2021-ben jön a Horizon: Forbidden West

  • Írta: gorien
  • 2020. június 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Miután múlt héten lerántották a leplet a Horizon: Zero Dawn folytatásáról, a fejlesztők most egy rövid videóban mesélnek arról, milyennek tervezik a játékot. Annyi biztos, hogy karácsonykor még ne számoljunk vele; csak jövőre jelenik meg.

Egy héttel ezelőtt a PlayStation 5-ös Sony-bemutatón megmutatta magát végre a Horizon: Forbidden West, a 2017-es Horizon: Zero Dawn folytatása. A széria második játéka nagyobb világot, még tartalmasabb felfedezést és persze számos új veszedelmet ígér. A Guerrilla Games új videójának hála azt is tudjuk, hogy Aloy következő kalandjára 2021-ben számíthatunk.

A játék rendezője, Mathijs de Jonge, a videóban elmondja, hogy a csapat szeretne igazán tartalmas, különleges élményt adni az új és régi játékosoknak egyaránt, egy olyan világot, amelybe ők maguk is szívesen ellátogatnak. Ebben segítségükre van a PlayStation 5, amely egyrészt elbírja a látványt, másrészt az SSD-jének köszönhetően gyakorlatilag nem kell töltőképernyővel szenvednünk - ha gyorsutazunk, akkor sem.

A 2021-es premierdátum persze nincs olyan vészesen messze (bár hónapra pontos időpontot nem kaptunk), de aki azt remélte, hogy a konzol megjelenésekor máris nyomhatja a Horizon: Forbidden Westtel, annak sajnos még várnia kell.

