Az Arkham Origins-csapat is bejelentésre készül

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 14.
  • Teaser
Link másolása
Közzétették a jövő héten esedékes DC FanDome menetrendjét, amely megerősíti: a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal is az online esemény keretei között fogja bemutatni az új játékát.

Habár a DC-rajongók számára ez valószínűleg eddig sem volt kérdés, az imént közzétett menetrend alapján (via IGN) mindenképpen megéri majd figyelemmel követni az augusztus 22-én esedékes online eseményt, a DC FanDome-ot, hiszen a korábbi teasereknek és a várakozásoknak megfelelően több DC-videojátékról is lehullik majd a lepel aznap.

Habár a Rocksteady korábban már megerősítette, hogy a FanDome keretei között mutatja be új fejlesztését, amely egy Suicide Squad-játék, apró újdonság, hogy a menetrend hivatalosan is rögzíti: az anyag címe Suicide Squad: Kill the Justice League lesz. Fontosabb információ viszont, hogy immár biztossá vált, a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal is a FanDome-ra időzítette a legújabb játékának bejelentését.

Erről nem tudtunk meg sajnos további részleteket, a korábbi pletykák alapján azonban a csapat arra készül, hogy újrarúgja a Batman: Arkham-sorozatot, méghozzá egy olyan fejlesztéssel, amely a teljes Bat-famíliát a középpontba állítja. A domainszivárgások alapján az új játék címe Gotham Knights lehet.

Bárhogy is legyen, mi igyekszünk mihamarabb beszámolni az újdonságokról: a WB Games Montreal bejelentésére magyar idő szerint este fél 8-kor kerül sor, míg a Rocksteady augusztus 23-án, éjjel 2 órakor lép majd színpadra.

Noha a FanDome-on több Injustice-műsorszám is helyet kapott, azt még nem tudjuk biztosan, hogy az Injustice 3 bemutatását tényleg ellövik-e itt a fejlesztők.

4.
4.
Ra1D3n
#3: Ízlések és pofonok, de nekem a City volt a széria mélypontja...
3.
3.
Straga25
kár hogy pont hogy origins volt a leggyengébb az összes közül
2.
2.
crytek
Szeretem a Batman-eket mert jók ,de egy új FEAR-t sokkal jobban komálnám
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...