Hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A héten lényegében minden kiszivárgott a Far Cry legújabb részéről, az imént azonban a Ubisoft formálisan is lerántotta a leplet a játékról. Lássuk, hogyan brillírozik Giancarlo Esposito a főgonosz szerepében!

A Far Cry 6 Yara karibi szigetén játszódik majd, amit Anton Castillo (Giancarlo Esposito) tart az uralma alatt. Habár a játékról lényegében minden olyan információ kiszivárgott a héten, amit a Ubisoft Forwardra szántak a készítők, a műsorban végül formálisan is leleplezték a 2021. február 18-án PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re érkező játékot.

A show-ban levetítették a Far Cry 6 fent látható intróját, emellett egy cinematic előzetesnek is örülhettünk, amelyben Anton Castillo fiát (és egyben a leendő El Presidentét), Diegót is megismerhettük. Hamar kiderül majd, hogy Anton nem éppen az a mintaapa, és ez alatt nem csak azt értjük, hogy hagyja a srácot gránátokkal játszani.

A négy éve készülő játék főszereplője egyébként Dani Rojas lesz, aki női és férfi karakter is lehet, emellett meg is szólal majd, ami az ötödik rész után remek hírnek tűnik. 

13.
13.
kryszisz
#10: Ugyanígy voltam az 5-el én is, havernál próbáltam ki egy negyed óra erejéig, 3 perc nem telt el úgy, hogy valakik valahonnan rám ne rontsanak...már ezen nyúlfarknyi idő alatt idegesítő volt. Na de most megvettem a 3-at jó akciósan, kíváncsian várom, a trópusi környezet amúgy is a gyengém:)
11.
11.
Grabowsky30+
#10: Egy gondolat még, a helyszín az viszont nagyon tetszik! A pálmafás lepukkant karibi világ ez bejövős!
10.
10.
Grabowsky30+
A 3at nagyon bírtam a sztori a játékmenet a szereplők, imádtam. A 4. még mindig adta megvoltak a maga finomságai, de már picit ismétlőnek néhol monotonnak tartottam. Az 5 egyáltalán nem jött be néhány óra alatt meguntam az időhúzós utcai harcokat folyamatosan, nem tudtam eljutni egy küldetés felvételéhez sem, mert minden sarkon értelmetlen tűzharcba keveredtem ha akartam ha nem. A New down-t nem is próbáltam, ott már ez a nagyon színes apokalipszis sem jött át! Félek tőle, hogy ez a 6. rész sem fog tudni úgy megújulni, hogy a végigjátszásig fenntartsa az érdeklődésemet és ne unjam meg idő előtt.
9.
9.
Falcon
Második rész nagyon király volt vagy 100 órát multiztam benne első multis élményem és nagyon jó volt és szép de azóta meg sem eröltetik magukat
5.
5.
Rókalesőcipő
#4: Egyből támad és fikáz, személyeskedik! Imádom! XD
4.
4.
#1: Ugyan már. Te is látod, hogy azon a képen kívül, ahol a két hapsi áll a kutyával, mindegyik nettó bullshot. Ubisoft meg a képei :) Azt még elhiszem, hogy jobban tetszik neked, mint a Doom, de azért még nem mondanám rá, hogy gagyi. Gondolom a 3-5 perc stream teljesen elegendő volt volt átélni a játékélményt is. Hát a Far Cry-os skilleddel szerintem a második pályán sem jutnál túl, ha meg igen, a talán harmadik pálya Super Gore Nest-ben tévednél el örökre. De azt is már csak akkor ha nem nyírnának ki 300-szor az ajtó előtt a placcon. XD Így a Far Cry-al szemben.
3.
3.
Ooorky
#2: 3. rész óta csak a térkép, skin-ek, meg a front celeb változik, és ez már így is marad, mivel a vásárlók 80+%-a 10 óra után lerakja és megy a következő csillogó takonyra.
2.
2.
AbsurdShark
Kicsit már változtathatnának a történet receptjén. Megint egy nagykutya, aki rettegésben tartja a helyi lakosságot. Hurrá, izgalmas felvetés.... A Far Cry 5 nem volt rossz, azaz megértem hogy másoknak tetszett, de én magam már azt sem tudtam végigvinni, annyira belefáradtam. Így ezt abszolút nem várom személy szerint.
1.
1.
Rókalesőcipő
Én a magam részéről várom. Eddig az összes résszel jól elvoltam (blood dragon, primal kimaradt szándékosan) bár volt itt ott egy-két durva rage (1-2 egér is hősi halált halt). Izések és pofonok de nekem inkább ez mint a gagyi Doom (kb 3-5 percnyi streamet bírtam nézni belőle). Engem az se érdekel ha megint a már megszokott recept lesz, csak legyen szép nagy a pálya, szép tájakkal, sokféle változatos járművel, és lehetőleg ne valami teljesen agyfasz befejezéssel. A New Dawn-nak pl happy end volt a vége, bár a végső bossal geci sokat szoptam(volt is rage gazdagon :D). Olyan boss még egyszer ne legyen ha kérhetném :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...