Új DC-domaineket foglalt a Warner Bros.

  • Írta: szlav
  • 2020. június 22.
  • Pletyka
Link másolása
Ha levonhatunk bármiféle következtetést a Warner Bros. legutóbb lefoglalt domainneveiből, akkor az az, hogy valószínűleg két új videojátékkal készülnek. Főszerepben az Öngyilkos Osztag és a Batman-família.

A ResetEra fórumozói sasolták ki a múlt hétvégi fejleményeket, amikor is a Warner Bros. videojátékos brandjeit képviselő MarkMonitor lefoglalt három új internetes domainnevet. Ezek a címek magukért beszélnek: a suicidesquadgame.com, a suicidesquadkillthejusticeleague.com és a gothamknightsgame.com láttán nem kell sokat töprengenünk ahhoz, hogy rájöjjünk: legalább két új játék képviseli majd a DC-univerzumot a közeljövőben.

Az egyik játék egészen meglepő módon az Öngyilkos Osztagra fókuszálhat majd - habár a gonosztevők csapata egyszer már megbukott a vásznon, nem kizárt, hogy a Warner a 2021-ben érkező reboot mellé időzítene egy videojátékot is. A téma rajongói úgy tippelik, hogy ez lehet a Rocksteady játéka, amelyről idáig csak határozatlan pletykákat hallottunk. Az Eurogamer forrásai egyébként szintén megerősítették, hogy a Kill the Justice League lesz a program végleges alcíme.

A másik címről, amely itt a Gotham Knights nevet viseli, már jóval tisztább elképzelésünk van, habár ismét csak meg kell említenünk, hogy csupán jól informált szivárogtatók és pletykák útján hallottunk a projektről. Valószínű, hogy ez lehet a WB Montréal játéka, amely lényegében újraindítaná az Arkham-sorozatot, és ezúttal nem csupán Bruce Wayne-re, hanem az egész Bat-famíliára fordítaná a reflektorfényt, akár több játszható karakterrel.

Akárhogy is legyen, szinte garantált, hogy augusztusban már okosabbak leszünk, hiszen ekkor zajlik majd a DC FanDome online eseménye, amelyre a WB Games is új bejelentésekkel készül.

6.
6.
kryszisz
#5: Persze sanszosan egy másik univerzumban fog játszódni a dolog, egy teljesen különböző Batmannel a főszerepben,de a trilógiával való összehasonlítást így sem úgy sem fogják megúszni, márpedig ahhoz felnőni nem lesz egyszerű feladat. Mondjuk ha Riddlert kihagyják a szórásból az nekem már plusz pont, az Asylumban még megcsináltam a dolgait, a többiben meg gyűjtögessen akinek 2 anyja van, ennyi szabadidőm/türelmem azért nincs:D
5.
5.
godach
#4: Van ott még azért mire nézni bár egy Arrow vagy inkább Flasht én is szívesebben vennék. Ettől független akár egy Batman Beyond is jöhetne :)
4.
4.
kryszisz
#1: Na, egy Arrow játékot a Rocksteady-től én is nagyon-nagyon adnék! Mondjuk, hogy Batmannel mi a bánatot akar a Warner azt elképzelni nem tudom, szerintem a Knight-al bezárólag mindent kihoztak abból a karakterből, amit lehetett, egy folytatás a (sort of) cliffhanger ellenére is erőltetett lenne, előzményt meg már csináltak. De hát ők tudják.
3.
3.
n_csacsi
Vagy akár egy JL játék is szóba jöhetne lassan, pont úgy, mint a Marvelnál az Avengers!
2.
2.
Drraco
#1: Hát igen, az Arrow már évek óta nagyon adta volna magát. Kihozhatnának belőle egy szuper játékot.
1.
1.
crytek
Pont az öngyilkos osztag? Tele jellegtelen karakterekkel. Akkor már inkább Arrowból kellett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...