Halo Infinite - együtt érkezik a kampány és a multi

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 27.
  • Hír
A korábbi pletykákkal és találgatásokkal ellentétben együtt érkezik majd a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, és nem váratja meg a Microsoft a multival a rajongókat. Igaz, bétatesztelni nem biztos, hogy tudjuk majd.

Lényegében a Halo Infinite bejelentése óta pletykálják, hogy a sorozat következő tíz évének megágyazó, platformnak tekintett játék két részletben jelenik meg, így elsőként a kampányt kapjuk meg hozzá, és csak aztán a multiplayert. Erre erősíthetett volna rá az a tény is, hogy a Microsoft első körben csak az egyjátékos szegmenst mutatta be, ahogy azonban arra mi is felhívtuk a figyelmet, láttunk már hasonló módon felépített marketingkampányt a történelemben.

Úgy tűnik, tényleg nincs semmi látnivaló, legalábbis a 343 Industries közösségi menedzsere,  Brian Jarrard szó szerint így cáfolta a fenti pletykákat a Twitteren. Ez alapján tehát a Halo Infinite-nek mind a sztori-, mind pedig a multiplayer részét megkapjuk idén karácsonykor, még akkor is, ha utóbbi részleteit egyelőre nem osztották meg velünk a készítők: mindössze annyit tudunk róla, hogy a grappling hook a többjátékos meccsek során is használható lesz, továbbá kapunk osztott képernyős játékot és online kooperatív módot is. 

Az már más kérdés, hogy a koronavírus-járvány miatt bizonytalanná váltak a korábban beharangozott bétatesztelési lehetőségek. A játék leleplezésekor a készítők azt ígérték, hogy a Halo Infinite-hez is indítanak majd olyan próbaköröket, amiket az Xbox One-os The Master Chief Collection óta minden Halo-tartalomhoz, az idei évvel járó kihívások miatt azonban nem kizárt, hogy a nyilvános tesztekből kevesebb lesz, vagy akár teljesen el is kaszálják azokat a készítők, hogy tudják tartani a fejlesztési ütemtervet.

38.
kopic
#35: Ez jogos. 5. sztorija tenyleg a szarral volt egyenlo en szerintem, a 4 meg siman a legerzelmesebb, legizgalmasabb talan, 3x is vegigvittem.
De amit a GP-rol mond, az elegge elgondolkodtato...
37.
Ps fanboy
#35: Hát mondjuk én sem vagyok egy élő Halo lexikon, de nem is az a lényeg. Engem inkább a Microsoft felfogásra kihegyezett mondandója döbbenett meg.
36.
Ps fanboy
#33: Igen ő általánoságban írta, az indie szférát már csak én tettem hozzá saját észrevételként a te említésed nyomán, csak ezt nem említettem. A többiben meg igazad van, én is így gondolom, hogy ha van egy mérce mondjuk a AAA vonalon, akkor azt egy azonos szinten azért nem múlják már alul. Amúgy az új Halo kapcsán és itt jön szóba amiről én beszélek és nem védeni akarom, de már ilyenek is vannak, hogy x360 szint a graf meg ilyesmi, meg nem nextgen benyomását kelti. Még azt sem tudjuk milyen lesz a nextgen, főleg a gen elején ugye, ráadásul ez nem is nextgenre készült. Szar a Micro kommunikációja és félrevezető, de ezt nem feltétlen a játékon kell leverni. Amúgy meg tényleg egyre többen játszanak és fogynak a gépek csak úgy mint a játékok minden szarra, ez igaz, de ahogy te is írod fentebb, a rikácsolás, kötekedés az mindig megy ok nélkül is nüansznyi vagy éppen kreált dolgokon. Visszatérve szerintem a srác erre gondolt.
35.
adamsfamily
#28: Amúgy ez az Otherworld-ös faszi bazira nincs képben az egész Halo sorozattal.Konkrétan faszságokat beszél.
Eleve ez a sztori a Halo Wars 2 történetét folytatja,ami az 5 után játszódik.
De az is sokat elárul,hogy a Halo 4 sztorija szerinte szar,a Halo 5 meg jó volt...
34.
Kawada
#33: "4k meg 120 hz miatt rikácsol"

Húha, itt elítam valamit és olyan, mintha semikének szólna, pedig marhára nem... Azt akartam írni, hogy miközben ezek után rikácsol a gamer társadalom egy nagy része (vagy kicsi, de hangos? nem is tudom...)... Na szóval bocsi még egyszer, egyáltalán nem az akart lenni aminek tűnt.
33.
Kawada
#32: Lehetséges, nekem azonban sokkal általánosabbnak tűnt. De ha a AAA-k ellen is szól, akkor is egy erre adott reakció valahol az, hogy miközben tflops-ok után, 4k meg 120 hz miatt rikácsol, egy picsányi hardver úgy fogy mintha ingyen lenne. És hozzá a játékok is.

Ha azt íja, hogy az AAA piac eléggé lelketlenné vált vagy hogy ezekkel sokat elégedetlenkednek, akkor ja, igaza van. De ez olyan dolog, hogy az AAA játékok lényege az is, hogy a jelenlegi akutális technológiát kiaknázzák. Ha ezt nem teszik, pláne ha Halo, Gear, God of War vagy hasonló címek esetében teszik meg, akkor persze, hogy szóvá teszik az emberek. Olyan, mintha egy über látvány Marvel mozi olyan cgi-al jönne, mint a Skorpiókirály.
32.
Ps fanboy
#31: Szerintem inkább arra gondolt, hogy a mainstream játékoknál mára már szinte divat lett nyavajogni minden picsányi szarért, míg az indie címek esetében ezek simán elvannak nézve, ami egyfelől érthető, de ha az emberek ilyen fene nagy igényesek, akkor az indie még hogy van életben...
31.
Kawada
#25: "De mi játékosok is elfelejtettünk játszani..."

