Újra sínen a Firewatch-film

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A Campo Santo már 2016 óta azt tervezi, hogy filmvászonra viszi a Firewatch történetét, most pedig úgy tűnik, ismét sínre került a projekt. Az ötletet a Snoot Entertainment filmgyára karolta fel.

A Firewatch a megjelenését követően egyből osztatlan sikert aratott, a Campo Santo csapata pedig még abban az évben elhatározta, megpróbálkoznak egy filmes adaptációval. A Good Universe stúdiója rá is bólintott a dologra, azóta viszont eltelt négy év, a tervekből pedig láthatóan nem született semmi.

Szerencsére most új fordulatot vett az ügy, a játék történetéért felelős kvartett fele, vagyis Sean Vanaman és Jake Rodkin csatlakozott Keith és Jess Wu Calderhez, hogy a Snoot Entertainment zászlaja alatt ismét nekifogjanak az adaptációnak. 

"A Firewatch egy egészen elképesztő alkotás - egy gyönyörű, szívszorító mű. Óriási örömmel tölt el, hogy Sean és Jake megengedik nekünk, hogy tönkretegyük a tökéletes videojátékukat azzal, hogy filmet vagy tévésorozatot csinálunk belőle" - tette hozzá incselkedve Keith Calder.

Egyelőre nincs hír sem a rendező, sem a forgatókönyvírók, sem pedig a szereplők felől, így elkönyvelhetjük, hogy a projekt még csak a tervezőasztalon körvonalazódik, a megjelenésre tehát nem érdemes mostanában várnunk.

1.
1.
Slik
"Óriási örömmel tölt el, hogy Sean és Jake megengedik nekünk, hogy tönkretegyük a tökéletes videojátékukat azzal, hogy filmet vagy tévésorozatot csinálunk belőle"

pontosan ezt fogjak csinalni vele... pedig jo alapja lehetne egy szep filmnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...