Dicsekvős traileren a The Last of Us: Part II

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 19.
  • Videó
Link másolása
Hosszú-hosszú várakozás után a mai nappal végre mindenki belevetheti magát a Sony jelengenerációs konzoljának egyik legmeghatározóbb hattyúdalába - a The Last of Us: Part II-ba. Most megnézhetjük, hogyan vélekedett róla a sajtó.

Szivárgások ide vagy oda, nagyon úgy néz ki, hogy a történelem megismétli önmagát. Ahogy a The Last of Us első része a PlayStation 3-as korszak lezárása és az egyik legmeghatározóbb címe lett, úgy tűnik, hogy a folytatással is ugyanez lesz a helyzet, csak ezúttal a PlayStation 4-es érában.

A mostani videóban kicsit a saját vállát veregeti a játék azzal, hogy milyen szavakkal jellemezték azok, akik idő előtt kitudták próbálni Ellie legfrissebb kalandját. Akik már belekezdtek a The Last of Us: Part II-ba, azok talán már sejtik, hogy nem légből kapott mondatok ezek.

A The Last of Us: Part II kizárólag PS4-re jelent meg - ti pörgetitek már?

112.
112.
KratoS
Sajnos messze nem olyan jó ritmusú mint az elődje. Egyébként szép iparosmunka, fájdalmas időkitoló "muszálybarangolásokkal". A homgén vonal is piszkálja a szemem a buzuálst elléptettem. Kár hogy nem látta be a ND hogy Ellie kurvára kevés karakter egy teljes játékhoz. Egyébként van egy csomó dolog ami nagyon jó lett, pl a harc, az nagyon kemény, audio oldalról is. Szóval jó játék ez csak nem ér fel az elsőhöz.
109.
109.
Obi Wan Kenobi
108.
108.
godach
#107: Meg se gondoltam volna, hogy neked tetszeni fog és hogy ennyire. :)
107.
107.
kamgecam
#105: Ja ja!:D Már a kórházas résznél tartok. Norát keresem úgyhogy előbb utóbb csak a végére jutok de nem szeretnék! Annyira kibszott jó ez a game!
106.
106.
Ooorky
#105: Nem is játszik vele, állandóan itt lóg és kommentel.
105.
105.
godach
#104: Meg azért csak végig kellene vinni, nem úgy mint a többit LoL
104.
104.
kamgecam
#102: Normalon tolom én is egyenlőre mert most már igencsak elkezdett fogyni a lőszer! :D
102.
102.
Darksiders84
#96: Én normálon is elvéreztem párszor szerintem pont jó a normál elsőre főleg hogy alig van lőszer állandó hiány. Én már túl vagyok a színházon és azon belüli kitekintésen a múltból . Nekem is izgi nincs unalom és szerencsére nincsenek erőltetett részek hogy pl még még jönnek a hörgös gecik nagyon eltalált jó arányban van minden akció felfedezés stb.
100.
100.
delphijos
#97: Lehet hogy az én régi “példáim” félrevezetőek voltak, nem csak a múltra gondolok. Lehet hogy ma jóval kevesebb olyan mű születik ami bekerül az “alapok” közé, de ennek sok oka is van, igazad van, ez nem ide tartozik. Ettől még - legalább - a “elő” társadalomnak bírhat művészeti értékkel. És hogy mi ilyen, az nem objektív.
99.
99.
delphijos
#93: Komolyan még mindig ezen lovagolsz ? Aztán majd ha nextgen megjelenéskor viszik haza a népek a ps5-öt meg az sx-et, nehogy valaki egy hétig fel merjen állni mellőlük, mert majd te rájuk sütöd hogy jó szar lehet a gép ha nem csak azzal b..szódnak egész nap....

Ha meg nem írna senki, akkor meg azon hisztiznél, hol vannak a rajongók, biztos jó szar a game, mert nem mernek írni....
98.
98.
Ooorky
#97: Én konkrétan munkahelyen rohadok :-)
97.
97.
Mortis
#88: Töröltem egy egèsz hosszú kommentet, mert nem akarok szemantikai meg episztemológiai vitába keveredni itt; úgy èrtelmezem a szavaidat, hogy azt hiszed hogy èn valami pátosszal vegyes nosztalgiával nèzek vissza a múltba S csak a modern szórakoztatóipart próbálom ócsárolni: ez közel sem igaz. A renesszánsz korában is volt ponyva irodalom S ponyva festèszet is, ahogy ma is - úgy fogalmazol mintha ennek az ellenkezőjèt bárhol is állítottam volna. Egyszerűen mára( igazából már elèg règóta) eliparosodott a kreatív ágazat, ami az arisztotelèsti cèlok egyeduralmával van összefüggèsben, de mint írtam, nem megyek bele.