27.
27.
#3: Számozott, nézd meg jobban :)
26.
26.
DarkLord
#12: Na mindegy valamikor úgyis adni fogják :D PS4-re már csak 1 játékot fogok venni a többi cím meg már meg van, ami érdekelt... meg majd adják, ami nincs meg :)
25.
25.
Darksiders84
#23: Volt még a Knack is és más is majd megírják most nem ugrik be. A Killzone nagyon fasza volt látványra folyt a nyálam aztán amikor meglett nem ütötte az igazi fpsek szintjét nekem legalábbis nem volt kiemelkedő ahogy a Knack se de rosszak se azért az Infamous viszont rendben volt szerintem. Biztos most is lesznek egyszerűbb felejthetőbb játékok kezdéskor és reméljük emlékezetesebb nagyobb címek is nem csak később.
24.
24.
Aanash
Nagyon jól nèz ki a játèk.
Elismerèsem a fejlesztőknek.
23.
23.
Mr.Dead
#6: Ami eddigi információk alapján egy DLC :D
Mondjuk ha emlékezetem nem csal a 4 kezdésekor volt egy infamous meg egy killzone, és ennyi. Bár az veretesebb volt mint a mostani adag. Legalább nem kell sietnem hogy új generációs gépet vegyek, úgysem tudtam meg eldönteni hogy a Pókember/god of war kettős miatt megéri e újra szenvedni a ps-el.
22.
22.
kamgecam
#6: Még ennyi sem volt! De lesznek még bejelentések. Ki tudja mi jön még!
21.
21.
Marcus88
#20: A vírusnak ehhez semmi köze.
Az elmúlt években a nagy stúdiók adtak ki játékokat,az új gen rajtjára nem lehet összehozni se egy folytatást se egy új címet.
A gen közepe és vége lesz erős a sonynak,a kezdés az gyengébb.
Röviden ennyi!
20.
20.
SLi
#18: hát ez elég karcsúnak tűnik, vírus ide vagy oda...
19.
19.
Marcus88
#17: Reméljük maradnak továbbra is a magyar feliratos sony játékok.
Anno az Ubi is nyomatta őket,de utána valahogy elfelejtettek miket,reméljük nem jutunk ugyan arra a sorsra!
18.
18.
habo
Akkor megjelenéskor csak
Gta 5
Pókember
Godfall
Várható,semmi más?
17.
17.
Hunszi
#5: A Horizonban nem sok olyan párbeszéd volt, aminél ha nem tudtál angolul, akkor véletlenül rossz irányba sodortad a történetet. Nem voltak benne nagyon döntéshelyzetek csak ilyen segítesz? igen/nem jellegű párbeszédek. A párbeszédek főként arra voltak jók, hogy jobban ráláss a történetre, de befolyásolni nem tudtad azt. Ettől eltekintve természetesen jó lenne a magyar felirat hozzá és szerintem is lesz benne. Manapság már minden Sony címnél van...
16.
16.
Darksiders84
#8: Jé tényleg ennyire figyelmetlen pupák mód...
Na igen én is kíváncsi vagyok mint mindenki más akár induláskor vesz gépet akár később hogy megjelenéskor mik lesznek hozzá és a komolyabb címek mikor várhatóak.
13.
13.
Marcus88
Én kiegyeznék egy 2021 októberi megjelenéssel,akkorra tervezem a gépvásárlást is!
12.
12.
KopyAti
#10: Sztem ez nem mostanában lesz.
10.
10.
DarkLord
Még az elsővel sem játszottam, de most már kivárom a ps plus free-t (ami talán most a legesélyesebb a következő hónapra, hogy odaadják).
9.
9.
Gykrizsi
#6: Igaz. Bár egyrészt engem annyira nem érdekel, másrészt azok után hogy a Sony is úgy hivatkozott rá, mint egy nagyobb dlc-re, annyira nem várom. Persze remélem jó lesz, de így nekem ez soványka. Igazából engem a God of War érdekel igazán, de az még messze van szerintem, a Kena, Ratchet is tetszik, de azoknak sincs pontos dátuma (bár a Kena 2020 elvileg)
8.
8.
kryszisz
#3: Hát igazából a logóban ott van a római kettes, úgyhogy végülis van:D Amúgy ez a játék elég nagy fejtörést fog okozni az SJW pupákoknak, mert bár a főgenya egy fekete férfi, ami a jelen helyzetben lassan bűncselekmény, a protagonista viszont egy erős, nem sztereotipizált nő, ami meg ugye nagyon is PC. Asszem ez sakk-matt:D A játékot amúgy várom, rakják rendbe a közelharcot meg az AI-t, legyenek Frozen Wilds szinten a mellékküldetések, és akkor egy kiváló folytatást kapunk:)
6.
6.
Macifasz
#2: A Miles Morales féle Pókember tudtommal a kezdéskor jön, de azért sejteni lehetett, hogy nem lesz sok új nyitó cím. A PS4 esetében is így volt, ha jól emlékszem.
5.
5.
georgie.70
Ez nagyon jó hír. Én bizakodom a magyarításban hiszen az elmúlt években minden ex kapott remélem ez a ps5-nél sem lesz másképp. Ehhez a játékhoz nagyon kellene hiszen ha marad hogy párbeszédek során befolyásolhatjuk a történet alakulását ahogy az első résznél akkor nagyon nem mindegy hogy értek e mindent maradéktalanul.
Egy kicsit off kérdés, ha valaki tudja megköszönöm a segítséget. Hogyan tudom ps-en kideríteni hány órát tettem a játékba,persze ahol maga a játék méri nekem azzal nincs gondom, de a többi esetben ezt mégis hol tudom megnézni? A másik kérdésem az FPS re vonatkozóan ugyanez, hol látom azt egy ps-en hogy éppen mennyi fpss-el fut a játék? A másik észrevétel, és ezért előre kérem ne vegyétek fejemet, de muszáj erre is rákérdeznem. Szóval, egy 4k HDR 65 colos Qled tv-vel abszolválom a játékokat, amin természetesen van motion rásegítő program, amit a legtöbb ember utál mert olyan lesz tőle egy film mint ha szappan operát néznénk, ami persze egyrészről igaz, viszont korrekt beállítással nagyon is jótékony hatással tud lenni a képminőségre. Na mármost, ha játéknál alkalmazzuk akkor gyakorlatilag, 4k-ban megkapjuk a 60 fps hatást,ezt mondom úgy hogy direkt összehasonlítottam a last of us 1-gyel amit beállítottam az én ps-emen 4k 30 fps-re, mert ugye ez a játék engedi, míg a you-tubeon VR Pisti tálalásában full hd 60 fps-el ment. Összehasonlítottam a két verziót és megmondom őszintén nem láttam fluidítás beli különbséget, csak azt, hogy mennyivel jobb volt az én képem 4k -ban,nagyon lehetett látni a felbontás beli különbséget, viszont azt hogy a tv-m csak mesterségesen kitöltötte a képkocka beli különbségeket azt baromira nem lehetett érzékelni. Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről, persze lehet én vagyok vak bár egyébként nem tapasztaltam , mert elég háklis vagyok a képminőségre, de ettől még lehet hogy nekem kerülte el valami a figyelmemet. Ezért is írtam az elején hogy ne vegyétek fejemet:) És ha tudtok konkrét megoldást az elején feltett két kérdésemre azt nagyon megköszönöm..
4.
4.
Hunszi
#1: Az első rész is úgy nézett ki, mint a videókon, szóval nem lesz gond ezzel sem. Nem igazán emlékszem olyan Sony belsős címre, ahol csaltak volna a látvánnyal és utólag csúnyább lett volna játék.
3.
3.
Darksiders84
A szokásos nagyobb szebb néhány újításokkal várjuk szeretettel de remélem nem lesz a hátránya a még nagyobb világ mert oké az úszás és pár újabb ötlet és ellenfél de nehogy sokat akarjanak félig üresen. Azért
én bizalommal várom. Csak nekem furcsa hogy ilyen nagyobb játéknál nem számozott a folytatás címe?
2.
2.
Gykrizsi
Így biztosan a PS5 marad későbbre, lévén szinte semmi nem jön kezdéskor. Persze aztán meglehet, a Halo sem lesz ott induláskor, de ezt mahd meglátjuk.
1.
1.
Anti4730
Az elso jatek, ami tenyleg meguti nextgen szintet ha tenyleg ugy fog kinezni mint a videon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...