Dying Light - júliusban jön a Hellraid DLC

  • Írta: gorien
  • 2020. június 27.
  • Letöltés
Link másolása
A halottaiból támad fel a Hellraid, a Techland elkaszált játéka - igaz, csak a Dying Light részeként. A hamarosan debütáló DLC-ben egy rejtélyes játéktermi masina jelenti az utat a démonokkal tömött, pokoli dimenzióba.

A Techland hiába szerette volna évekkel ezelőtt elkészíteni a Hellraidet, az folyamatosan akadályokba ütközött, és végül semmi nem lett belőle. Két hónapja aztán kiderült, hogy a játék valamilyen formában mégis napvilágot lát: DLC lesz belőle a csapat másik játékában, a Dying Lightban. Most már azt is tudjuk, hogy július 23-tól szerezhetjük be.

A Hellraid pokoli világa egy rejtélyes arcade-gépen keresztül érkezik meg Harranba. A masina ugyanis egy dimenziókaput rejt, amin keresztül átjutunk a démonok létsíkjára, hogy ott vadonatúj kihívásokkal szembesüljünk – akár három barátunkkal együtt. Pörgős akcióra, végtelen hordákra és persze számos új fegyverre számíthatunk az elkaszált slasher játék reinkarnációjában.

A DLC PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

1.
1.
csoki0619
Jézusom, hány éves ez a játék, és mai napig frissítik. Le a kalappal a Techland-es srácok előtt. Sajnos ez hiányzik a mai játékfejlesztésből nagyon, az alázat és az ilyen szintű odaadás, úgy a játék, mint a játékos felé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...