Virágkorukat élik az indie cuccok és jelenleg a Nintendo Switch elméletben gyorsabban fogy, mint arányosan a PS4. Ezek nekem nem ezt mutatják. Sőt, olyannyira virágzik az indie piac, hogy mind a micronak, mind a sonynak külön indie szekciója van már, amit igazából nem is értek... Az indie is lassan olyan lózung lesz, ami elveszti a jelentését... Mint a közpénz vagy a kereszténység (badumm ts)
30.
Neotechtr
Akit érdekel a téma, itt egy cikk arról, hogy az Xbox marketingese szerint nem egy hatalmas profit momentán a gamepass.

https://www.pcgamer.com/xbox-game-pass-isnt-a-big-profit-play-now-says-microsoft/
29.
adamsfamily
#28: Eddig is ez volt sajnos a Micronál a módi.Nem jött be a Mixer,megy a kukába.Nem jött be a Zune,ment a kukába.Nem jött be a smart glass,ment a kukába,de ott volt az msn lelövése,stb.
Szerintem az is egy csoda,hogy a One bukása után nem engedték el az egész xbox márkát.
Nem rossz gép maga az xbox,de amit a Microsoft művel az egyenesen szánalmas és az új gépet jó formán megjelenés előtt kinyírja.
Megcéloztak egy "csóróbb" réteget,de az a réteg inkább vesz egy PS-t ha már választani kell,mert ez a felhozatal maximum a game pass miatt vonzó.
28.
Ps fanboy
#18: Amiket most a Zoly elmondott a Halo-ról meg úgy ale cuzam a Microsoft ról nekem abban kb. egy újdonság volt összesen amire rávilágított és tényleg lehet rá számítani ha esetlegesen nagyon nem jönnek be az Micro lépései. Az azért elég lesujtó, de a Micro úgy meglépi mint a huzat ha kell. Az pedig a pá pá X divízió.
27.
semike
#23: .....ettől függetlenül biztos megveszem mert Halo. :)
De, hogy új gépet Biztos nem veszek az tuti. Mire is vennék?! Az Ori-ra?!?:))))
26.
semike
#23: Nem is azt mondom, hogy jól csinálják, igenis elmennek a marketing f@szságukkal filszpenszerestűl az édes jó anyukájukba!!De mi játékosok is elfelejtettünk játszani...
25.
semike
#23: Nem is azt mondom, hogy jól csinálják, igenis elmennek a marketing f@szságukkal filszpenszerestűl az édes jó anyukájukba!!De mi játékosok is elfelejtettünk játszani...
23.
Őrnagy
#22: Van benne valami. Csak tudod, amikor az egyik fejlesztő csapat meg tudja csinálni a játékot jóra ÉS szépre is, akkor elvárnánk a másik csapattól is ugyanezt, főleg, ha ők azzal dicsekszenek, hogy ez a világ legdrágábban fejlesztett játéka (lásd Halo, állítólag 500 millió!!! dolcsi)
22.
semike
Szerintem meg pont leszarom, van itthon ps4/xbox, ha egyik nap Grand Turismo, másnap Forcccca :) Halo-t szeressük mert régóta játszuk, már-már nosztalgia.
Amúgy ne csodálkozzunk h 4-5évig készül egy nyomorult játék, ha a legnagyobb problémánk a Didzsitálfundry-t bámulva a fűszálak megfelelően dőlnek-e a játékban, vaaaaagy amikor azon vagyunk kiakadva, miért néz ki bénán a közönség a Dirt-ben...:))))
Kurvára hülyeségekkel foglalkozunk, játszani kellene, csak már mindenki fps-t számol...
Hát most komolyan ki a francot érdekel a közönség egy autós játékban, ahol tizedekkel kell küzdeni. Vagy, hogy most itt a Halo-ben milyen szar a grafika?! Biztos szar lesz!!WTF?!
21.
SLi
#18: szrí fór szrí
19.
kopic
#14: +1

Igazabol egyedul az Infinite miatt meg reszben a GP-s is, nem csereltem be az S-t es vettem Ps4-et, de ezekutan lehet mihamarabb megteszem...
18.
kopic
https://youtu.be/cEOkc9U9190

Adom Zoly szinte minden szavat...
17.
Őrnagy
#16: Ebben egyetértünk. Mivel ritkán játszom, és béna is vagyok, egy 20 órás játékot 2 hónap alatt (sem) végzek ki :D
Úgyhogy jöjjenek a 10 órás AAA címek!
:)
16.
Kawada
#15: Én örülök a kisebb, igényes játékoknak. Kezd tele lenni a tököm, hogy a mainstream fejlesztők lassan csak 20-30-50 órás játékokban tudnak/mernek gondolkodni. Úgyhogy én nem bánom egyrészt. Másrészt viszont eléggé fel tudok lelkesedni egy Avowed szerű cuccra, egy új Fable-re is. Évi 2-3 ilyen címet a konzolholderektől mindenképp el tudok viselni.
15.
Őrnagy
#13: Kevesebb AAA cím = minőségcsökkenés. Szerintem.
14.
Marcus88
#6: Én is épp most néztem végig,van amikor nem értek vele egyet,de itt nem beszél hülyeségeket.Sok minden benne van a pakliban és a teóriák amiket a végén ecsetel bármelyik bejöhet!
De én közelebb állok a sony oldalához és ha hozni fogják a játékaikat,akkor szerintem nem lesz gondjuk.Filléres gamepass ide vagy oda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...