Megjelent a Battlefield V utolsó frissítése

  • Írta: gorien
  • 2020. június 4.
  • Letöltés
Csöndben befutott a Battlefield V nyári és egyben utolsó frissítése, ami után a DICE már legfeljebb csak hibákat javítgat. A frissítés egy új és egy újragondolt pályával érkezik, valamint számos új fegyverrel és járművel.

A DICE áprilisban a Star Wars: Battlefront II-t engedte útjára, a mai naptól kezdve pedig a Battlefield V is magára maradt – megkapta utolsó frissítését.

Eget rengető újdonságokra persze ne számítsunk, nem érkeznek új frakciók, pályából is csak kettő, egy új és egy újradolgozott jut, de kapunk tizenhat új katonát, kilenc fegyvert, hat járművet, öt eszközt és három eddig nem látott gránáttípust is. 

Ahogy a Star Warsnál, úgy itt is marad akkora csapat, hogy támogassa az online funkciókat, és ha nagyon muszáj, hibát javítsanak. A jövőben várhatóak még kisebb-nagyobb (inkább kisebb) események, hogy fenntartsák a játék iránti érdeklődést, és e célból a heti jutalmakat is bevezetik.

A DICE egyébként nem verte nagy dobra a frissítés érkezését: blogposztjukban magyarázzák el, hogy épp történnek fontosabb dolgok is a világban (utalva ezzel az Egyesült Államokban zajló eseményekre), ezért nem kísérik promóciós anyagok a frissítés élesedését.

A Battlefield V ezzel kiteljesedett (már amennyire) PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

20.
ollie92
#2: új battlefield csak jôvôre esedékes. Modern háborús, 2021 év végén jelenik meg.Kizárólag PS5, XsS és PC. Felnyomják a frosbite motort, nagyon durva lesz.
19.
ollie92
#12: Párszor átcsinálták már. Jelenleg ami van, az a régi sebzésmodel alapján van.
0- kb 15m ugyanaz a sebzés, azon túl pedig 1 golyóval kell tôbb. Nem ugyanaz, mint régen, de legalább jobb mint a picsa decemberi patch után.
18.
Kawada
#13: Na akkor adok még egy próbát. Köszi!
17.
godach
#16: Na akkor ezek szerint neked is tetszett. A BF1 nekem jobban bejött és a BF5 első története megadta a hangulatot, de a másik kettő nem tetszett annyira. Nem voltak rosszak, de nem annyira adták viszont a The Last Tiger feltette az I-re a pontot.
Most először jobban várok BF részt mint CoDot :D
16.
Nyarlako
#15: Bugos tud lenni az tény, de EA accessben megéri.
A The last tiger kampány megy szerintem isteni volt.
15.
Neotechtr
A 2018. november 9.-i megjelenésű játék, tehát megjelent 2020 június elején. Ha figyelembe vesszük az eddigi összes patch-et és tartalmat hozzá, akkor is kimondhatjuk, hogy ez ahogy 2018 végén is gagyi szar volt, 2020 derekán sem javult a helyzet semmi. Jó játék ez, csak éppen nem szabad rá pénzt adni.
14.
Falcon
Jobb lenne visszatérni a városi harcokra mint a bf 3 és 4 volt ez a mezö /domboldalak téma nem volt nagy élmény
13.
Terrybully
#12: Hamar meghalsz/halnak a népek. Headshot instant halál.
12.
Kawada
Én egy ideje nem játszottam a multit, személy szerint azt a sebzésrendszert preferáltam ami legelején volt. Valaki erről mondana valamit, hogy most mi a helyzet? Mert ha még mindig 3-4 fejlövés kell bármiből kb. (december körül volt ilyesmi a helyzet) akkor hagyom a picsába...
10.
Nyarlako
#5: Szerintem szebb az 1 mint az 5. Ugyanazon a konzolon.
9.
Ooorky
#7: Amilyen fanboy-kodást le szoktál tolni azt hittem 7/24-ben nyomod.
7.
Lorthirash
Lehet elkezdem megint a multit.
6.
Lorthirash
Egyébként ez egy elég tartalmas jó patch lett a végére.
5.
Lorthirash
#3: Dehogy jobb csak konzolod kb mediumnak megfelelő beállításokkal fut a játék.

3.
Nyarlako
#2: Amúgy szerintem grafikailag az 1 jobb bár abban is talán sok volt a lopakodas.
De az beszaras hogy amilyen a grafika 60fps, és meg a legtöbb csoda ps ex is amik tényleg szépek is csak 30at tudnak .
2.
logic5
#1: Azért ennyi idő után, még kontetntet tolni egy játékhoz, az nem semmi. Legalább két éve, hogy megjelent. Sajnos nem úgy sikerült, mint remélték, ezért is pihentették a szériát szerintem, és remélem egy nagy durranás fog jönni idén, vagy jövőre. Várjuk!
1.
Nyarlako
Most tolom a singlet, a multi nem erdekel.
Nem rossz de túlzásba vitték talán hogy kb teljesen egy lopakodós játék akar lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...