Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.

Tegnap este a Nintendo egy 23 perces közvetítéssel kényeztette az indie játékok rajongóit. A hibridkonzol eddig is kiváló platform volt azok számára, akik kedvelik a kisebb, független címeket, ez pedig az itt látottak alapján a jövőben is így marad.

A közvetítés során megvillantott címek közül akad jó néhány, amelyre már most lecsaphatunk. Ilyen például a Spiritfarer, a Raji: An Ancient Epic, az A Short Hike, a Manifold Garden, a Takeshi and Hiroshi vagy az Evergate.

A japánok elárulták továbbá azt is, hogy az ő konzoljukat sem hagyja ki a Torchlight III, valamint a hónap végén megérkezik a PC-n jelentős népszerűségnek örvendő Hypnospace Outlaw is. A bemutatott játékok közül néhányan azonban csak 2021-ben jelennek meg - ilyen például a Garden Story, a Subnautica, s annak folytatása a Below Zero, a Bear and Breakfast vagy a Card Shark.

A közvetítés egy gyors montázzsal ért véget, ahol a Haven, a Going Under, a The Red Lantern, az Unrailed!, a Struggling, az INMOST, a She Dreams Elsewhere, a Grindstone, és GONNER2 is képviseltette magát. Ezekre a címekre nem kell már sokat várnunk, hiszen a következő hetekben vagy hónapokban mindegyikük megjelenik majd a Nintendo platformján.

1.
1.
Ooorky
Raji érdekesnek tűnik a témája miatt, nagy része elég ratyi, főleg ezt a pixelmániát nem tudom hová tenni, a 3D-s madaras cuccnál különösen irritáló...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...