Íme, a PlayStation Now júniusi kínálata

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 2.
  • Hír
Link másolása
A júniusi PlayStation Plus-játékok után a PlayStation Now-előfizetésbe bekerülő újdonságokról is lerántotta a Sony a leplet, és akárcsak a Plus esetében, a japánok streamingszolgáltatásába is erős címek érkeznek a nyár elején.

Erős hónappal nyitotta a nyarat a Sony a PlayStation Plus játékfelhozatalával kapcsolatban, és nincs ez másként a nemrégiben több mint 2 millió felhasználót elért PlayStation Now esetében sem.

Most júniusban többek között a Metro: Exodus, a Dishonored 2 és a NASCAR Heat 4 fogja bővíteni a már eddig is meglehetősen impozáns listát. Továbbra is fáj leírni, de sajnos a PlayStation Now szolgáltatás hivatalosan még mindig nem elérhető Magyarországon, remélhetőleg ez legkésőbb a PlayStation 5-korszak beköszöntével megváltozik.

42.
42.
Skygameboy
#9: #9 #10 :köszi választ
39.
39.
ADMlN
#21: Én nem hasonlítottam se minőséget, se mennyiséget, nem tudom te hol olvastál ilyet. Ha figyelmesen elolvasod a kommentem eleve azzal kezdtem, hogy preferencia kérdése az egész, de ha azt akarja tudni melyiket preferálják többen akkor ott vannak az előfizetői adatok. Ennyi.

#28: "szerintem a 100 játék felett nagyon eljárt az idő"
374 játék érhető el jelenleg a Game Pass-ban, de látom megint képben vagy, ahogy szoktad...

"de nekem úgy tűnik, hogy a játékok listája inkább folyamatosan bővül, mintsem cserélődne"
Ha felmész a PS Now oldalára, akkor ajánlom figyelmedbe a játékok alatt megjelenő "Available Until" dátumot.

#33: Ez van, a Sony lett a konzolvilág Apple-je. Addig minden szar amíg ők ki nem találják. Itt is kommentel olyan aki eddig csak a "engem nem érdekelnek a filléres gamepass játékok" meg a "nekem amúgy sincs időm régi játékokkal játszani", most meg úgy veri itt a nyálát a PS Now-ra meg a PS3 játékokra mintha eljött volna a megváltás...
27.
27.
Őrnagy
#24: Köszi. Elég sok minden kimaradt a ps3 - ból, mert ps2 után boxra váltottam, aztán ps4 prora, aztán one x-re. Tehát ps3-mal sosem játszottam. Az 10 ezer Ft 1 évre nagyon barátságos ár.
26.
26.
#15: Ezt igazából nehéz megmondani tutira úgy, hogy mindenki egyetértsen vele. Azt tudom, hogy számomra és szerintem a gamepass tűnik jobbnak az új megjelenések miatt, de ez is lehet ízlés kérdése. Az az igazság, hogy vannak jobb és rosszabb hónapok mindegyiknél. Amikor egymás után jött megjelenésnél a Gears 5 (jó játék), The Outer Worlds (mégjobb játék), az nekem egyértelműen telitalálat volt, de amúgy is jön minden Halo meg most a Minecraft Dungeons-is benne volt és még elő is lehetett tölteni. Satöbbi, meg jön a Wasteland 3, tuti az Age of 4 is... Én ezt ebből a szempontból vizsgálom, hogy 3.99 € havonta a PC Gamepass. Én nem regisztrálgatok, meg buzulok vele, hanem csak kifizetem, így évente adok a <3 Phil <3 -nek 47.88 €-t. Ez egy tök jó új játék ára és ha megvizsgálom, hogy részletekben, egy év alatt fizetem ezt be és amennyi új megjelenést bedobálnak, ha csak egy darab egyszer is mondjuk Wasteland 3, akkor ez már nekem kihozza nullára a gamepass-t az évben.

