Érdekességek az Assassin's Creed: Valhalláról

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 14.
  • Hír
Link másolása
Vasárnap este alaposan belenézhettünk az Assassin's Creed: Valhalla játékmenetébe, és azóta is folyamatosan érkeznek az új képek és információk a játékkal kapcsolatban. Ezeket szedtük most egy csokorba.

Sok más Ubisoft-játékkal együtt az Assassin's Creed: Valhalla is megmutatta magát a vasárnap esti show alatt, valamint pár gyönyörű új kép is érkezett a galériánkba. A készítők azóta is lelkesen mesélnek apró részleteket a játékról, amiket most össze is szedtünk nektek egy csokorba.

Viszlát töltelékküldetések!

Sok kritika érte az Assassin's Creed: Odyssey-t, hogy annyi mellékküldetés és tennivaló volt benne, hogy a játékosok nagyon gyorsan kiégtek tőle. Szerencsére már korábban is jelezték a készítők, hogy tanultak a hibájukból, és most Darby McDevitt narratíváért felelős vezető a GameSpotnak megerősítette, hogy hosszabb sztorikkal kizárólag a főtörténeten haladva fogunk találkozni. A mellékküldetéseket ezúttal kisebb, véletlenszerű események és world eventek váltják, ami érthető döntés, hiszen főhősünk egy nem kívánatos személy Angliában, így nem szívesen bérelnék fel a helyiek az ügyes-bajos dolgaik megoldására.

Mr. és Mrs. Eivor

Akárcsak az előző Assassin's Creed-játékban, a Valhallában is kiválaszthatjuk a játék elején, hogy hősünk, Eivor neme férfi vagy nő legyen. Ezúttal azonban nem egy testvérpárról van szó, hanem ugyanazon személyről, ezért akár menet közben is szabadon váltogathatjuk Eivor nemét a tetszésünknek megfelelően. Igaz ez a képességfán megszerzett skillekre is: amennyiben a századik óra után jönnénk rá, hogy a lopakodós hölgy helyett inkább egy nagy szakállás berzerkerrel fosztogatnánk, akkor nem kell elölről kezdenünk a Valhallát.

Anglia és a szívek hódítója

Szintén McDevitt mesélt arról, hogy az Odyssey-ben már bevezetett románcmechanika itt is vissza fog köszönni, sőt nem csak egyéjszakás kalandokban lehet részünk, hanem lesznek olyan karakterek is a játékban, akikkel stabil, hosszútávú kapcsolatot folytathatunk - így ha esetleg azt preferáljuk, akkor viking hősünk lehet akár teljesen monogám is. A kiszemeltünk meghódításának a folyamatára már nem tért ki a vezető író, de valószínűleg a párválasztásnál nem használhatjuk a "klasszikus" viking megoldást - szerencsére.

6.
6.
KopyAti
#2: Oké Baloo, köszi!
3.
3.
Kiveszik a mellék küldetéseket és random szart raknak helyette. Egyszerűen nem hajlandók elkészíteni egy játékot. Megvan az rpg rendszer és utána random tényleg. Tudod ki adna ezért pénzt.
2.
2.
Baloo
#1: Nem, semmi ilyen megkötésről nem nyilatkoztak (és elnézve a rugalmasságot, nem hinném, hogy fognak), én csak a lehetőségek variálására értettem ezt a példámmal.
1.
1.
KopyAti
Na egy pillanat! Ha én a lopakodó játékstílust preferálom, akkor a női karaktert kell az elején választanom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...