PlayStation 5 - valamivel készül a Sony jövő hétre?

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
Eddig is voltak kósza pletykák, hogy a Sony tervez valamit június elejére a következő generációs konzoljával kapcsolatban, most pedig egyre több bennfentes állítja, hogy jövő héten bemutatkozhatnak a platform next-gen játékai.

Korábban is voltak szóbeszédek róla, hogy május végén, vagy június elején bemutatkozhat a PlayStation 5 és/vagy a már PS5-re (is) készülő játékok. Mivel a Microsoft már jó sok mindent elárult az Xbox Series X-ről, lassan ideje, hogy a Sony is megmutassa az új konzolját, és az arra érkező next-gen címeket.

A mindig jól értesült Jason Schreier szerint, ha a konzolt magát nem is, az arra érkező játékokból könnyen lehet, hogy már jövő héten kapunk egy adag látnivalót. Amennyiben igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor jövő hét szerdán - június 3-án - végre talán mozgás közben is láthatjuk, hogy mire képes a PlayStation 5.

Addig is a Sony még ma este tart egy State of Play eseményt, amelyben az egész műsoridőt a The Last of Us: Part II-nak szenteli.

18.
18.
GemForge
Mindenképpen első napos vétel lesz!
12.
12.
frankdelgado
#8: Én azért kíváncsi leszek még két dologra:
1. milyen házba pakolják a cuccot (hűtés kérdésköre)
2. mennyi lesz...
8.
8.
Duken
#3: Egyetértek. Magabiztosak, meg minek mutogatnák még a ps5-őt és az arra készülő játékokat ha két kifutó sytem-seller ps4 ex hátra van még? Nem hülyék!
Egyébként azt csiripelik twiteer-en a madarak hogy különösen erős lesz a ps5 játékfelhozatal! ;)
6.
6.
Duken
#4: Bújj ki a gk segglukából és nézz már körül picit a nagyvilágban. Utánna mondjad hogy nem mozgatja meg a játékosokat.
Ha az itteni kommentek összességét nézzük akkor a tlou2-tőt nagyon sokan rendelik elő mert ott vannak a legtöbb kommentek. A sony játékoknál!
4.
4.
Falcon
#3: Igen jol csinálja a sony most egy uj konzol generációrol van szo és 3 komment
Nagyon sok embert nem mozgat meg még Jo lenne valamit mutatni már
3.
3.
gyerecske
Szerintem elképesztően profin csinálja a Sony(vagy nagyon magabiztosak vagy pesszimistán nézve valami probléma van a gép körül), nincs az a túltolt hype, én ettől még jobban várom a gépet. :-)
2.
2.
Falcon
Állítólag már gyártásban vannak csoda hogy nem szivárog ki egy kép a konzolrol hogy hogy fog kínézni
1.
1.
zozo76hun
Felfedhetne vegre hogy nez ki a gep!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...