Újra megmutatta magát a Biomutant

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 26.
  • Videó
Link másolása
Régóta nem hallottunk már a THQ Nordic szárnyai alatt készülő Biomutantről, a minap azonban a készítők kiadtak egy közel tízperces gameplay videót belőle, és azt is megerősítették, hogy hamarosan elkészül a játék.

A korábbi évek alapján nem haladtak túl jól a Biomutant munkálatai, árulkodó legalábbis, hogy legutoljára 2018-ban futtatta meg bármilyen kiállításon a játékot a THQ Nordic. Most már azonban látszik a fény az alagút végén, és a készítők a februári nyilatkozatuk után ismét megerősítették, hogy hamarosan befejezik a fejlesztést.

Ennek a hozománya a fenti gameplay videó, amit az alábbi linken fejlesztői kommentárral is megnézhettek az IGN Summer of Gaming műsorában. Érdemes arra is vetni egy pillantást, Stefan Ljungqvist kreatív igazgató ugyanis alaposan kielemzi a játékmenetet, így szót ejt a gigantikus bossokról, a karakterkészítő és craftrendszer sajátosságairól, valamint kiadós betekintést nyújt a játék világába is.

A Biomutant PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül - napra pontos megjelenési dátuma még nincsen.

5.
5.
Zsarnok szőrmók támadása 12. Simán várós. :)
4.
4.
JinjeR
Nekem első perctől kezdve nagyon szimpatikus.
Mókás,aranyos,szép grafika,változatos játékmenet és helyszinek,beteg fegyverek,és ellenfelek,elég komoly a harcrendszere is és a mozgáskultúrája is..legalábbis eddig mindenképpen ez jött le.
Én tuti beszerzem majd.
3.
3.
Extol
Egyetlen cím amit valamennyire várok
2.
2.
Darksiders84
Engem érdekelne bizakodva várom.
1.
1.
cyberstaker
Elég elme roggyant cucc, de tetszik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...