Hamarabb érkezhet az Xbox Series X, mint a PS5

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 29.
  • Pletyka
Link másolása
Az előzetes találgatások alapján jó esély van rá, hogy mind a két következő generációs konzol még idén novemberben a boltokba kerül, azonban a Microsoft masinája így is beelőzheti a PlayStation 5-öt egy pár héttel.

Már egy ideje tudjuk, hogy az Xbox Series X novemberben kerülhet a boltok polcaira, és a VGC értesülései szerint több forrás is azt állítja, hogy a Sony szintén ezt a hónapot célozta meg a PlayStation 5 debütálására. A VGC informátorai egyébként egyetértenek abban is, hogy valószínűleg az Xbox Series X fog hamarabb megjelenni.

A pletykák szerint erre valamikor még november első két hetében sor kerülhet, majd nem sokkal később követné őket a Sony is a saját konzoljának premierjével. Az biztos, hogy a japánok a PlayStation 3 rajtjánál már megtanulták egyszer, hogy nem szabad jelentősen lemaradni a konkurenciától; valamint a november amúgy is erős hónapnak ígérkezik a játékmegjelenések szempontjából, hiszen idén is olyan címek érkeznek, mint például: a Call of Duty: Black Ops - Cold War vagy az Assassin's Creed: Valhalla

Végezetül pedig egy kis érdekességként: a lengyel ajkú Maniak Gaming volt olyan szerencsés, hogy idő előtt rátehette a kezét egy Xbox Series X-re, aminek a méreteit gyorsan össze is mérték egy féltucat másik konzoléval. A procedúrát egy videóban osztották meg velünk:

87.
87.
kryszisz
#86: + A Marauder hiszit mondjuk én sem értem, annyira azért nem volt para egyik találkozás sem. De ezt valszeg az id is így gondolta, mert a DLC trailer szerint lesz olyan is, hogy 2 jön egyszerre. Na, az már annyira nem lesz fair.
84.
84.
kryszisz
#79: Hát szerintem néha kicsit túl is van tolva az a kihívás, legalábbis ha 10-ből 9 ember (akik között én is ott vagyok) azt mondja, hogy egyes részek (főleg a vége felé) már hurt me plenty nehézségen is instant idegbajt okoznak, abban azért csak van valami. Meg lehet csinálni persze, végigvittem én is (75%-on áll a trófealistám, 2 single meg a multitrófeák vannak hátra), de lépten-nyomon az volt az érzésem, hogy ez a játék totál egér+billentyűzetre lett tervezve, csak hát ugye ki kellett adni konzolokra is. Ha nem lett volna a Revolution Pro kontim, hogy a dash-t meg az ugrást a hátsó gombokhoz tudjam rendelni, szerintem fel is adtam volna az egészet, sajnos az idegrendszerem már nagyon nem a régi.
82.
82.
delphijos
#68: Sony-hoz is lesz ilyen, de én box-ból is a nagyobbat venném ha jönne.

Amúgy nekem gyerek is játszik, vagy 4-5 multi címmel barátokkal ( ki mit szeret ) , nekem is van fent pár. Nem arról van szó hogy egyszerre 25 sztori gémet nyomok.... azért mindenki "másképp" játszik, ezen nem tudom mért kell értetlenkedni....
81.
81.
delphijos
#60: https://www.tomsguide.com/news/ps5-2tb-model-just-leaked-with-a-crazy-high-price-tag
68.
68.
Xbox-hoz megjelenés napjától rendelkezésre áll egy +1 TB-os (külön megvásárolható Seagate) ssd, úgy kell bedudni, mint egy pendrive-ot. Így első nap lesz 2 TB variáció egy kis egyénlieg eldönthető felárral és nem szorul olyan keretek közé a gép idővel, mint hely, hiszen te vehetsz bármikor + 3 db 1 TB-os helyet is hozzá, aztán cserélheted, a többit meg beteszed a dobozba, mint a memóriakártyát.
66.
66.
Marcus88
#64: Igen ez érthető,hogy,ha többen használják,de szintem egy 1 terással el lehet lenni.
Főleg amiket most írtál játékokat azok közül van kisebb is és nem foglal sok helyet.
63.
63.
Marcus88
#60: Valószínű 1TB lesz és abból 825 szabad,az X is hasonló lesz.
60.
60.
Ati1975
#57: Ezt hol olvastad még 1tb-se lesz csak 825gb-os lesz a PS5.
Ami rohadt kevés lesz mert az új játékok nagy része 50gb körül van de inkább fölötte lesz.
58.
58.
kopic
Nagyszeru... Es jonni fog ra barmilyen 'exkl' game megjeleneskor?
57.
57.
delphijos
Olvastam hog ps5-ből állítólag lesz gyárilag 2terás változat, remélem box-ból is jön ki ilyen. Nekem már X-nél is baromi kevés volt az 1 tera
56.
56.
Yanez
#51: Én akkor szúrtam ki, amikor emelgette. Konkrétan látszódott mennyire könnyen ment neki, mintha karton papírból lenne. Mondtam is, ez csak egy üres doboz.
55.
55.
zozo76hun
Eleg letisztult gepnek nez ki (ellentetben ugye a ps5-el), raadasul nem is akkora nagy darab mint amire az elozetes kepek alapjan szamitani lehetett. A hutes nagy valoszinuseggel jol lesz benne, az MS az elso FAT 360-ok utan (meg elotte az elso XBOX) mindig jo hutest terveztett a gepeihez.

