Automatizálják a Valorant anticheat-rendszerét

  • Írta: gorien
  • 2020. május 25.
  • Hír
Link másolása
A Valorant csalásellenes rendszerét több kritika is érte a zárt béta ideje alatt, de így is több ezer csalót bannoltak. A bétát elhagyva azonban az emberi csalóvadászokat felváltja az automata, és ezzel egy agresszívabb, széleskörűbb fellépés is.

Egy hetünk van már csak addig, hogy a Valorant elhagyja a bétát, aki játszani akar vele, az már csak május 28-ig teheti meg. A League of Legends alkotóinak új játéka azonban nemcsak azért került a hírekbe, mert brutális forgalmat hozott a Twitchnek, hanem mert volt néhány kisebb-nagyobb gond a csalásellenes rendszerével – összeakadt más programokkal, és akkor is futott, amikor maga a játék nem.

A Riot reagált a bírálatokra, és javított a Vanguard elnevezésű rendszeren, ami így manuálisan letilthatóvá vált. Azonban mivel június 2-án teljes egészében elstartol a Valorant, és ezzel együtt sokkal több játékos várható, mint amennyi a zárt bétában játszott, ezért a fejlesztők automatizálni fogják az eddig emberek által megítélt bannolásokat.

A csalásellenes részleg így is több ezer játékost bannolt a béta ideje alatt, de az automatizált rendszert eddig nem vezették be. Amint azonban éles lesz a Valorant, már az automata fog futni: emberi beavatkozás nélkül fog reagálni a csalásjelentésekre, a Riot „agresszívabban és széleskörűbben” fog fellépni a csalók ellen.

2.
2.
GemForge
Én nem vok híve ezeknek a lövöldéknek, de az tuti, hogy a csalók teljesen tönkretehetik a játékot. Szal muszáj csinálni vmit, ha ennek ára van, akkor is...
1.
1.
GemForge
Én nem vok híve ezeknek a lövöldéknek, de az tuti, hogy a csalók teljesen tönkretehetik a játékot. Szal muszáj csinálni vmit, ha ennek ára van, akkor is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...