#93: esetleg kirándulnak Mucsröcsögèn, de a hegyi pihenőben van pár percük S azalatt válaszolnak a kommentszekcióban. Ezeregy eset lehetsèges; ezen kár fennakadni
96.
96.
kamgecam
Aki még nem játszik vele de tervezi ajánlom hogy hardon tegye. Normálban kezdtem de így olyan mint az első rész easy-n.
88.
88.
delphijos
#84: De gondolod hogy “anno” nem volt olyan hogy eldöntötték / próbálták kitalálni “mi kell a népnek” vagy hogy olyan legyen a “termék” ( igen, ezek akkor ugyanúgy termékek voltak ) hogy a megfelelő ( a megrendelő igénye szerinti ) reakciót váltsa ki ? Főleg a vallási témájúak. Senki se várja hogy teszem azt erre a játékra Te személy szerint művészetként tekints. Csak ennél szerintem sokkal általánosabban fogalmaztál, mintha annak hogy mi lehet művészet, valami objektív szabályai lennének, és ami az, az mindenkinek az, ami nem, az meg senkinek. Én ezzel szálltam vitába. Az hogy NEKED mi az, a Te dolgod ( és jogod ) eldönteni.
86.
86.
kamgecam
#85: Ma 5 körül hagytam abba és alig várom hogy folytassam. :) Eddig még egy pillanata se volt amit untam volna. Annyi hogy Joelt jobban el tudnám fogadni Ellie utazó társaként de mivel nem én írtam a sztorit nem hisztizek.:D A gitározást is nagyon élvezem benne!
85.
85.
kamgecam
#80: Hát, megjelenéskor éjféltől rögtön nyomtam mert előre letöltöttem. Fél négy körül hagytam abba utánna írtam az első benyomásokról. Szívesen! Nem tartott sokáig megírni pár perc. Nem sok idő.
84.
84.
Mortis
#71: #73#74: félre lettem értve;nem arról van itt szó és nem az a döntő, hogy megrendelésre készül. egy videójáték csak úgy készül megrendelésre, hogy a kiadó megbíz egy fejlesztőcsapatot( vagy a maga belsős fejlesztőit) hogy kiaknázva egy lehetséges piaci rést, termeljenek profitot - úgymond a népakarat 'rendeli' meg, s pont ezért sosem lehet igazán őszinte valami ami így készül, érdek nélküli. nyilván korábban írtam, hogy pedig igenis vannak játékok amik művészi értéket hordoznak - igen, az ipar hőskorából, amikor mellékállásként fejlesztettek játékokat az emberek, meg manapság, az indie körökből, ami sok esetben 1 ember keze munkája.
nem állítom hogy én vagyok a nagy megmondóember; de számomra - akármennyire is megérint és szeretem az adott produktumot - igenis érezhető ha valami őszintén keres válaszokat esetleg naiv módon választ ad, vagy ha egy bizottság által leokézott fókusztesztelt The Last of Us 2 próbál megsiratni.
s attól hogy valami belefér ebbe a definícióba, attól nem feltétlenül jó objektív érvek alapján. pl. a thechineseroom Amnesia 2-je tagadhatatlanul művészprojekt, de egy rosszul elsült játék.
az a játékfejlesztő aki tényleg művésznek gondolja magát s e szerint is cselekszik pont ezért van a kreatív iparok közül a legnehezebb helyzetben( meg a crunch miatt, de arra meg valamiért senki nem reagált, pedig szerintem a legundorítóbb dolog a TLoU 2 s sok más játék körül is)
82.
82.
delphijos
#80: Mondjuk akár 10 komment az reggeltől-estig tartó ittlétet feltételez ? Fura logika, hogy szerinted azért nem jó a játék, mert akinek tetszik, az nem csak a játékot tolja egész nap.

Amúgy én semmit se veszek meg teljes áron, megmondom őszintén annyit nincs időm játszani mint szeretnék, és még így is van pótolni való. Túlélem ha egy-két-három hónap múlva játszom vele. Plusz én pl. egyáltalán nem játék “nagyszerűségéről” írtam.
81.
81.
kamgecam
#65: 9 óra környékén de kb majdnem minden sarokba benézek. Rég élveztem felfedezést ennyire. A színházas résznél hagytam abba. Szerintem kb a felénél tarthatok.
80.
80.
prodigy1990
#79: Nem erről van szó.
Sokan várták a játékot, sokak szerint nagyon jó, mégis már az 1. napon itt kommentelnek a rajongók a játék helyett.
Tudom, hogy néha szünetet is tartanak, de ha jobban megnézed, reggeltől estig szinte állandóan jelen vannak a kommentszekcióban.
Engem ha leköt egy játék, akkor biztos nem itt fogom nézegetni a kommenteket, hanem játszok, főleg nem trollokkal vitatkozok.
Azt még megérteném, ha eltelt volna 1-2 hét, addigra sokan végigjátszanák, de már az első órákban itt kommentelnek azok az emberek, akik szerint nagyon jó a játék.
79.
79.
Jigsawwasright
#77: Ne aggódj, a játék fantasztikus. Attól még, hogy kommentelnek páran akik játszanak vele. Ilyen még soha nem történt ezelőtt egy játék kapcsán. Ezelőtt mindenki leült, és addig fel sem állt, amíg legördült a stáblista. Igaz?
78.
78.
prodigy1990
77.
77.
prodigy1990
Kicsit se nevetséges az, hogy egyesek azt írogatják, hogy baszott jó a játék, 10/10 és hasonló dicséretek, közben meg itt b@sszák a rezet a kommentszekcióban, ráadásul még a trollokkal is leállnak vitatkozni.
Ezek szerni mégsem olyan jó a játék, hogy ez a kommentszekció érdekesebb nála?
Szinte minden oldalon ez megy.
Most jelent meg a játék, de többet foglalkoznak a rajongók a kommentekkel, mint magával a játékkal.
Finoman szólva is megmosolyogtató ez.
76.
76.
Jigsawwasright
Tegnap kiakadtam itt, mert valaki idehányta Spoiler megjelölés nélkül a játék végét. Az a vicces, hogy fogalma sem volt a játék végéről... ne dőljetek be a leakeknek emberek. Konkrétan a kedves delikvens által leírt szekvencia után még 3-4 óra tiszta gameplay hátra volt. Ettől függetlenül a Spoiler amit irt valódi volt, (csak közel sem a játék vége) ezért nem fogok elnézést kérni a kurva@nyázásért.
75.
75.
delphijos
#74: És a Dávid szobor is.... ( ha már Michelangelo )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...