Új képet kaptunk a Spider-Man: Miles Moralesből

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 13.
  • Képek
Link másolása
Egyetlen egy darab új kép érkezett a kizárólag PlayStation 5-re készülő Spider-Man: Miles Moralesből, ami bár nem sok, de legalább mindenki megnyugodhat, hogy nagyon szépen néz ki ray-tracinggel a játékbeli pocsolya.

Az Insomniac Games, úgy látszik, nem feledkezett meg a Marvel's Spider-Man megjelenése előtt végbement pocsolyás mizériáról, ezért kifejezetten odafigyelt, hogy a spin-off újabb screenshotján bőven legyen ray-tracingben csillogó víztócsa.

A Spider-Man: Miles Morales bejelentése óta azt is megtudtuk, hogy a fejlesztők a 4K/60 fps-t lőtték be célnak a PS5-exkluzív teljesítménymódjához, és bár inkább csak egy nagyra hízott kiegészítőről van szó, nem kizárt, hogy megkapjuk mellé az alapjáték next-gen konzolokra hangszerelt változatát. A címnek már a borítóját is láthattuk, a Sony így leplezte le, hogy milyenek lesznek a PS5-játékok dobozképei.

Az ígéretek szerint a Spider-Man: Miles Morales a PlayStation 5 egyik nyitócíme lesz idén - remélhetőleg nem jut majd a Halo: Infinite sorsára.

15.
15.
Ps fanboy
#14: *openworld játékokban valaha tapasztalatam
14.
14.
Ps fanboy
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy én az elöző Spiderman el is valahogy így voltam a megjelenés előtt, a filmekből, meg ebből az egész Marvel féle szuperhősködédből kiindulva nem igazán tudtam magam elképzelni, hogy egy ilyen játék lekötne. Aztán mikor megjelent, megnéztem egy pár anyagot (és mégcsak nem is küldiket, csak a hálóhintázást, ahogy valaki keresztül kasul állatkodik a városon és akkor döbbentem rá, hogy nekem ez kell. Nem is bántam meg, a hálóhintázást a legfelemelőbb és legzseniálissabb közlekedési forma, amit ezidáig játékokban valaha tapasztaltam. Úgyhogy nem kizárt, hogy ez is befog rántani.
10.
10.
Ps fanboy
#4: Az előző részben a bossfightok nem voltak valami b@szók, remélem ezen azért javítanak. Mondjuk engem ez a dlc-szerű rész most hidegen hagy, számomra annyira érződik rajta az alibi jelleg, hogy kell valami a ps5 nyitányához, ezért gyorsan összedobnak rá egy már bejáratott receptre egy szelet valamit, csak legyen, mert a pókembert amúgy is mindenki szereti, hogy ez miatt nem tudom epekedve várni. Az meg külön röhejes, hogy még meg sem jelent, de már most nyugtatgatnak mindenkit, hogy "de nem kell izgulni, lesz teljesértékű második rész gyerekek, csak hát tudjátok, ez a rókabőr most muszáj volt na".
5.
5.
kamgecam
#2: Az ps4-es verzát ismerve abszolút nem félek ettől! Igaz hogy kevesebb pocsolya volt benne..., de random npc-k jobban néztek ki benne mint a halo-s next-gen Craig. Nem csoda hogy elhalasztották a megjelenést. :)
4.
4.
kamgecam
Fain! Most olvastam tweeteren fejlesztők írták hogy nem dlc-t hanem egy teljes értékű sztorit kapunk! Bár nem lesz olyan hosszú mint a ps4-es marvel spiderman.
4K60fps ray-tracing, bszó lesz a cuccos! Az pedig hab lenne a tortán ha az alapváltozat felturbózott változatát is hozzá dobnák. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...