Cyberpunk 2077 - ingyen "next-genesedik" majd

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 19.
  • Hír
A rossz hír mellé, miszerint ismét csúszik a CD Projekt RED következő RPG-je, a Cyberpunk 2077, ezúttal szerencsére érkezett egy jó hír is, aminek a konzolosok biztos nagyon fognak majd örülni.

Nincs még egy napja, hogy ismét hidegzuhanyként érte a Cyberpunk 2077-rajongókat, hogy tovább kell várakozniuk a játék megjelenéséig. Most azonban egy kellemesebb hírrel is készültek a lengyelek a leendő PlayStation 5-tulajdonosoknak.

Ugyanis az xboxos verzióhoz hasonlóan, akik PlayStation 4-re vásárolják majd meg a játékot, extra költségek nélkül vihetik azt majd át a PlayStation 5-re. Ez még nem minden ráadásul, ugyanis a fejlesztők elmondása szerint a next-gen gépek érkezésekor a Cyberpunk 2077 kapni fog egy tapaszt, ami alapból szebbé teszi a játékot, valamint azután érkezik egy még nagyobb frissítés, ami "jelentősen" felhúzza a grafikát - mindezt továbbra is ingyenesen persze.

Már le se merem írni, de ha minden jól megy, a Cyberpunk 2077 idén november 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

17.
kamgecam
#11: Ha egyszerre jelenik meg akkor inkább én is a next gen gépeken játszanék vele. De lehet csak jövőre jelenik meg ps5-re meg xbox sx-re! Addig meg ki fog várni?
16.
kamgecam
#13: A ps4-es profilomat átvihetem ps5-re? A digi játékaimmal együtt?
15.
xanatos0911
Szerintem:

Current gen -> Megveszed és alapból degradalva lesz a minőség/grafika, mert felismeri a konzolt és nem fogja letölteni a tapaszt, ami javít a grafikan. Akar lemezesen, akar digitálisan vetted meg. (Lehet, hogy ezzel töltenek most annyi időt).

Next gen -> Megvetted a lemezes vagy digitális kiadást ami egy az egyben ugyanaz, mint a PS4/XBOX1 verzió csak felismeri, hogy új géped van és automatikusan töltődik a patch rá, ami lényegében azt a minőséget hozza amivel alapvetően terveztek a készítők. Ergo Witcher 3 után szabadon: PS4/XBOX1 verzió az degradalt “nem E3 minőség”. PS5/XBOXSX verzió az pedig rendes E3 minőség lesz.
14.
Neotechtr
#13: De a PS5 verzió PS4 gépen ugyancsak letöltéssel mehet, két külön dolog lesz.
13.
Neotechtr
#12: Szerintem ez úgy lesz, hogy bedugod a PS4-re megvett fizikai lemezt a fizikai lemezes PS5-be, és kiírja, hogy hell yeah, most pedig töltsd le a PS5 verziót. Vagy ha PS4-re digitálisan veszed, akkor rajta van a profilodon a játék és mind a lemezes, mind a digitál PS5 gépen letöltheted a PS5 verziót.
12.
Marcus88
#11: Lesz dobozosan a mostani és az új generációra is gondolom.
De valaki azt mondja nem vesz még új konzolt és neki elég a jelen generációs élmény.Megveszi ps4 vagy x-re és kész,majd konzol váltáskor ugyan úgy használhatja.
De valaki vesz új konzolt és dobozosan az új generációst veszi.
Lehet más lesz a borítója meg ugye ps5 vagy series x lesz ráírva.
És persze az nem fog menni a ps4 és x-en.Gondolom azon a lemezen már rajta lesznek azok a feljavítások amiket a 4 / x már nem tudna megjeleníteni.
11.
Viktor_The_Best
En azt nem ertem hogy az ember miert venne meg PS4-re amikor PS5-on szebb lesz. Inkabb azon jatszananak vele az emberek, persze meg kell venni az uj konzolt is. Ezek szerint lesz PS5-os dobozos kiadas is vagy hogy van ez? Mi van ha nem akarod PS4-re megvenni? Lehet en nem ertek valamit javitsatok ki.
10.
godach
#9: Szerintem a sokadik Parker után már pont ráfért hogy Moralessel is foglalkozzanak egy kicsit.
Am megfigyeltem hogy lecserélték a for the players szlogenüket is xd
Gondolom már ők is cikinek tartották :)
9.
Neotechtr
Anélkül mondom, hogy nem sajnálom a PS játékosoktól ezt a Smart Delivery szerű dolgot, de érdekes, hogy a Sony is kinyitotta a pénztárcáját, hogy nehogy véletlenül egy külsős, multiplatform címen múljon a következőnek egy Microsoft konzolt vásárolni valakinek is. Na kb itt tartanak most az exek 2020-ban. De nem baj, mert a jó kis TLOU után hamarosan érkezik a néger pókember! Kiváltság lesz majd azt is játszani.
8.
Mortis
#7: szerintem pont ez miatt késik is. már rég készen lehetnek, de az optimalizálás egyszerűen nem akar sikerülni. Witcher 3-mal is sokáig ezért késlekedtek.
7.
Neotechtr
#6: A CD? A a W3 megjelenés után pár héttel az egyik csapattag azt mondta, hogy nem tudják máshogy elképzelni a Witchjer 3-at, csak PC-n játszva. Most genváltásnál egész biztos lehetsz benne, hogy ha konzolról van szó, szerintem a szívük szerint már nagyon megbánták azt is, hogy jön a régi genre, nemhogy arra ajánlják.... El tudom képzelni, hogy milyen ollón meg kaszán kell átmennie most a játéknak az Xbox One és a PS4 miatt. Ami hozza magával, hogy max annyira lesz next-gen a játék maga, mint a GTA 5 volt PS360-on.

Azért ez egy szörnyű csonkolás minőségben és az egész játék megsínyli.
6.
Ruvik
Szerintem a CD Projekt Red is azt szeretné hogy next-gen konzolon járszunk vele. A jelenlegiekre tényleg nagyon nehéz lehet fejleszteni egy ilyen ambíciózus játékot.
5.
amadeusz gyermeke
Mert s jelenleginél fagy ezerel
4.
gorbesz
Megint egy cross gen kuszoben vagyunk hihetetlen. Hogy rohan az ido. Tudom szentimentalis vagyok
1.
Marcus88
Na ez egy jó hír,mindeninek.
Viszont ez a csúszás ami kb nagyon közel van a konzolok megjelenési dátumához elég gyanús!
Így sok embernek elgondolkodtató lesz,hogy megvegye valamelyik új konzolt és inkább azon játssza végig!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...