Nem halt még meg a Back 4 Blood

  • Írta: gorien
  • 2020. július 7.
  • Képek
Link másolása
Több mint egy éve hallottunk először a Back 4 Bloodról, és azóta sem beszéltek túl sokat róla a készítők. Most a Twitteren adtak életjelet a játékról, egy concept art képében pedig végre mutattak is valamit.

Ha emlékszünk még, több mint egy éve hallottunk először a Left 4 Dead-játékokat készítő Turtle Rock Studios legújabb alkotásáról, a Back 4 Bloodról. Nem igazán láttunk belőle semmit, megjelenési dátumot sem kaptunk, és azóta sem bővültek az ismereteink a játékról, amiről annyit tudni, hogy a Left 4 Deadekhez hasonló, belsőnézetes zombihentelde lesz. A készítők most egy Twitter-poszttal törték meg a csendet, amihez egy concept artot is csatoltak.

Ebből gyakorlatilag semmit nem tudunk meg, de arra jó, hogy a Turtle Rock jelezze: nem halt meg a projekt. Az ígéretek szerint a Back 4 Blood a Left 4 Dead tapasztalataira épít, de sokkal több újdonság lesz benne annál, hogy a széria harmadik epizódjának tartsuk. A zombiirtást pedig kooperatívan élvezhetjük, valószínűleg a concept arton is látható Hope-hoz hasonló helyszíneken.

Tavaly márciusban azt mondták, a Back 4 Blood PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, de a fejlesztők további platformoktól sem zárkóznak el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...