Elhalasztják a Guerrilla Collective műsorát is

  • Írta: szlav
  • 2020. június 5.
  • Rendezvény
A napokban a játékipar több jelentős eseménye is halasztásra került az Egyesült Államokban zajló események miatt. A Guerrilla Collective is szolidaritást mutat a Black Lives Matter mozgalom mellett.

Nemrég közöltük a hírt, miszerint a PC Gaming Show és a Future Games Show, illetve az IGN és a CD Projekt RED is elhalasztja az e hétre tervezett bemutatóit, ezzel tisztelegve George Floyd halála előtt, valamint kiállva a Black Lives Matter mozgalom mellett. Hasonlóan tesz a Guerrilla Collective is: az eredeti tervek szerint most szombaton induló esemény egy hetet csúszik, így június 13-án láthatjuk majd az első bemutatókat.

A Guerrilla Collective adása elsősorban a független játékfejlesztőknek ad platformot, de láthatjuk majd a Larian Studios, a Paradox Interactive vagy az 11 bit studios legújabb projektjeit is. Habár a fő műsor egy hetet késik, június 7-én a rendezők mégis levetítenek egy adást, amely a fekete bőrszínű fejlesztőknek ad hangot, és a fekete játékszereplőkre fókuszál majd.

12.
Nyarlako
#11: A bombagyar az egy röhejes szar volt de a náczivadasz szerintem poén blog volt.
Bár a legjobban a Stallone magazin hianyzik.
11.
SLi
#2: nagyon emlékeztetsz 15-16 éves önmagamra, most esik csak le milyen geci kínos is volt az a korszak...
náczivadász, bombagyár, tc blog, fajtikázás, DAFEM partyk stb bár amikor lehozták az újságok hogy Havasnak gyűjtenek a fajtikái azon még mindig röhögök
10.
SLi
#3: Végül is még a leglibsibb portálokon is erről szólt minden egész nap
9.
Harcos Pisti
#7: Ez igaz, pont ezért kell emlèkezni pártpolitikától függetlenül! Jómagam nem politizálok egyformán utálom az összest, de azért évente egyszer illik megemlèkezni!
8.
Nyarlako
Amúgy is ha képes volt a magyarokon uralkodni Európa leginkább vérfertőzéstől torz családja, és az az ország ahol röhejes gyerekruhaban, sör és káposztaszagú germánok hollárihóznak két kör közt a pincében leláncolt lányuk között nem csoda hogy elvesztette a területeit.
7.
Nyarlako
#3: Minek? Régen volt, elmúlt.
6.
Kawada
#5: 1 jó dolog volt ebben a Trianon évfordulóban, a szlovák kormányfő. Sajnos mi maradtunk azon a szinten, ahol voltunk...
5.
Obi Wan Kenobi
#3: Én lassan kezdem unni ezt az egészet. Lehet azért mert horvát vagyok, de kicsit túlzás ez az egész.
4.
Kawada
#3: Mi megsirattuk a barátokkal itt (mármint ahol élek, nem az oldalon), hogy Romániát Erdélyhez csatolták...
3.
Harcos Pisti
Èrdekes, tegnap Trianonról senki nem emlèkezett meg!!
2.
Nyarlako
#1: Most ne játszani akarj, hogy tudsz egyáltalán arra gondolni?
Gyászold inkább George “Dindu Nuffin” Floyd tragikus halálát és gondolkozz el a felelősségeden benne mert van te fehér disznó.
1.
poeady
Istenem...pedig már készültem a Baldurs Gate 3-ról szóló bővebb infókra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...