Változik egy kicsit az Xbox Game Pass elnevezése

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft belenyúlt az Xbox Game Pass brandjébe, és a hétvégén közzétett logó alapján már csak Game Passként hivatkozik az előfizetéses szolgáltatásra. Egyelőre nem tudni, hogy miért döntöttek a redmondiak a változtatás mellett.

A Microsoft épp gőzerővel gyurmázza a szolgáltatáspalettáját, és a jelek szerint az Xbox Game Passt tartaná meg ernyőmárkának, amelybe magába foglalja majd az xCloud előnyeit is - eközben a cég az Xbox Live Gold nyugdíjazására készül a pletykák szerint.

Ilyen változtatások mellett apróság, de a hétvégén az Xbox Game Pass márkázásába is belenyúltak a redmondiak, és a Twitteren közzétett új logó tanúsága alapján elhagyják az elnevezésből az "Xbox" szót, és már csak Game Passként hivatkoznak a szolgáltatásra. Az Xbox körkörös logóját persze továbbra is feltüntetik a név mellett.

A Microsoft nem fejtette ki, hogy miért döntött így, de aki esetleg abban reménykedett, hogy a cég új platformokat szeretne meghódítani a szolgáltatással, csalódni fog: habár Redmondban tényleg az volt a terv eredetileg, hogy mindenhol elérhetővé tennék a Game Passt, Phil Spencer nemrég elárulta, hogy mára letettek erről.

Update! Úgy tűnik, hogy túllihegte egy kicsit a dolgot a sajtó, a Microsoft egy vicces tweetben jelezte, hogy a szolgáltatás neve változatlanul Xbox Game Pass, pusztán a logót egyszerűsítették.

6.
6.
crytek
#5: Azt is el tudom képzelni hogy az xcloud miatt pl egybe lesz vonva a két platform... mivel így már hiába nem jelent meg a legtöbb gears of war pc-re az xcloud miatt lehet majd őket játszani ott is..
Ha eltűnne a két platform közötti game felhozatal és ugyanazok lennének mindkét helyen elérhetőek az nagyon jó lenne.
5.
5.
hedzsooo
PC-re is van mar game pass toluk, szoval igy teljesen logikus ez az MS reszerol, nincs itt mit nezni ezen szerintem. Gondolom nem akarjak 2 kulonallo neven futtatni. Persze lehet hogy en tevedek. :D

Game Pass-t a nepnek, aztan nyomja PC-n, vagy boxon a kedvenc jatekait, a legtobb MS jatek ugy is jon mindket platformra mar toluk vegre.
4.
4.
xSHx
#3: Erre gondoltam, igen.
3.
3.
Matt94
#2: Szerintem arra gondolt, hogy xbox, xbox 360, xbox one, xbox series x....
2.
2.
#1: Miért? Ezt mivé kellene bonyolítani szerinted? :)
1.
1.
xSHx
Névválasztás szempontjából tudjuk mennyire logikátlanok, uh nem egy nagy meglepetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...