Online konferenciát tart a Mojang is

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 6.
  • Rendezvény
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt többek közt a Mojang éves fesztiválja, az idei Minecon is elmaradt, a következő élő rendezvényt pedig csak 2022-ben tartják meg. Helyette a Minecraft Live című élő műsorral készülnek a fejlesztők.

Mára már megszokottá vált, hogy a Mojang minden ősszel megtartja a MineCon éves konferenciasorozatát, ahol a kockás építő/túlélőjáték rajongói mindent megtudhatnak arról, hogy milyen újdonságra számíthatnak a jövőben. Sajnos az efféle élő rendezvények a jelenlegi helyzet miatt sorra zárták a kapuikat, így a Mojang is úgy döntött, hogy elnapolja a műsorát - legközelebb csak 2022 őszére terveznek hasonló konferenciát.

Helyette itt is a jól bevált digitális adások veszik át a szerepet, kezdve az október 3-án esedékes Minecraft Live műsorával. A közvetítés során beleleshetünk majd a Minecraft, a Minecraft Dungeons, illetve a Minecraft Earth jövőjébe, szavazhatunk majd arra, hogy miféle lény kerüljön be a főjátékba legközelebb, illetve ha szerencsénk van, akkor kapunk némi infót arról is, hogy milyen új projektekkel készül az immáron hivatalosan is Mojang Studios néven futó kollektíva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...