Riders Republic - a nagyon extrém sportok hazája

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Riders Republic a száguldás szellemiségében készült. Ebben a multiplayer mókában akár 50 játékos is egymásnak feszülhet az erőszakos versenyben, amit hegycsúcsoktól kezdve kanyonokon át mindenféle exttrém helyszínen vívunk.

A Steep fejlesztőinek legújabb játékában zúzós, sárdagasztó akció vár, már ha nem épp egy havas hegyoldalról szánkázol le – ott ugye több fehéret látsz majd, mint barnát. A Riders Republicban hatalmas tömegben megy majd a verseny, mindenki a lejtő legaljára próbál leérni, vagy legalábbis elérni, hogy utolsóként maradjon állva. Játssz egyedül vagy csapatban, a többi játékos mindig ellened lesz, úgyhogy az adrenalinra nem lehet panasz.

A Riders Republic 2021. február 25-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Series X-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Stadiára.

5.
5.
shatterhand
Szerencsére lesz benne mtb. És remélem szebb lesz meg jobban lesz megvalósítva mint a steep
4.
4.
Aanash
#3: Persze szubjektív,engem egyik ubisoft cím sem hoz lázba, mások meg imádják.
Nyilván nem rajtam múlik az ubisoft fennállása vagy bukása, kb nulla a vèlemènyem ereje.
Csak a vèlemènyem írtam le.
3.
3.
Zisten
#1: Steep:
Unalmas az szerintem szubjektív, mivel mi baromi jól szórakoztunk vele. Persze ahhoz néha nem árt egy közeli haver akivel húzzátok egymást a rekordokkal.

Crew nálunk platina lett. Annak egy hibája lett a második rész. Kb. ugyanarra a pályára kiadták kb. ugyanazt. Az új Drift része pár estét lekötött minket, de nem csábított végül vissza. Újdonság hiánya ott nagyon kijött. Még ugyanazokat az ótvar minőségű matricákat is beletették. Crew 1.5

Watch Dogs Legion
Eddig nem nagyon érdekelt a sorozat, de ezt most tuti beszerzem, mert baromi vicces karaktereket/csapatot lehet összeszedni. Tuti egy nyugdíjas klubot fogok összeszedni. :)
2.
2.
Zisten
Ez mikor tegnap láttam: "Ooooo Steep 2!"
Erre nem. Mondjuk nem én nem értem miért kellett neki új cím, mikor kiköpött steep és a minimum 60%a onnan lett átemelve.
Baromira szerettem azt a játékot a bétába remélem bejutok, ha lesz és meg leshetem.
Jópofának ígérkezik.
1.
1.
Aanash
A Steep-től sem ájultam el, borzasztóan unalmas volt.
Okè hogy Ubièk kitalálnak új címeket, de szinte sose tudják èlvezetesre megalkotni.
Watch Dogs, The Crew, Steep. Mindegyikből hiányzik az èlvezhetősèg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...