Cyberpunk 2077 - ingyen "next-genesedik" majd

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 19.
  • Hír
Link másolása
A rossz hír mellé, miszerint ismét csúszik a CD Projekt RED következő RPG-je, a Cyberpunk 2077, ezúttal szerencsére érkezett egy jó hír is, aminek a konzolosok biztos nagyon fognak majd örülni.

Nincs még egy napja, hogy ismét hidegzuhanyként érte a Cyberpunk 2077-rajongókat, hogy tovább kell várakozniuk a játék megjelenéséig. Most azonban egy kellemesebb hírrel is készültek a lengyelek a leendő PlayStation 5-tulajdonosoknak.

Ugyanis az xboxos verzióhoz hasonlóan, akik PlayStation 4-re vásárolják majd meg a játékot, extra költségek nélkül vihetik azt majd át a PlayStation 5-re. Ez még nem minden ráadásul, ugyanis a fejlesztők elmondása szerint a next-gen gépek érkezésekor a Cyberpunk 2077 kapni fog egy tapaszt, ami alapból szebbé teszi a játékot, valamint azután érkezik egy még nagyobb frissítés, ami "jelentősen" felhúzza a grafikát - mindezt továbbra is ingyenesen persze.

Már le se merem írni, de ha minden jól megy, a Cyberpunk 2077 idén november 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

17.
17.
kamgecam
#11: Ha egyszerre jelenik meg akkor inkább én is a next gen gépeken játszanék vele. De lehet csak jövőre jelenik meg ps5-re meg xbox sx-re! Addig meg ki fog várni?
16.
16.
kamgecam
#13: A ps4-es profilomat átvihetem ps5-re? A digi játékaimmal együtt?
15.
15.
xanatos0911
Szerintem:

Current gen -> Megveszed és alapból degradalva lesz a minőség/grafika, mert felismeri a konzolt és nem fogja letölteni a tapaszt, ami javít a grafikan. Akar lemezesen, akar digitálisan vetted meg. (Lehet, hogy ezzel töltenek most annyi időt).

Next gen -> Megvetted a lemezes vagy digitális kiadást ami egy az egyben ugyanaz, mint a PS4/XBOX1 verzió csak felismeri, hogy új géped van és automatikusan töltődik a patch rá, ami lényegében azt a minőséget hozza amivel alapvetően terveztek a készítők. Ergo Witcher 3 után szabadon: PS4/XBOX1 verzió az degradalt “nem E3 minőség”. PS5/XBOXSX verzió az pedig rendes E3 minőség lesz.
14.
14.
#13: De a PS5 verzió PS4 gépen ugyancsak letöltéssel mehet, két külön dolog lesz.
13.
13.
#12: Szerintem ez úgy lesz, hogy bedugod a PS4-re megvett fizikai lemezt a fizikai lemezes PS5-be, és kiírja, hogy hell yeah, most pedig töltsd le a PS5 verziót. Vagy ha PS4-re digitálisan veszed, akkor rajta van a profilodon a játék és mind a lemezes, mind a digitál PS5 gépen letöltheted a PS5 verziót.
12.
12.
Marcus88
#11: Lesz dobozosan a mostani és az új generációra is gondolom.
De valaki azt mondja nem vesz még új konzolt és neki elég a jelen generációs élmény.Megveszi ps4 vagy x-re és kész,majd konzol váltáskor ugyan úgy használhatja.
De valaki vesz új konzolt és dobozosan az új generációst veszi.
Lehet más lesz a borítója meg ugye ps5 vagy series x lesz ráírva.
És persze az nem fog menni a ps4 és x-en.Gondolom azon a lemezen már rajta lesznek azok a feljavítások amiket a 4 / x már nem tudna megjeleníteni.
11.
11.
Viktor_The_Best
En azt nem ertem hogy az ember miert venne meg PS4-re amikor PS5-on szebb lesz. Inkabb azon jatszananak vele az emberek, persze meg kell venni az uj konzolt is. Ezek szerint lesz PS5-os dobozos kiadas is vagy hogy van ez? Mi van ha nem akarod PS4-re megvenni? Lehet en nem ertek valamit javitsatok ki.
10.
10.
godach
#9: Szerintem a sokadik Parker után már pont ráfért hogy Moralessel is foglalkozzanak egy kicsit.
Am megfigyeltem hogy lecserélték a for the players szlogenüket is xd
Gondolom már ők is cikinek tartották :)
9.
9.
Anélkül mondom, hogy nem sajnálom a PS játékosoktól ezt a Smart Delivery szerű dolgot, de érdekes, hogy a Sony is kinyitotta a pénztárcáját, hogy nehogy véletlenül egy külsős, multiplatform címen múljon a következőnek egy Microsoft konzolt vásárolni valakinek is. Na kb itt tartanak most az exek 2020-ban. De nem baj, mert a jó kis TLOU után hamarosan érkezik a néger pókember! Kiváltság lesz majd azt is játszani.
8.
8.
Mortis
#7: szerintem pont ez miatt késik is. már rég készen lehetnek, de az optimalizálás egyszerűen nem akar sikerülni. Witcher 3-mal is sokáig ezért késlekedtek.
7.
7.
#6: A CD? A a W3 megjelenés után pár héttel az egyik csapattag azt mondta, hogy nem tudják máshogy elképzelni a Witchjer 3-at, csak PC-n játszva. Most genváltásnál egész biztos lehetsz benne, hogy ha konzolról van szó, szerintem a szívük szerint már nagyon megbánták azt is, hogy jön a régi genre, nemhogy arra ajánlják.... El tudom képzelni, hogy milyen ollón meg kaszán kell átmennie most a játéknak az Xbox One és a PS4 miatt. Ami hozza magával, hogy max annyira lesz next-gen a játék maga, mint a GTA 5 volt PS360-on.

Azért ez egy szörnyű csonkolás minőségben és az egész játék megsínyli.
6.
6.
Ruvik
Szerintem a CD Projekt Red is azt szeretné hogy next-gen konzolon járszunk vele. A jelenlegiekre tényleg nagyon nehéz lehet fejleszteni egy ilyen ambíciózus játékot.
4.
4.
gorbesz
Megint egy cross gen kuszoben vagyunk hihetetlen. Hogy rohan az ido. Tudom szentimentalis vagyok
1.
1.
Marcus88
Na ez egy jó hír,mindeninek.
Viszont ez a csúszás ami kb nagyon közel van a konzolok megjelenési dátumához elég gyanús!
Így sok embernek elgondolkodtató lesz,hogy megvegye valamelyik új konzolt és inkább azon játssza végig!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...