Újabb jelek árulkodnak az új GTA: Vice Cityről

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 18.
  • Pletyka
Korábban is hallhattunk már pletykákat arról, hogy a GTA VI ismét Vice Citybe kalauzolhat el bennünket. Erre utal az a tény is, miszerint a Take-Two lefoglalta a Vice City Online domain nevét.

VI, mint Vice. Tommy Vercetti története nem egy mai darab, ha valódi személy lenne, akkor lassan akár alkoholt is rendelhetne a kocsmában.

San Andreast és Liberty Cityt már többször is bejártuk az évek során, így sokak szerint itt az ideje, hogy Miami GTA-sított változatát is újralátogassuk egy teljes, számozott epizódban. Már 2018 márciusában is hallottunk pletykákat afelől, hogy a Rockstar erre a lépésre készül, a legutóbbi infó pedig csak még jobban alátámasztja a teóriát.

Redditen kapott szárnyra a hír, miszerint a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two Interactive lefoglalta a gtavicecityonline.com domaint. Mint tudjuk, az eredeti Vice City nem tartalmazott semmiféle online komponenst, a GTA V sikereit látva azonban a fejlesztők őrültek lennének, ha nem támogatnák meg a legújabb játékukat egy robusztus online világgal.

Akárhogy is legyen, annyiban biztosak lehetünk, hogy a GTA VI megjelenése, bárhol is játszódjon, még valamivel odébb van. Az új konzolgeneráció megjelenésekor továbbra is a GTA V lesz a király: a Rockstar további tartalmakkal bővíti majd az itteni online módot, és talán még Google Stadiára is átköltöztetik a lassan hétéves játékot.

11.
11.
Nothing
#9: Pedig amekkora divat manapság az újrázás, nem lepődnék meg egy VC remake-en, még talán a jelenlegi generációra, aztán remasterelve a következőre, a GTA 6 előtt.
10.
10.
Gerzson95
Szerintem ha lesz is új gta, az teljesen új városban fog játszódni.
9.
9.
Rókalesőcipő
Biztos hogy nem mennek vissza a 80as évekbe a 30asba meg pláne! Azt azért ne felejtsük, hogy a gta-ba olyan társadalom kritika is van, hogy a fal adja a másikat. A 2020as években nagy potenciál lenne a poénokat illetően is. Túltolt pc (és most ugye nem a számítógépre gondolunk), aktuálpolitikai dolgok, lmbtq+, de akár az egész blm elé is lehetne egy görbe tükröt tartani. Már ha meg merik majd lépni. Ha meglépik minden úgy lesz mint eddig is, a GTA6 lesz majd megint az elsőszámú botrányjáték majd valamikor. Szerintem jövőre, de legkésőbb 2022be elképzelhető egy bejelentés.
8.
8.
De röhögnék, ha kijönne valami mobilos free to pay játék a redes régi Vice city motorjával.
7.
7.
Redeye
Rockstar a múlt hetekben írta, hogy lesz új gta online heist egy új helyszínen az év végén valamikor.
Tavaly amikor a casino kinyílt az online részen, akkor arra külön domain-t csinált.
Szóval lehet, hogy köze van hozzá, de lehet, hogy nem.
6.
6.
Nothing
#5: Nem CSAK a városban. :)
De azért az álomszerű trópusi helyszín is megtette a magáét.
5.
5.
godach
#3: Vice City hangulata nem a városban rejlett, hanem az akkori kor színeiben, stílusában, bandáiban, szokásaiban és még sorolhatnám.
Én szívesebben megnéznék tőlük egy 30-as években játszódó Chicagora hajazó részt vagy egy hatvanas években garázdálkodó főhős történetét amivel a maffia is próbálkozott.
4.
4.
hedzsooo
Helyes, aztán bele pár retrós 80-as évek beli rádió csatit, + pl. vmi synthwave-et is persze, hadd szoljón!!! :D :D :D
3.
3.
manderel
#1: Szerintem nem lenne rossz így sem. Rengeteg utalás lehetne arra, mi történt azóta a városban, mi lett a régi szereplőkkel, találkozhatnánk velük megismerve az elmúlt 25-30 évüket, amikre természetesen küldetések is épülhetnek, stb stb.
2.
2.
Matt8888
Örömmel látnám viszont újra
1.
1.
Slik
jo lenne egy uj vice city resz de szerintem ha mai idoben jatszodna teljesen elveszne a hangulata
nem hiaba valasztottak a 80as eveket arra a helyszinre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...