De jellemzően úgy megszórják a kínálatot új megjelenésekkel, hogy néha tényleg úgy érzem magam, mint 6-8 éve ncore-on, hogy minden van és tök ingyen ki lehet próbálni. Az ilyen Ori, Minecraft Dungeons, Streets of Rage és nagyon sok jó csak úgy ott vannak windows game-ek között megjelenésnél, mint a pasziánsz és megéri őket megnézni, játszani. Csak ebből a szempontból vizsglom, hogy melyik a jobb (mert azért havidíjas mindegyik), de ebből a szempontból nem tudom összehasonlítani a PS dologgal. Ugye azt meg, hogy régi jó játékok jönnek be a szolgáltatásba mind a kettő tudja és ez alapján nekem a gamepass tetszik jobban.
25.
25.
godach
#24: Ja igen, és PC-n egy progival ugyan úgy tudod használni, mint ahogyan a Gamepass-t is, csak itt Streamelve az egészet.
24.
24.
godach
#23: Hát figyelj. A PSNow-ban nagyjából kétszer annyi van. Ha sok ex cím kimaradt PS3 időből, akkor mindenképp megéri. Mi olaszt vettünk, amiből most az 1 éves 10.347 forint akciósan.
23.
23.
Őrnagy
#18: Köszi. Arra vagyok igazán kíváncsi, melyikben van több új játék, és melyiket lehet olcsóbban kihozni.
22.
22.
Őrnagy
21.
21.
godach
#20: Persze. Ezzel egyetértek, de ilyen szinten összehasonlítani a minőséget és mennyiséget szerintem akkor sem fedi a valóságot. Mindkettőnek vannak pozitívumai és negatívumai. De inkább az első. Szerintem :)
20.
20.
ADMlN
#19: A PS Now hivatalosan 19 országban érhető el, a Game Pass meg 40-ben. Mindemellett nálunk sem elérhető, de te meg másik három a kommentek közt mégis használja, so what's your point?
A 300 forintos akció meg a szolgáltatás része, senki sem tiltja, hogy a Sony is csinálja.
19.
19.
godach
#18: Azért valljuk be hogy a GP 10x annyi helyen elérhető és a sok 300 forintos akció is rátesz egy lapáttal.
18.
18.
ADMlN
#15: Egyéni preferencia kérdése, de ha arra vagy kíváncsi, hogy az emberek úgy általában melyiket tartják jobbnak, azt szerintem megválaszolja az, hogy a Game Pass-nek több mint ötször annyi előfizetője van mint a PS Now-nak.
17.
17.
godach
#15: Kínálatban több valamennyivel de én igazából azt érzem, hogy párhuzamosan tökéletes. Azért a GP-nél a 0Day megjelenések még mindig tök jók, míg a PSnow-nál ez ki van zárva. Nekem mióta van GP és Now, no meg PC-n a Humble Choice, eszembe nem jut játékot venni.
16.
16.
Őrnagy
A Nascar Heat 4-et most vettem meg boxra, kurvajó game. Aki azt hiszi, hogy a Nascar csak unalmas körözgetés (mint eddig én is), hát az téved.
A játék kicsit mintha kezdetleges lenne, de a verseny maga, a fizika meg az irányítás fasza.
Jók a zenék is (számomra).
Aki teheti, tegyen vele egy próbát.
15.
15.
Őrnagy
Én kb a Game Pass miatt cseréltem boxra a PS-t. De már lehet, hogy a PS Now van annyira jó, mint a Game Pass.
Vagy tévedek? Mi a véleményetek?
14.
14.
Őrnagy
#11: Szerintem annak a pár halottnak már volt más krónikus betegsége is.
;)
13.
13.
kryszisz
#12: Persze persze, azt tudom, mindkét esetben a jó endinget kaptam, csak zavaró tudod, mikor azon dolgozol órakig, hogy ne ölj meg senkit, erre az összegzésnél kiderül, hogy valahogy azért csak sikerült:D
12.
12.
#11: Ha mint pacifista stílust nézed és nem jön össze az a stílus szempontjából tényleg lutri, de a játék végkimenetele szempontjából kicsit más. Szóval, ha minden pályán meghal 2-3 ember, attól még nem kapod automatikusan a rossz befejezést, ahhoz azért többet kell ölni.
9.
9.
Ooorky
#8: Nekem első naptól van egy magyar meg egy kamu osztrák account-om.
Mondjuk ezt a megoldást nem ajánlom, mert pl. Wolfenstein-ből a cenzúrázott német verzió elérhető csak.
8.
8.
Skygameboy
Regota szemezek mar ezzel a a ps now-val. Csak az a problemam hogy az en fiokom magyar es kissé parazok attol ha csinalok egy angol fiókot a sony tiltja a magyar regemet. Nem tudja esetleg valaki hogy jogos a felelmem vagy felesleges ezen aggodni?
7.
7.
godach
#4: Igazából én csesztem el, mert amikor megvettem 1-2 ezerrel olcsóbban találtam rá, de nem néztem hogy olyan régiós amiben nincs magyar nyelv, aztán meg nem sikerült rávarázsolni így hagytam a fenébe. Mivel az angol tudásom igencsak kezdetleges a játék pedig megkívánná az összetett mondatok értelmezését is.
Mondjuk, ami késik nem múlik. Több platformra megvettem, lehet rálesek majd.
4.
4.
#1: Pedig a dishonoredet tényleg megéri játszani. Szerintem sok szempontból (is) nagyon jó gém és 100%, hogy neked is tetszene. Elképesztő atmoszférája van mindennek és ez a beteg város a patkányokkal és a benne élőkkel örökre beleégett az elmémbe.
1.
1.
godach
Egész jó, bár az Exodust már végigtoltam gamepassban, a Heat4-et pedig ajándékba kaptam az egyik staffomtól. A Dishonorednek meg még az első részével sem játszottam, pedig az Arx Fatalis nagy kedvencem volt így bízom az Arkaneban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...