Cyberpunk 2077 - Stadiára később érkezik

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 8.
  • Csúszás
Link másolása
Akik a megjelenés napján tervezték belevetni magukat Night City titkaiba a Google platformján, azoknak most sajnos van egy rossz hírünk, ugyanis a Cyberpunk 2077 induláskor nem lesz elérhető a Stadiára.

Egy nemrég kiadott sajtóközleményből derült ki, hogy nem lesz azonnal elérhető a megjelenéskor a Google platformján a CD Projekt RED legújabb RPG-je, a Cyberpunk 2077.

Hogy miért nem fognak tudni a Stadia-felhasználók mindenkivel együtt már szeptemberben beleugrani a játékba, az nem lett részletezve, de a készítők továbbra is ki szeretnék adni Stadiára is a Cyberpunkot még az év vége előtt.

A Cyberpunk 2077 - a Stadián kívül PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra - szeptember 17-én érkezik. Láttátok már az ingyen DLC-vel felvértezett gyűjtői Xbox One X-kiszerelést?

100.
100.
Ra1D3n
#98: Xboxon, PS-en és PC-n is játszok(PC-n inkább csak az ott elérhető stratégiai játékokat max)... Továbbra is neked kéne villantani, hogy mit tart vissza a konzol piac. A konzol a jelenlegi értelmezésben nem megkerülhető. Játékra készül, játékra veszik, nem úgy mint átlagpista a PC-jét, amit lehet csak böngészésre tart. Sőt, ha továbbmegyek már mindenki laptopot vesz, ami szerintem a gaming legalja, minden szempontból. Ha az ember egy gaming laptopot vesz, az egyrészt irreálisan drága lesz, korlátozott kijelző mérettel, hogy használható legyen érdemes venni mellé ugyanúgy bill-t és egeret(utóbbi kb alap, előbbi nem annyira), vagy kontrollerrel kell játszani rajta. Na meg laptopoknál a folyamatos hűtésprobléma jelen van, mert azon a szűk helyen minden szarrá melegszik, ha meg túlmelegszik, belassul. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom velük korábbról. Tehát amíg sokaknál a gamer pc pl egy laptopot(ami mindig kompromisszumos) jelent, és hidd el kurva sokan vannak az ezt a réteget képviselők, addig a te állásfoglalásod a konzol visszafogja a PC-t témában még véletlenül sem lesz helytálló. Az átlag PC a kanyarban sincs a te általad megnevezett konfighoz képest...
99.
99.
#98: De még mindig nem láttam 1 választ sem a kérdésemre.Személyeskedést megvolt, hülyéskedés megvolt, Más semmi.Szerintem lezárhatjuk a vitát, a konzolok, vissza fogják a játék ipart.Ennyi.
98.
98.
#96: ? te is elgondolkozhatsz az írásodon.nem nagyon értelmezhető :D menj verd ki a ps-edre.... .Kb mondhatnám én is.
96.
96.
Ra1D3n
#94: Bocs, de őszinte leszek veled. Kibaszott szűk látókörű vagy, vagy csak szimplán hülye. Amennyi baromságot összehordtál a kommentjeidben az nem kis teljesítmény na. Kicsit szállj le a földre... Mindenki tök normálisan leírta, hogy mi a helyzet, de mintha fel sem fogtad volna... Na meg ha már annyira a látványra vered, akkor biztos, hogy a gaming a neked való hobbi? Mert hiába lenne egy játék fotorealisztikus látvánnyal megáldva, ha közben meg annyira sótlan, unalmas és vontatott, mint az állat. Pl anno a Crysis pont ilyen volt. Ha volt geciunalmas FPS játék számomra, akkor az az volt, meg az összes része, pedig azt aztán PC-re fejlesztették úgy, hogy még az akkori csúcsgépek sem tudták kisajtolni belőle a maxot...
95.
95.
Ooorky
Grafika brühühü...

Eközben én:
https://i.ibb.co/2S6yCXv/IMG-20200610-102853.jpg
78.
78.
Stranger
#57: Tomb Raider (1996)
Battlefield 1942 (2002)
Lineage 2 (2003)
Rome: Total War (2004)
Crysis (2007)
Planetside 2 (2012)
No Man's Sky (2016, de kellett hozzá még pár patch)

