Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.

A Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story elsőként a májusi Mammoth Film Festival falai között mutatkozott be, augusztus 18-tól azonban bárki számára megtekinthető lesz a különféle digitális platformokon keresztül. 

Bár a cím árulkodó lehet a rajongók számára, azért szögezzük le: a film kifejezetten videojátékos vonatkozású, és arról szól, hogy a teljes pályafutása során több mint 1,4 milliárd dollárt termelő Tony Hawk's Pro Skater-sorozat miként tette mainstreammé a deszkás szubkultúrát. A Pretending I'm a Superman egyébként egy Goldfinger-nóta egyik sora, amely az első játékban is helyet kapott.

Sokan nőttek fel Tony Hawk játékain, márpedig a rajongók elképesztő nosztalgiázásra számíthatnak a fenti trailer alapján: Tony Hawk mellett olyan profi deszkások mesélnek majd a játéksorozat történetéről, mint Steve Caballero, Rodney Mullen, Chad Muska vagy Jamie Thomas. Pont jó lesz bemelegítésnek, az első két rész újrázása előtt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...