The Last of Us: Part II - Ellie és Joel tovább énekel

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Last of Us: Part II legújabb frissítése bevezette a Grounded és a Permadeath nehézségi módosítókat. Néhányan már sikeresen megküzdöttek ezekkel az akadályokkal, a kitartást pedig a Naughty Dog két aprócska easter eggel honorálta.

Annyiban valószínűleg mindenkivel megegyezhetünk, hogy Ellie és Joel gitárdalai jelentős szerepet kaptak a The Last of Us: Part II-ban - néhány nóta keserédes visszatérő motívumként fogta össze a tragikus történetet. A stáblista során Ashley Johnson és Troy Baker az általuk játszott karakterek hangján adták elő Johnny Cash Wayfaring Stranger című dalát, ez azonban megváltozik, ha a Grounded vagy Permadeath nehézségi fokokon játsszuk végig a játékot.

A Naughty Dog a legutóbbi frissítéssel nem csak a számos vizuális és nehézségi módosítót hozta el a játékba, de becsempésztek két záródalt is, melyeket korábban csak rövidebb részletekben hallhattunk a sztori során. Ha Grounded nehézségen fejezzük be a játékot, akkor teljes egészében hallhatjuk a Pearl Jam Future Days című számát Joel előadásában, ha pedig Permadeath mellett érünk a játék végére, akkor Shawn James Through the Valley című dalát hallhatjuk Ellie énekhangján.

9.
9.
kryszisz
#8: Hát szerintem én hónapokat várok vele, lehet már csak PS5-ön lesz újrázás. Ennek a sztorinak amúgy ez is volt a célja, hogy kicsit a játékost is megtörje a végére, és csesszemeg összejött, az én esetemben legalábbis.
8.
8.
Kisjack241
#7 én is kihagytam vagy két hetet mielőtt újrakezdtem! Másodszorra sokkal jobban fáj az egész, mert jobban átlátod a részleteket..
7.
7.
kryszisz
#6: A Hardra talán én is rámegyek majd egy New game+ alkalmával. Mondjuk az nem mostanában lesz, mert én napokig eret tudtam volna vágni, úgy lehozott ez a történet az életről:/
6.
6.
Kisjack241
#4 örülök hogy más is bevállal ilyeneket :) mikor megjelent, Hardon jatszottam végig, sok helyen nagyon megizzadtam. Most nyomom a Hard+-t, meglátjuk rámegyek-e a Grounded-re. Az elsőt végigjátszottam azon is, a bányás résznél mikor joel sebesült és daviddel kell legyűrni a hordát, hát legalább 70szer haltam meg :D azok után nem tudom hogy a második rész nehéz eseményeit hogy lehet megcsinálni groundeden! A stalkeres részek még hardon is nagyon nehezek.
5.
5.
kryszisz
#4: Óóó, én a Normal módra céloztam, Grounded módra rá se merek nézni amilyen béna vagyok alapjáraton a játékokhoz:D az a rész amiről most beszélsz még közepesen is vagy 2-3 halál volt nekem, pedig igyekeztem jól managelni az erőforrásokat. Úgyhogy neked ugyanúgy GG ehhez a módhoz, én hozzá sem fogok szagolni, még NG+-ban sem:D
4.
4.
georgie.70
#3: Én most csinálom a Grounded módot és azt kell mondjam lehet hogy én nem vagyok elég ügyes,de akinek ez nem elég nehéz baszki az szuperképességekkel rendelkezik vagy egyszerűen csak szeret nagyot mondani mert az olyan tökösen hangzik:)
Most vagyok annál a résznél, amikor Levék-kel megmentettük egymást és bemenekülünk a romos épületbe és ők kintről próbálják kinyitni nekem az ajtót amíg én bent megőrülök mert szinte semmi cuccom nincs és így fogalmam sincs hogy fogok ezen túl jutni..Szerintem ennek a permadeath módját aki akár csak fejezetenkénti meghalással is megtudja csinálni az tényleg eszméletlen képességekkel bír...Mivel a game alig ad cuccot, így is számtalan helyzetet úgy oldasz meg hogy átlopakodsz vagy szaladsz ha teheted a szitun, hogy spórolj az amo-val, amúgy meg ahol csak lehet, puszta kezes módszerrel harcolsz, de így is mire idáig eljutottam alig maradt valamim, szó szerint koreográfiát kell terveznem hogy tovább jussak innen...És itt muszáj kínyirnom őket különben Levék nem jelennek meg, és nem tudok kimászni a kocsi tetején ebből a szarból.. Szóval akit ez nem izzaszt meg azt nem tudom mi.....
3.
3.
kryszisz
#2: Hát, lehet, hogy én lettem jobb azóta (:P), de sokkal kevesebbszer haraptam fűbe, mint az elődben:)
2.
2.
BockÚr
#1: Könnyebb lett mint az első?
1.
1.
kryszisz
Furcsálltam is, hogy nincs benne, hisz a legelső trailerben is ez szólt, meg amúgy szerepelt a stáblistában is, de így már akkor érthető. Amúgy meg hatalmas GG mindenkinek aki Permadeath nehézségen küzdi magát végig rajta, könnyebb lett ugyan, mint az első rész (szerintem), de azért nem ennyivel:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...