Kanadában nyit új stúdiót a Life is Strange csapata

  • Írta: szlav
  • 2020. május 30.
  • Biznisz
Link másolása
A francia Dontnod Entertainment hazai ajkú, de mégis észak-amerikai stúdiót nyit. A csapat második irodája Kanadában, Montréal városában fekszik majd, ezzel a fejlesztők még közelebb kerülhetnek a fő célközönségükhöz.

A Life is Strange-játékok, a Vampyr és a Remember Me fejlesztőcsapata átszeli a tengert, hogy Montréalban megnyissa a második irodáját. A fantasztikusan megírt, emberi történeteiről ismert francia stúdió a saját bevallása szerint azért nyit új főhadiszállást ilyen távol az otthontól, hogy közelebb kerülhessenek azokhoz, akikről (és akiknek) a játékaik elsősorban szólnak. Két amerikai tinidráma után érthető húzásnak hangzik ez.

Megtudhattuk azt is, hogy a kanadai branch egy teljesen új projekten dolgozik majd, erről a játékról azonban egyelőre semmit nem tudtunk meg. Addig is a párizsi srácok és lányok a Tell Me Why utolsó simításait végzik - a PC-re és Xbox One-ra készülő játék idén nyáron érkezhet meg.

1.
1.
PaprikaJancsi
A három LiS játék után érthetően izgatottan várom a Tell Me Why-t, ami számomra az év egyik legjobban várt címe, és remélem nem kell majd ebben se csalódni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...