Június 4-én PlayStation 5-eseményt tart a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 29.
  • Teaser
A Sony megerősítette a pletykákat, a jövő hétre valóban betárazott egy PlayStation 5-eseményt, ahol az új konzolra készülő játékok kapják a főszerepet. A műsort további előadások követik majd az elkövetkező időben.

A Sony megerősítette a héten felröppent pletykákat, jövő héten csütörtökön, vagyis június 4-én PlayStation 5-eseményt tart, amely magyar idő szerint 22 órakor veszi kezdetét. A "The Future of Gaming" címmel hirdetett műsor a PlayStation 5-re készülő játékokról fog szólni.

A hivatalos PlayStation Blogon a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója, Jim Ryan arról ír, hogy a játékfelhozatallal az iparág legjobbjai képviseltetik majd magukat, kisebb és nagyobb stúdiók munkáira egyaránt számíthatunk. Az úriember azt is leszögezi, a jövő heti előadás csak egy a sok közül, a továbbiakban is lesz miről mesélniük.

Arról nem esett szó, hogy magát a konzolt láthatjuk-e majd.

29.
SLi
A Sony elhalasztotta az eventet
https://twitter.com/PlayStation/status/1267525525825900549
28.
Kawada
#27: Persze, több vas van amit tűzben tartanak/tarthatnak, de valami Magic leap one-os és VR-os projektek vannak még ott, nem tudom befér-e érdemben több A-AA-AAA kaliberű projekt, bár nem tudom mekkora projektek ezek a VR-os cuccok. Nem nagyon néztem utánuk. A Bluepointról nem igen rémlik semmi a Shadow of the Colossus óta, ezért gondolom, hogy ők esetleg valami Remastered cumón lehetnek.
27.
tsulok
#26: A Spider-Man-en biztos dolgoznak. Több csapat is van az Insomniac, bár vannak átfedések. Az előző R&C sikeres volt, szerintem biztos elkezdtek a folytatáson dolgozni, de az is lehet, hogy igazad van és csak a Spider-Man-re koncentrálnak. Én sajnálnám, ilyen játékból eleve nincs sok, főleg PS-en. Akkor viszont jön a Knack 3 :P.
26.
Kawada
#25: A jelenlegi piaci trendeket elnézve, inkább azt gondolnám reálisnak, hogy az Insomniac Spider-man folytatáson dolgozik, nem Ratchet and Clankon, és a korábbi Ratchetek esetleg kapnak egy igényesebb remake-et valami kisebb stúdió által. Bár személy szerint fingom nincs, hogy a régiek milyenek voltak és mennyire játszhatóak ma is akár. A MediEvil felújítástól sem verthe hanyat magát a sajtó, bár a gamer score erősebb jóval. Nem tudom melyik áll közelebb a valósághoz.
25.
tsulok
GoW-ot szerintem még nem fogják bejelenteni. Most a Horizon 2 lesz a húzócím. Ezen kívül valszeg ott lesz a Housemarque, Blue Point új játéka, talán egy új Ratchet and Clank. Ready at Dawn-os fejlesztő tweet-elt a PS5-ről, lehet ők is csinálnak egy új exkluzívot.
Szerintem az is lehet, hogy előbb Spider-Man jön jövő év végén és 2022 elején jön csak az új GoW.
23.
Darksiders84
#22: Szerintem biztos lehetünk benne hogy nem lesz összehányva csak azért hogy több Ps5 gépet adjanak el és az is valószínű hogy fog fejlődni tuti több emlékezetes boss lesz tudják ezt a készítők mivel ez egy újragondolás első része volt amit több részre terveztek.csak itt is a story fogja befolyásolni a játékosokat később merre viszik a főszereplőt a rajongóknak nem tudom hogy tetszene Kratos nélkül csak a kiskölyökkel .
22.
Marcus88
#21: Inkább akkor jöjjön mikor 100%-ban készen van és nincs összecsapva,szerintem várni tudunk rá .Jaaa és több boss fight-ot várok,a játék többi része nálam rendben volt.A Baldúr,sárkány és a testvérek mellé még jó lett volna 3-4 hasonló.
16.
Ps fanboy
#15: Az már egy másik véglet. :)
15.
Kawada
#14: Ja. Mennyivel jobb amikor jön rgy mafia trilogy bejelentés, azonnal játszható verziókkal, amik inkább alkalmasak hadifoglyok kegyetlen vallatására, mint játékra. :)
14.
Ps fanboy
#13: Minek? Csak felhúzna, hogy még hosszú éveket kell rá várni, de ezek már mutogatják. Nem szeretem az ilyen marketing stratégiát, sosem szerettem. Kevés az olyan, mint pl. a Capcom, akik kidobnak egy trailert mondjuk nyáron és hopp, év végén, köv. év elején már jön is a játék.
13.
Marcus88
#12: Szerintem még annyival is beérnénk!
12.
Ps fanboy
#11: Ha lesz is belőle trailer, kb. olyan terjedelmű lesz, mint a profilképed. :D
11.
Marcus88
#9: Konzol bemutató nem lesz,csak játékok.
Egy GOW2 év végi megjelenés kizárt,bő 2 év alatt nem lehet össze hozni egy ilyet!
Esetleg egy rövidke trailer.
10.
Marcus88
#7: Hivatalosan be lett jelentve már 2 napja,csak még ide nem került fel a hír.
PS5 ex játékok már nem fognak futni a jelenlegi gépeken Slim és Pro!

Én teljes mértékben egyet értek ezzel a döntéssel,ha már egyszer generáció váltás akkor ne a régebbi gép vegye el az időt és energiát,koncentráljanak csak az újra.
9.
habo
Bemutatják a ps 5 öt
Bundle god of war 2 kiadás is lesz megjelenéskor limitált kiadásban.(ez csak szerintem...) :)
7.
Zelgadis187
#4: Az jó lenne. Főleg ha jönne még PS4-re is.
5.
Duken
#2: Elden Ringből elvileg lesz gameplay! Cyberpunk tényleg kétséges!
4.
hal jordan
remélem bemutatják a God of war folytatását
3.
Lorthirash
A konzolt is bemutathatnák kíváncsi vagyok.
2.
Bluverkill
#1: Elden Ring MS eseményen volt bemutatva. Nem lehetséges hogy lesz. Cyberpunk meg biztos nem lesz. Mert az főleg MS marketing.
1.
Duken
Ajánlom hogy ha már szarnak a Bloodborne 2-re akkor legalább egy Demons Soul remake-t kapjunk!
Az Elden Ringről is jöhetne gameplay meg a Cyberpunk 2077-ről!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...