Ingyen kipróbálható a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 20.
  • Akció
Link másolása
Ezúttal a Steamen tart egy ingyenes hétvégét a 2018-ban megjelent, nagy sikerű "középkorszimulátor" RPG, a Kingdom Come: Deliverance. Amennyiben megtetszik a hétvége alatt a játék, most jelentős akcióval csaphattok le rá.

Nem volt egy könnyű játék a Kingdom Come: Deliverance - se játékmenet, se technológiai szempontból -, amikor megjelent annak idején, ennek ellenére mégis egy roppant kellemes szerepjátékot üdvözölhettünk a személyében. A magyar ajkúaknak meg különösképp emlékezetes egy játék volt, már csak az ilyenek miatt is:

Amennyiben ezidáig valamiért kimaradt, de kipróbálnátok a játékot, akkor azt most teljesen bérmentve megtehetitek a Steamen az egész hétvége alatt - és ha megtetszene, akkor szintén most 50 százalékos kedvezménnyel ruházhattok be rá. 

15.
15.
Heldengeist
#14: Ki nem szarja le, hogy az Epic mit osztogat? Én spec inkább fizetek érte, minthogy Epicen legyen meg ingyen.
14.
14.
GAMEROD
Epic-en már fent volt, ráadásul nem időkorlátos kipróbálható verzióban. Aki akkor leszedte, már örökké az övé marad.
13.
13.
gabeee19
#11: Igen, szerintem ugyanarról beszélünk. Több videó és leírás tanulmányozása után sem sikerült teljesítenem, ezért nálam is törlésre került ameddig újra rá nem tudom venni magam.
11.
11.
adamsfamily
#9: Szerintem is jó,de az én idegeimet kikészítette.
A Sir Radzig-os küldetés,amikor azt a tábort kell felszámolni,egyszerűen rohadt idegesítő.Ott egyszerűen nem tudtam tovább jutni és a 40. próbálkozás után letöröltem.
Nem lenne rossz,de a realizmust eléggé túltolták benne és sokszor emiatt játszhatatlan.
9.
9.
gabeee19
Az egyik kedvenc RPG-m lett az elmúlt években, még azzal a bosszantó dologgal együtt is, hogy az egyik nagy csatát magában foglaló főküldetésen képtelen vagyok túljutni. Az egyik kedvenc játékom is lehetne, de így sajnos félúton abba kellett hagynom mielőtt magamban teszek kárt az idegességtől...
8.
8.
Heldengeist
Linux Mint 19.3-on gyári alap 5.0-9 Proton verzióval is teljesen hibátlan. Nem akad, nem fagy, semmi bugot nem tapasztaltam. Simán rámondanám, hogy natív minőségben fut.
2.
2.
Ooorky
#1: Nekem anno egy ház ajtának kinyitásakor kilépett. Az otthoni gépen futtatva és geforce now-val is...
~2 hónappal később egy patch notes-ben direktben hivatkoztak erre az ajtóra, hogy kijavították... és tényleg :D

Ez sajnos egy ilyen játék, valszeg a cryengine miatt.
1.
1.
Drraco
Az egyik leghangulatosabb játék, amihez szerencsém volt. Órákig tudok bolyongani benne, cél nélkül, benézni a házakba, figyelni az embereket, ahogy élik az életüket. Tetszik a történet is, a szabadság is, tényleg azt csinálunk, amit szeretnénk. Viszont nálam olyan technikai problémák is jelentkeznek, amik sajnos meggátolják, hogy felhőtlenül örüljek neki. Nem tudom, másnál is előfordul-e (nekem az Epic-es verzió van meg), de néha az átvezető videók végén szép csendben kifagy a játék. Máskor pedig a várakozásoknál (alvás, olvasás, vagy csak a sima időgyorsítás) , amikor elindítanám a "tárcsát", akkor fagy le, és csak a feladatkezelőn keresztül tudok kilépni. És amikor két-három óra játékot kukázhatok emiatt, az eléggé visszavesz a lelkesedésemből. (Ha esetleg erre tud valaki megoldást, az vendégem egy korsó sörre. :D )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...