Nekem ilyesmik jutnak eszembe. Voltak nagyon jó játéko, de nem hoztak semmi extrát.
77.
77.
#76: évig lemaradt.Tényleg jó lenne egy szerkesztés gomb.
71.
71.
Ooorky
#70: Elég mehh volt, játéktechnikailag féluton a Kotor és Mass effect között.
67.
67.
godach
#63: Igazából én nem játszottam még vele, csak "szájhagyomány útján terjedő" véleményekre alapoztam.
De tudnám folytatni. Morrowind, Baldur's Gate, Age of Empires, Gothic, Psi-Ops, FarCry és Fear pl.
63.
63.
#60: Azért nem mindegyik hozott áttörést.Imádom a witcher 3-at de ha hülyének nézel ha nem, egy sokkal jobban megírt skyrim.
60.
60.
godach
#57: Crysis, ColinDirt, Shenmue, MarioParty, BeatSaber, Fahrenheit, The Walking Dead, BowlingPoint, GTA3, MaxPayne, GranTurismo3, Forza Motorsport, Tekken 3-4, Mortal Kombat 4, TheWitcher3, CoD4Mw pl
59.
59.
Ra1D3n
#30: Megtehetném, hogy évente újítsak be egy 1millás PC-re, de nem látom értelmét. Nekem már a tudat, hogy nem bill+egérrel kell játszanom már bőven elég. Na meg nálam a PC tökéletesen elegendő arra, hogy az ingame gyűjtögetnivaló faszságokhoz guide-okat tudjak nézni/olvasni. Meg egyesekkel ellentétben nekem nem áll fel arra, hogy a gépházban cserélgessem az alkatrészeket mikor gépet fejlesztek, ez van...
56.
56.
#52: Most toltam vegig a kettot nehez fokozaton es ha nem lett volna visszatoltodes, szetverem a gepet, nehol olyan nehez volt.
55.
55.
#13: Aztan a vegen se jatekod, se geped ;-)
53.
53.
52.
52.
Ooorky
#51: Nekem CoD 2 rémlik, mint első visszatöltődő életes játék, legalábbis annak a híreiben magyarázták a müködését, ami az életcsíkok után felüdülés volt.
43.
43.
Ooorky
"Szóval, egy mai PC-re írt játék mennyiben nézne másképp, ha tényleg a 2000-es évek stratégiáját követjük, nem ps korszakokban gondolkodunk?"

Semmivel, fizikai határokat súrolja a hardveripar, csak egyre nagyobb és komplikáltabb chip-ekkel tudnak előrelépni, így is olyan trükkök kellenek amik pl. az intel balhéhoz vezettek.

" Egyébként sokkal szarabb lenne a helyzet szerintem, ha nem lettek volna konzolok. A konzolok pár generációval ezelőtt pont hogy erősebb és célirányosabb megoldás volt. "

PS2/Xbox/Gamecube 720/704*576-os felbontáson tolta ki 25/30 fps-sel a játékokat, közben az átlag pc-n 1024×768/1280*1024-ben toltuk 100-120hz-es monitorokon...
Akkor sem voltak erősebbek, a tv-k voltak szarabbak.
21.
21.
#18: Dehogy sírok , félre ne értsetek.Van egy véleményem, kezdeményeztem egy vitát róla ennyi.
18.
18.
Ooorky
#17: Nem tudom mi ez a sírás, City Interactive évekig tolta a pc exkluzívokat, meg is látszott a minőségen.
13.
13.
Ooorky
#2: Én így fogom tolni, gamer noti árából kijön pár évnyi előfizetés :-)
12.
12.
Nem leszek népszerű ezzel a kommentel, de ahogy pár hete most is tartom a véleményemet. Ps és a konzolok amik vissza tartják a játék ipart.Egyszerűbb lenne pc-re írni.Igaz drágább lenne, 100 milla felhasználó mínusz, de nézne ki valahogy.Tudom nem éri meg , felesleges is ezen vitatkozni.Azon már lehet , hogy fogja vissza a konzol a fejlesztéseket.
4.
4.
#1: Nem mertem volna ilyen nyíltan fogalmazni, de kb ja :D .+1
3.
3.
hedzsooo
#1: Igazából konzolok sem igazán az ilyen játékhoz valóak, PC-n az igazi.

Viszont mindenkinek mások a lehetőségei. A Stadia-t viszont senkinek sem igazán lehet könnyű szívvel, őszintén ajánlani
2.
2.
hedzsooo
Akkor már inkább a NVidia GeForce féle GeForce Now, akinek gyenge lenne hozzá a vasa de stabil, meg elég gyors hozzá a nete. Tudtommal a CD Projekt RED nem zárkózik el tőle, sőt!

...Itt 1 helyi link róla: https://www.gamekapocs.hu/hir/66305/cyberpunk_2077_irany_a_geforce_now
1.
1.
Akik a megjelenés napján tervezték belevetni magukat Night City titkaiba a Google platformján, azok takarodjanak el erről a bolygóról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...