Ilyen kiadásokban lesz kapható a Far Cry 6

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 13.
  • Hír
Link másolása
A tegnap esti leleplező előzetesek után a Ubisoft gyorsan megosztotta velünk, hogy milyen kiadásokban lesz kapható a legújabb Far Cry-epizód. Aki nagyon mélyen a pénztárcájába nyúl, még egy replika lángszóróval is gazdagodhat.

A vasárnap esti Ubisoft Forward alkalmával mutatkozott be a Far Cry 6, ahol egy cinematic előzetes és az intró mellett még pár screenshotot is kaptunk a sorozat következő részéből. Ma pedig lerántották a leplet, hogy milyen speciális kiadásokban lesz kapható majd az FPS, amikor 2021. február 18-án PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re megjelenik. 


Az alapjátékot magában foglaló Standard Edition mellett további három csomag közül választhatunk majd: 

  • Gold Edition - Szezonbérlettel egészíti ki a Standard Editiont, melyben három DLC és egyéb extrák - ezeket egyelőre homály fedi - ütik a markunkat.
  • Ultimate Edition - A fentiek mellett még egyedi karakterskineket is kapunk: ezek a Croc Hunter Pack, a Vice Pack és a Jungle Expedition Pack nevet viselik.
  • Collector's Edition - Az összes eddig említett tartalom mellett egy 72 centiméteres replika lángszóróval kerül a boltok polcaira, mindezt fémdobozban, artbookkal, térképpel, zenei lemezzel és még egyéb apróságokkal megspékelve.

    Amennyiben ez még mindig nem lenne elég, akkor jó hír, hogy szokás szerint az előrendelők még több extrához juthatnak hozzá a The Libertad Pack segítségével, aminek a része egy Discos Locos lemezvetőfegyver és Chorizo (az egyedi Libertad skinnel), aki egy félelmet nem ismerő harci kutyustárs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...