Mozgásban a Sucker Punch egyik elkaszált játéka

  • Írta: gorien
  • 2020. július 21.
  • Videó
Link másolása
Azt már tudjuk, hogy sok zsákutcát jelentett, mire a Sucker Punch eljutott a nemrég megjelent Ghost of Tsushimáig, egy internetre kiszivárgó videó pedig épp egy ilyet ábrázolhat: a Prophecy valószínűleg sosem lát már napvilágot.

A Sucker Punch nemrég mesélt arról, hogy a Ghost of Tsushimához vezetö út egyáltalán nem volt kőbe vésve: könnyen lehetett volna például egy kalózokra koncentráló cím is. Mint tudjuk, a nyertesek végül a szamurájok lettek, de egy szivárgásnak hála egy tízpercnyi mozgóképen beleleshetünk az egyik alternatív ötletbe.


A Prophecy névre keresztelt projekt internetre felkerült részlete egy kvázireneszánszkori, európai jellegű kikötőben játszódik. A főszereplő Abel Tvorah-nak katonák elől menekül, és meg is küzd velük. A felvételen látunk átvezetőanimációkat, harcot és quick time eventeket is.

5.
5.
kexiaxel
Jobban bejön a ghost.
Remélem készülni fog folytatás.
4.
4.
#1: Sokszor van olyan, hogy valami papíron jónak tűnik és még a vertical slice is jó, de aztán "élőben" nem működik mégsem jól, vagy nem elég érdekes a cucc.
3.
3.
kamgecam
Elég átlagosnak tűnik de a középkori setting, a szűk sikátorok és a karakter tetszik. Brent Weeks Árnyak Útján című könyv sorozatát juttatja eszembe.
2.
2.
Slik
szerintem kickstarteren egy ilyen kapasbol tobb tizezer dollart ossze tudna gyujteni a fejlesztesre
most oke h aaa jatek de mar tobb kukaban landolt jonak tuno projectet lattam amikert kar volt
1.
1.
Clayman
Azért az kemény hogy ezt ilyen szintre megcsinálták aztán kukaztak. Néhány cégnél azért kiváncsi lennék mi alapján kezdenek egy új játékba. Gondolom 0 piac felmérési aktivitás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...