Sokkal jobban bejon mint ez a forma mint a sony-nak az uj gepe, csakhat az MS iranyelve nem klappol nalam a szoftverek teren, ez a baj. De a hardware mar most sokkal jobban tetszik, meg ugye erosebb gep is lesz.
54.
54.
Zuzmo
53.
53.
zozo76hun
#45: Ha megnezed a videot jobban, lathato hogy hatul a portok le vannak takarva. Semmilyen kabelt nem lehet beledugni. Ez csak egy bemutato darab gondolom. Nincs szinte sulya sem, ahogy forgatja, emelgeti.
52.
52.
delphijos
#51: Tökéletesen látszik a videoban hogy a csatlakozók sincsenek benne....
51.
51.
Ps fanboy
#45: Azért nem kapcsolta be, mert az a doboz konkrétan üres volt. Csak megmutatták hogy fog kinézni, ergo csak egy házat kapott az ipse az Ms től, hogy tessék, mutasd meg hogy fog kinézni.
50.
50.
delphijos
Azért ha nem csak a “mega” játékokat nézzük, elég sok játék van ami nem jelent meg box-ra. Egysze konkrétan kifejezetten sajnáltam hogy nem tudom X-en játszani a Catherine Full Body-t ( ami nekem nagy kedvenc ) pedig át még csak nem is ex, boxon mégsincs. És volt a genben jópár ilyen cim. Engem például GOW, meg Horizon nem érdekel, de teszem azt egy Persona 5-öt se szívesen hagytam volna ki. Pedig nálam tényleg az van hogy ha egy mód van rá akkor az X megy, de ha nem futotta volna mindegyikre, a PS hiányát jobban sajnálnám. Úgy, hogy szerintem jelenleg az X a legjobb konzol. Amit még megemlítenék, hogy ennek ellenére pl. Box-on többször futok bele olyan hibába ( ezt már többször leírtam ) hogy nem akar elindulni a játék “took too long to start ) , és kell egy restart, amit sose tapasztaltam PS-en. Az meg vicces hogy a sima PS viszont hangosabb mint a jóval erősebb X. A PS kontroller is fura a box után ( rossz értelemben ) Szóval több év után azt mondom hogy nem látom hogy bármelyik “űberebb” lenne kompletten. Mindegyiknél látok előnyt és hátrányt is.
49.
49.
godach
#47: Bizonyára ezért nyit a Telekom is ebbe az irányba.
Bármennyire is nem szeretnék a konzervatív felhasználók (a fentebbi kommentedből ki lehet szűrni) hogy ez ne legyen sikeres, a jövő része lesz.
Ahogy a digitális forgalmazás is az lett. Nem csak az, de része lett. Ez is az lesz.
Egyébként majd próbálj ki pár streaming szolgáltatást. Amikor leteszed a kontrollert, elismerés hogy honnan vágtam le egyből hogy neked még csak közöd se volt hozzá :)
48.
48.
Firsttime
#38: Cloud gaming még nagyon nagyon soká lesz. Nem is tudom milyen net kell majd ahhoz, hogy ne egy kabaré legyen a lagg miatt.
47.
47.
Firsttime
#43: Téged ezekszerint igen. A nagy tömegeket meg nem...
46.
46.
Firsttime
#37: Megjelenésekor ugyan nem volt Halo MCC,meg Forza,Forza Horizon és Gears.
Volt ea sport games, volt multiplatform. Aktualis cod meg assassins. Meg volt ryze. Kb a ryze volt az egyetlen kimondott box játék launchkor aaa kategória. Nézz csak utána.
45.
45.
logic5
Ha a videóban egy valódi x van, miért nem kapcsolja be? Hagyjad már... Ez egy vicc
43.
43.
godach
#35: Dehogy nem érdekelnek a szolgáltatások.
Elég megnézi a now és Gold előfizetőket.
A mocskos MS bevezette, mindenki szídta őket mégis előfizettek. Ezt látva a Sony a következő genben szintén bevezette. Azóta is csomó ismerősöm neve mellett ott van a kis + jel.
Az EA Access sem érdekelte a pseseket, a gamepass is (hülyeség volt szerintük) most azért még elég sokat ismerek akik EA Accesre fizettek elő, de egyre nagyobb számban látok psNow előfizetőt is.
40.
40.
#39: Meg az a 4 generációnyi játék + gamepass...
39.
39.
dvs00
Hamarabb.. Igen és mit kezdesz vele ha nincsen rá játék bazmeg szokás szerint, csak Forza meg Fifa..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...