Újabb jelek árulkodnak az új GTA: Vice Cityről

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 18.
  • Pletyka
Korábban is hallhattunk már pletykákat arról, hogy a GTA VI ismét Vice Citybe kalauzolhat el bennünket. Erre utal az a tény is, miszerint a Take-Two lefoglalta a Vice City Online domain nevét.

VI, mint Vice. Tommy Vercetti története nem egy mai darab, ha valódi személy lenne, akkor lassan akár alkoholt is rendelhetne a kocsmában.

San Andreast és Liberty Cityt már többször is bejártuk az évek során, így sokak szerint itt az ideje, hogy Miami GTA-sított változatát is újralátogassuk egy teljes, számozott epizódban. Már 2018 márciusában is hallottunk pletykákat afelől, hogy a Rockstar erre a lépésre készül, a legutóbbi infó pedig csak még jobban alátámasztja a teóriát.

Redditen kapott szárnyra a hír, miszerint a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two Interactive lefoglalta a gtavicecityonline.com domaint. Mint tudjuk, az eredeti Vice City nem tartalmazott semmiféle online komponenst, a GTA V sikereit látva azonban a fejlesztők őrültek lennének, ha nem támogatnák meg a legújabb játékukat egy robusztus online világgal.

Akárhogy is legyen, annyiban biztosak lehetünk, hogy a GTA VI megjelenése, bárhol is játszódjon, még valamivel odébb van. Az új konzolgeneráció megjelenésekor továbbra is a GTA V lesz a király: a Rockstar további tartalmakkal bővíti majd az itteni online módot, és talán még Google Stadiára is átköltöztetik a lassan hétéves játékot.

11.
Nothing
#9: Pedig amekkora divat manapság az újrázás, nem lepődnék meg egy VC remake-en, még talán a jelenlegi generációra, aztán remasterelve a következőre, a GTA 6 előtt.
10.
Gerzson95
Szerintem ha lesz is új gta, az teljesen új városban fog játszódni.
9.
Rókalesőcipő
Biztos hogy nem mennek vissza a 80as évekbe a 30asba meg pláne! Azt azért ne felejtsük, hogy a gta-ba olyan társadalom kritika is van, hogy a fal adja a másikat. A 2020as években nagy potenciál lenne a poénokat illetően is. Túltolt pc (és most ugye nem a számítógépre gondolunk), aktuálpolitikai dolgok, lmbtq+, de akár az egész blm elé is lehetne egy görbe tükröt tartani. Már ha meg merik majd lépni. Ha meglépik minden úgy lesz mint eddig is, a GTA6 lesz majd megint az elsőszámú botrányjáték majd valamikor. Szerintem jövőre, de legkésőbb 2022be elképzelhető egy bejelentés.
8.
Neotechtr
De röhögnék, ha kijönne valami mobilos free to pay játék a redes régi Vice city motorjával.
7.
Redeye
Rockstar a múlt hetekben írta, hogy lesz új gta online heist egy új helyszínen az év végén valamikor.
Tavaly amikor a casino kinyílt az online részen, akkor arra külön domain-t csinált.
Szóval lehet, hogy köze van hozzá, de lehet, hogy nem.
6.
Nothing
#5: Nem CSAK a városban. :)
De azért az álomszerű trópusi helyszín is megtette a magáét.
5.
godach
#3: Vice City hangulata nem a városban rejlett, hanem az akkori kor színeiben, stílusában, bandáiban, szokásaiban és még sorolhatnám.
Én szívesebben megnéznék tőlük egy 30-as években játszódó Chicagora hajazó részt vagy egy hatvanas években garázdálkodó főhős történetét amivel a maffia is próbálkozott.
4.
hedzsooo
Helyes, aztán bele pár retrós 80-as évek beli rádió csatit, + pl. vmi synthwave-et is persze, hadd szoljón!!! :D :D :D
3.
manderel
#1: Szerintem nem lenne rossz így sem. Rengeteg utalás lehetne arra, mi történt azóta a városban, mi lett a régi szereplőkkel, találkozhatnánk velük megismerve az elmúlt 25-30 évüket, amikre természetesen küldetések is épülhetnek, stb stb.
2.
Matt8888
Örömmel látnám viszont újra
1.
Slik
jo lenne egy uj vice city resz de szerintem ha mai idoben jatszodna teljesen elveszne a hangulata
nem hiaba valasztottak a 80as eveket arra a helyszinre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...