Resident Evil 3 - nem fogyott olyan jól, mint az előd

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 3.
  • Biznisz
Link másolása
Jól indította az áprilistól júniusig tartó első negyedévét a Capcom, de nem lehet felhőtlenül boldog, hiszen hiába vetette be már tavasszal az egyik nagyágyúját, az nem hozta azokat a számokat, amiket a kiadó elvárt volna tőle.

Nem fogyott olyan jól a Resident Evil 3 remake-je, mint egy évvel ezelőtt a második rész hasonlóan újraalkotott kiadása, pedig a rajt még egész ígéretes volt. Míg a Nemesis elől való menekülés 2,7 millió kópiára volt jó az első három hónapban, addig a Resident Evil 2 remake-jéből két hónap alatt 4,2 milliót sikerült értékesíteni. Annak idején pedig a Resident Evil 7 3,5 millió példányban fogyott.

Néhány további eladási adattal is elbüszkélkedett a Capcom; a Resident Evil-széria 103 millió eladott példánnyal vezeti a listát, őt követi a Monster Hunter-franchise, ami már 64 milliónál jár - ebből a Monster Hunter World termelt ki 16 milliót, míg a Monster Hunter World: Iceborne 5,8 milliót. Harmadik helyen áll a Street Fighter-széria a maga 45 milliójával, majd jön a Mega Man 36 millióval, a Devil May Cry 22 millióval, és a sort a Dead Rising-sorozat zárja 14 millióval.

24.
24.
adamsfamily
#19: A RDR 2 techdemonak jó és a sztorinál is odatették magukat a készítők,viszont a gameplay valami borzasztó szar volt.
Megcsinálták a játékipar talán legrészletesebb animációit,ami az irányíthatóság kárára ment.A lovaglással szerintem nem lenne gond,de amikor azért halsz meg,mert az animáció részletessége miatt nem tudod agyonlőni a tahókat és a negyedóra lovaglást kezdheted előlről,azt nem mondanám szórakoztatónak.
A RDR 2 szerintem nem 10/10-es játék,ha az összképet nézzük.
23.
23.
Nothing
#20: Nem adtam én senki véleményére. :) Éppenhogy cáfolni próbáltam, de mivel nekem sem volt még szerencsém az új RE3-hoz, csak a számokat tudtam felhozni, no meg egy költői kérdést.
22.
22.
GAMEROD
#21: Lehetett tudni előre. Még írtam is egy hónappal a megjelenés előtt hogy nincsenek elragadtatva akik megkapták korábban. Na, meg érezhető volt hogy ilyen kis idő alatt nem lehet maradandót alkotni.
21.
21.
Onion
Ezen kilepődőt meg? Ez félkész összecsapott lebutított játék. Tudtam volna előre ilyen játék lesz, akkor nem vettem volna meg.
20.
20.
JohnSpartan
#11: Nem kéne egy olyan embernek a véleményére adni akit nem is ismersz és még játszani sem játszott a játékkal és ràadádúl elfogult is vele kapcsolatban. De a te dolgod...

Abban igazat adok hogy ha a multit kihagytàk volna akkor biztos hosszabb és tartalmasabb lett volna. De hogy szar lenne... nem kicsit túlzás. Gameplay baromi jó lett, grafika zseniális, többszőr vègig játszható több nehézségi fokozaton. Ha a RE2 és a régi RE3 tetszett ez is fog.
17.
17.
crytek
#14: Nem speedrun resi 5 is ilyen volt már (ezt tudom mondai mivel ezzel toltam a legtöbbet)

