Az EA Playen bemutatkozik a Hazelight új játéka

  • Írta: szlav
  • 2020. június 16.
  • Teaser
Link másolása
A Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out fejlesztői a nem hétköznapi játékaikról híresek, így már csak ezért is érdemes lesz péntek hajnalban figyelemmel követni az EA Play adását.

A Brothers és az A Way Out írója és tervezője, Josef Fares személyesen jelentette be, hogy a Hazelight Studios az idei EA Play digitális adásán leplezi le a legújabb projektjét. Habár Fares csak egy rövidke teaserről tett említést, mégis izgalmas hír ez, hiszen gyakorlatilag semmit nem tudunk a készülő játékról.

A Brothers: A Tale of Two Sons egy egyszemélyes "kooperatív" kaland volt, az A Way Out különlegessége pedig a két főszereplő egyedi nézőpontjaiban és kettejük közös munkájában rejlett. Emellett mindkét játék erős, megrázó történettel rendelkezett, így az erős narratívát és az egyedi kooperatív fókuszt nevezhetjük akár a csapat védjegyeinek is. Mit gondoltok, hasonló vonalon mozog majd az új játékuk is?

Az EA Play Live június 19-én, magyar idő szerint hajnali 1-kor kezdődik. Itt láthatjuk majd többek közt először valódi mozgásban a Star Wars: Squadronst is.

3.
3.
Hunszi
#2: Nem, mivel couch coop. Internet kapcsolat sem kell hozzá.
2.
2.
godach
Nekem még nem volt szerencsém a Way Outhoz de nagyon rákattantam most. Ps-én kell hozzá PS+?
1.
1.
Gykrizsi
Király, mindkét címet sokra tartom, ezt is nagyon várom. Remélem nem változik a koncepció és ez is co-op kaland lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...