Új kiadást kap a RollerCoaster Tycoon 3

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Nintendo Switchre és PC-re tart a RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition. A Frontier Developments némileg felfrissítve és a kiegészítőkkel egybecsomagolva adja ki újra a klasszikus vidámparképítő-játékot.

A RollerCoaster Tycoon 3 2004-ben jelent meg, és igazi ikonná vált a vidámparképítő-szimulátorok között. A fejlesztő Frontier Developments és a kiadó Atari között viszont elfajult a viszony az évek alatt, és 2016-ban már egy-egy hullámvasutas játékkal feszültek egymásnak: az Atari a RollerCoaster Tycoon Worldöt, míg a Froniter a Planet Coastert dobta piacra.

Kettejük csatája akkor vett fordulatot, amikor a Frontier beperelte az Atarit a jogdíjak kifizetésének elmaradásáért, 2018-ban pedig le is került a digitális játékáruházak polcairól a RollerCoaster Tycoon 3. A játék kálváriája azonban véget érni látszik, hiszen a fejlesztők bejelentették, hogy újra elhozzák a klasszikust hozzánk egy Complete Edition képében.

Ez a frissített kiadás az alapjáték mellett tartalmazni fogja a Soaked! és a Wild! kiegészítőket is, valamint a grafikán is javítottak valamennyit - de azért ne várjunk remasterszintű változást. A játék szeptember 24-én jelenik meg PC-n (Steamen és Epicen is elérhető lesz), valamint Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...