Altered Carbon - nem lesz harmadik évad

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagytakarítást tart a Netflix, és ennek az áldozata lett a két évadot megélt sci-fije, az Altered Carbon is, amit a The Society és az I Am Not Okay With This sorozatával együtt elkaszált a streamingszolgáltató.

A 2018-ban útjára indult Altered Carbon első évadát többnyire pozitív kritika fogadta mind a sajtó, mind a nézők részéről, aminek a leforgatására a Netflix nagyobb büdzsét biztosított a stáb részére, mint amit a Trónok harca első három évada kapott - legalábbis az első évad főszereplőjét alakító Joel Kinnaman elmondása szerint.

A második évadra már jelentősen visszavágtak ebből a költségvetésből - ami meg is látszott rajta -, és mivel nem kavarta fel annyira az állóvizet, ezért inkább lelőtte a harmadik évad munkálatait a streamingóriás.

7.
7.
Amennyire az első tetszett, annyire nem jött be a második. Meg az, hogy netflixen minden film "ilyen" és ez is "olyan" lett. Nem bánom, ha nem jön belőle harmadik évad és mondják is a népek, hogy nem nagy durranás (de még kicsi sem,) az anyag a könyvekben.
6.
6.
Hab
#5: A könyvek sem túl izgalmasak.
5.
5.
Őrnagy
Potenciál az volt benne, valóban. De egy unalmas szar lett belőle. Minden részbe belealudtam.
3.
3.
Ruvik
Gratulálok kedves Netflix! Az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező szériát törlik el. Ráadásul cliffhangerrel hogy menjem a búsba.
2.
2.
delphijos
A második elég vacak lett, vontatott, az elsőt szerettem. Nekem az a kicsit “baltaarcú” fizimiska is bejött Kovacs-nál. És a spanyol rendőr csajszit is bírtam. Az I am not okay with this kicsit rendhagyó szuperhősös cucc volt, azt sajnálom. Bár a körmömet azon se rágtam le.
1.
1.
Dízel
Az elsot nagy nehezen vegig szenvedtem, a masodikba beleneztem de nagyon untat. Vartsm egy igazan jo cyberpunk sorozatot. De teleszartak zse kategorias poenokkal, komolytalan narracioval, sehova se tarto karakterekkel. Nem csodalkozom rajta hogy elkaszaltak, komolytalan alkotas lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...