Nehezebb lesz a The Last of Us: Part II

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 12.
  • Letöltés
Új nehézségi fokozatokat kapunk a The Last of Us: Part II következő frissítésében. Az első részből ismerős Grounded minden szempontból halálosabbá teszi a játékot, a permadeath pedig nem hagy esélyt az újrakezdésre.

A The Last of Us: Part II története eddig sem finomkodott, a játék kegyetlenségét pedig hamarosan az új nehézségi opciók is tükrözik majd. A játék trófeái között feltűnt néhány új kihívás - ezek buktatták le először a Naughty Dog következő frissítését, később pedig felkerült a PlayStation YouTube-csatornájára az alábbi előzetes is:

Az update az igazán komoly kihívást kereső játékosoknak kedvez majd, hiszen úgy tűnik, ismét kiválaszthatjuk majd az első epizódban megismert Grounded nehézségi fokot. Ez az opció elveszi a játék HUD-ját, elveszítjük a hallgatózás képességét, lényegesen kevesebb alapanyaggal és lőszerrel találkozunk, az ellenfeleink sebzése pedig drasztikusan megnő. Aki pedig ennél is nagyobb kihívásra vágyik, az még pluszban bepipálhatja majd a permadeath opcióját. Ez a menüpont magáért beszél: egyetlen életet kapunk, ha pedig ezt elveszítjük, kezdhetjük elölről az egész játékot.

Az új nehézségi fokok mellett számos új játékmeneti- grafikai, illetve hanghatás-módosítót is kapunk, valamint számos opciót, amelyek az eddiginél is könnyebb hozzáférést engedélyeznek. Ezek közül érdemes kiemelni, hogy alaposabban személyre szabhatjuk majd a fegyverek célzását, hála az állítható kameragyorsulásnak és a giroszkópos célzásnak, valamint sokan megkönnyebbülhetnek majd, ugyanis a frissítés után állíthatunk majd a film grain mennyiségén is.

Az augusztus 13-án érkező patch részleteiről a Naughty Dog blogján olvashattok bővebben.

77.
Kawada
Neotechtr figyelmébe, hogy mennyire nem érdekel senkit a TLOU2 2 hónappal a megjelenés után... Persze ez csak USA. Tényleg csak onnan jutott eszembe, hogy talán pont ebben a szédmoderált kommentcunamiban írtál valami ilyesmit, együtt a Tsushimával. Na de ez csak infó, nem kell felmelegíteni most semmilyen parttalan "vitát".

"The Last of Us: Part 2 is also the third best-selling game of 2020 in the US, behind Animal Crossing: New Horizons and Call of Duty: Modern Warfare."

https://www.videogameschronicle.com/news/the-last-of-us-2-is-now-playstations-third-highest-grossing-game-ever-in-the-us/
76.
Kawada
#75: Minden bizonnyal. És már csak 2 lépés választ el attól, hogy meleg csikóhal legyek. :)
75.
Oldman
73#
Ennél sokkal kifinomultabb módszerekkel dolgoznak. Lásd, te sem hiszel a módszereikben, így minden bizonnyal remek munkát végeznek. :)
73.
Kawada
#72: Hát az úgy kezdődütt, hogy Soros megkérte Druckmann kezét a szabadkőműves páholy feminista tagozatán...

:)
72.
Ps fanboy
Na mi történt itt? Moderálás hegyén hátán? Nanotechnokol már megint játszotta a polgárpukkasztót? Hogy verjem a..... :D
68.
szlav
#62: Az utóbbi 30+ kommentben effektíve kizárólag egymást szapultátok. Ha akarjátok, oldjátok meg privátban.
A kommentszabályzatot pedig itt megtalálod: (https://www.gamekapocs.hu/szabalyzatok#tab3)
66.
ABorealis27
Szlav, légyszíves vedd ki a "Hitler forog a sírjában" kommentet is a 'kapós a RE7' cikk alól. Annál már nem nagyon van lejjebb.
Köszi.
63.
godach
#61: kimoderált üzenet
62.
godach
Nagyon remeg a kezed a moderálás gombon öcsém. Ennyiből áll nálatok a Staff tagság? :)
Majd legközelebb akkor moderálj pls ha szabályt sértek, ne akkor ha neked épp nem tetszik és épp erre evett a fene. Ha mégis, akkor mindig, minden nap így tégy. Ne élj vissza a rangoddal.
61.
Neotechtr
60.
godach
#53: kimoderált üzenet
59.
godach
#56: kimoderált üzenet
58.
godach
#57: kimoderált üzenet
57.
Neotechtr
56.
szlav
Elég lesz mindkét oldalról, köszi!
55.
Neotechtr
54.
godach
#49: kimoderált üzenet
53.
Kawada
#43: kimoderált üzenet
52.
Neotechtr
51.
Kawada
#45: kimoderált üzenet
50.
godach
#48: kimoderált üzenet
49.
Neotechtr
48.
Neotechtr
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...