Így néz ki az Xbox Series X kezelőfelülete

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Friss videó mutatja be, hogy miként fest majd az Xbox Series X megújult dashboardja. A kezelőfelület - akárcsak a kontroller - nem változott sokat, inkább csak finomhangolták azt a redmondiak.

Az idén novemberben érkező Xbox Series X dashboardja nem fog eget rengetően különbözni az Xbox One kezelőfelületétől - a fejlesztők cserébe azt ígérik, hogy minden szebb és gyorsabb lesz, hála az erősebb hardvernek:

A Microsoft törekedni fog arra, hogy egységes design fogadjon minket, attól függetlenül, hogy Xboxon vagy PC-n játszunk, vagy esetleg mobilon az xCloudon keresztül. Valamint az is elhangzik a videóban, hogy az egész kezelőfelület sokkal reszponzívabb lesz, és minden eddiginél kényelmesebben oszthatunk meg játékfelvételeket a barátainkkal.

25.
25.
Ooorky
Legjobb UI-ja a Switch-nek van, primitív sz*r, semmi felesleg.
Csak az eshop gechy lassú mióta teleszórták indie szeméttel.
23.
23.
Matt94
Nekem inkább csak a kinézet ami nem tetszik meg az elrendezés. Community-be nem voltam amióta ilyen a menü mert egyszerűen olyan helyen van, meg olyan az elrendezés, nem bonyolult csak nekem nem jön be. Sokkal jobban tetszene az hogy kevesebb mindent látsz egy oldalon, ha nincs minden így egybe sűrítve.
19.
19.
r3dman
Szerintem a ps kezelőfelülete sokkal átláthatóbb mint az xboxnak de a következő szériáknak már illó lenne valami brutál látványos kreatív fasza menü rendszert kitalálni de ez biztos el marad most is.Kiváncsi leszek inkább az örök kérdésre,hogy ps-t vagy xboxot vegyek. :)
18.
18.
#17: Az ilyennek kényszerzubbony jár nem tisztelet :)
17.
17.
#15: Ugyan, adhatnál neki egy kis tiszteletet, vélhetőleg a 100 millás PS eladásából 99 millát ő vett meg, most meg csak erősíti a táborát. Business as usual.
16.
16.
#7: Én örülök, hogy elmondtad a tapasztalatod. Tökéletes dolog meg úgy sincs a kategóriában.
15.
15.
Kedves szerkesztőség! Dobjátok már ki az oldalra a hozzászólók ip címeit :)
Gyanús,hogy 86 reges szánalom megint gazdagodott egy nyomorult lélekkel!
12.
12.
delphijos
#11: Azért agyvérzést ne kapj. Kár vóna’
11.
11.
Jaj,most lassabban jött be a Gamekapocs pár tizedmasodperccel képzeld!
Köcsög Android,rohadt Google,szemét IOS,Pc!
Pusztulna el ez a rohadt technológia is mert nem elég,hogy fel kell oldanom a telefont retina azonosítással vagy ujlenyomattal!Még egy b.zi böngészőt is meg kell nyitni és utt meg nincs vége mert pofáznom is kell vagy egy szar.s címsorba bepötyögni mi a lófa.zt akarok!
Hát miért nem tudja már ezt is helyettem!!!
Ááááá világvége!
10.
10.
delphijos
#8: Én nem hasonlítom máshoz, nagyon ritkán megy nálam a PS.

Persze, igazad van, lassú a net, ez lehet a gond.... Ja, nem. A store igenis tud változatos lassulásokat, beakadásokat produkálni X-en. Nem fogok vitatkozni, tökre le...rom hogy éppen most éppen neked ( ki tudja melyik címnél vagy hol ) épp nem volt ilyen. Parttalan vita, mit az amikor valaki belefut valami hibába egy játékban ( és nem ő az egyedüli ) erre beírja valaki hogy “nála nem jött elő, a másik a hülye”.
9.
9.
Még egy kérdés!Mi van túl bonyolítva? Most már tényleg kezdem azt hinni,hogy a ps valami retardált barát! :)
8.
8.
#6: Hmm,most direkt meglestem!4 profillal bejelentkezve semmi lassulás nem tudom miről beszélsz te is! Lehet hagyni kellene a betárcsázós netet és előfizetni valami olyanra amin nem csak a facebook lite megy.
7.
7.
delphijos
#6: Nem az a baj hogy béna vagyok kezelni,csak egy csomó minden akkor is feleslegesen túl van bonyolítva, meg túlcsicsázva, amit az ember először élvez, aztán idegesíti. Pl. engem konkrétan zavar a store-ban, ha rűkeresek egy játékra, akkor tökre belasstja az egészet hogy egy b*szom traile elindul, pedig baromira nem igényelném.... és ez a lassúság még X-en is megvan. Nem akarok vitázni, mert természetesn mindent meg lehet szokni, ez az én véleményem.
6.
6.
#4: Ezen agyalok én is. Ott van minden, újdonságok, ajánlatok, mi jött pass-be, minden is meg egy kereső. Nyomatja az arcodba nagyképernyőbe a trailert színesben. Elég szar hogy nem tudják használni, mert nem kék.
5.
5.
adamsfamily
Szerintem eddig a legjobb "xbox" dashboard az RGH-s 360-okra telepíthető Aurora volt,illetve az utolsó FSD.
4.
4.
Nem értem mi benne a bonyolult?
Minden ott van az arcodban,ha ez a kezelőfelulet is gondot jelent akkor kezdem megérteni,hogy miért jön egyre több önmagát is végig játszó meg két gombos játék! :)
2.
2.
zozo76hun
#1: sztem az elozo is szar volt. utoljara talan az xbox 360 Blade kezelofelulete volt a legnormalisabb. de aztan nem sokkal a launch utan gyorsan kinyirta az ms azt is.
1.
1.
Matt94
Ez a menü most sem tetszik, az előző jobb volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...