Az ingyenesen játszható shootereké a hétvége

  • Írta: gorien
  • 2020. július 31.
  • Akció
Link másolása
Több lövöldözős játék is próbakört kínál a játékosoknak a hétvégén. A Disintegrationről már beszámoltunk, de a Rocket Arena 3v3 meccseit is épp úgy kipróbálhatjuk, mint a Quantum League időutazós koncepcióját.

Néhány napja már írtunk arról, hogy ingyenhétvégét tart a Disintegration, de úgy látszik, nem egyedül száll ringbe a játékosok idejéért. A Final Strike Games és az Electronic Arts közös csapatalapú lövöldéje, a Rocket Arena is ingyenesen kipróbálható lesz a hétvége folyamán. 

A játékról annyit kell tudni, hogy mindenki különböző rakétavetőkkel van felszerelve, és pörög az akció, jelenleg egy tucat karakter és ötféle játékmód vár benne. A próbaidőszak PC-n (Steamen és Originen) és Xbox One-on is elérhető lesz, de a PS4-esek kimaradnak belőle.

Harmadikként a Quantum League is ingyenhétvégézik, ám ennek jóval kacifántosabb koncepciója van. A jelenleg korai hozzáférésben található játékban saját magad csapattársa leszel az időutazás segítségével: az 1v1-es vagy 2v2-es meccsek egymásra hajló idősíkok, amelyekben minden pontszerzés után saját múltbéli énjeid oldalán kezdesz.

A próbaidőszakkal egy időben egy új patchet is kiadnak a fejlesztők, ami egy új pályát és spectator módot is ad a játékhoz. A Quantum League teljes megjelenésére 2020 utolsó negyedévében számíthatunk, és egyelőre csak PC-s változatról tudunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...