Elsőre 7-8 óra majd miután kiismered másodikra már csak 5-6 ...azután már megvan a maxos fegyó végtelen lőszerrel = 2 óra gametime...
16.
16.
kryszisz
#10: Hát ha nálad az RDR2-nél kezdődik a középszer akkor vannak bajok..
14.
14.
Dante946
Hát... Lehet egyedül vagyok akkor, de nekem kifejezetten tetszett.
Rajongóként ( főleg, hogy közvetlen előtte vittem végig az eredetit ), ettől függetlenül bennem is van egy fura érzés, de ezt nem igazán nevezném csalódottságnak.
Tény, hogy nem hű 100%-ban az eredetihez, inkább egyfajta alternatív történetként tudnám leírni.
Viszont azokat akik ilyen 2-3 órákat írnak... Azokat nem tudom hova tenni, de komolyan.
Tény, hogy rövidebb, meg persze végig lehet rohanni rajta annyi idő alatt. De nekem anno első nekifutásra több mint 7 óra lett.
Utánna pedig neki lehet futni még egyszer a kioldható felszerelésekkel.
Eddig nagyjából olyan 25 órát tettem bele. ( és még nem platina )
A multis részével is azért el voltunk ismerősökkel egy jó pár órát.
Nekem tetszett, nekem megérte, örülök, hogy elkészült, lehetett volna jobb is de semmi se lehet tökéletes.
A középszer meg szerintem nem itt kezdődik !
Persze nem vagyunk egyformák.
13.
13.
Beksz21
#11: Erre én is kíváncsi lennék mert ebben a hónapban akarnám beszerezni! De ha ilyen 2-3 óra hossza az egész és még a játékélmény se valami jó, akkor lehet a Horizon Zero Dawn lesz a befutó.
12.
12.
Yanez
#10: Eléggé érdekes felfogásod lehet a középszer kategóriát illetően. Inkább hangzik durván elfogult véleménynek, mint bármi másnak.
11.
11.
Nothing
#10: Ez a "szar vicc" azért 9.0-t szakított itt, metán meg 80-as átlaggal áll.
Tényleg annyira rossz lenne...?
8.
8.
#7: Utána meg fogták magukat és a megjelenés előtti és utáni hatalmas örömükben kitalálták, hogy kibasszák a Resi 4-et is a sóra. Vegye meg majd azt is a hóhér, a befolyt pénzt meg költhetik rögtön gyógyszerre.
7.
7.
Marcus88
Pedig a bejelentéskor mennyire örült mindenki!
Várni kellett volna ezzel még 1 évet és normálisan megcsinálni.
A Capcom amennyit előre lépet a 7 és 2-vel az emberek szemében,ezzel most szinte le is rombolta.
6.
6.
Tényleg, vajon ki a fene tudhatja, hogy ez miért van? Pedig a Capcom tényleg annyira bízott a játékban, hogy talán még sikeresebb is lesz, mint a Remake 2. Meg is csinálták rövidre, kihagyták a felét, teljes a kínai minőség, kivették az egészből a Resi 3-at és toltak be egy igénytelen akciócsőjátékot. Meg még hozzá is adtak egy full gagyi és bugos, hatalmas igényre tartó multijátékot. És mindezek mellett sem lett sikeres. Ki érti ezt?

Ha tized ennyi fogyott volna ebből a tűzre való gyalázatos csődtömegből még az is túlzás lett volna. Bánom, hogy megvettem, mint a kutya, aki hetet kölykedzett. Erre lett volna jó a torrent, de így sem, meg úgy sem vittem volna végig. És akkor ez egy kifinomult és átgondolt vélemény volt.
4.
4.
GAMEROD
Spontán összedobott minimalista vacak, annyit nem ér meg hogy megcrackeljék.
3.
3.
razorka777
Hát igen, a 2 remakje mérföldekkel jobban sikerült.
2.
2.
Marcus88
Ez nem valami sok és ha azt nézzük,hogy 3 platformon adták ki,így meg főleg nem!
Csucsima hozott ennyit egy hétvége alatt.
1.
1.
Bauff
2 órás szrotival várható volt... túl hamar kiadták a 2 után, biztos a hype miatt akarták gyorsan piacra dobni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...