Futottak még a PlayStation 5-bemutatón

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
A délelőtt folyamán beszámoltunk a tegnap éjjeli PlayStation 5-bemutató legnagyobb durranásairól, de ezen felül is akadtak még látnivalók. Egy kalap alá gyűjtöttük a műsor további érdekességeit.

Devil May Cry 5: Special Edition

Az új generációhoz méltó grafikai tuninggal és ray tracinggel érkezik a DMC5SE. Nero, Dante és V kalandjait 4K felbontás mellett, 30 fps-es képfrissítéssel élvezhetjük majd, de aki igazi sebességre vágyik, az választhat az 1080p és 60 fps-es vagy a dinamikus felbontású, 120 fps-es módok között is. A PlayStation 5-re portolt játék egy-két új funkcionalitást is tartogat majd - ilyen például az adaptív ravaszok visszajelzése, amit akkor érezhetünk, ha igazán felpörgetjük Nero motoros kardját.

A Special Edition természetesen tartalom terén is kibővíti az alapjátékot. Ahogy azt az előzetesben is láthattuk, Vergil önálló játszható karakter lesz, akit az előző generációs változatban fizetős DLC-ként vásárolhatunk meg. Ezen felül kapunk egy Turbo Mode-ot, ami 1,2-szeres sebességre tekeri fel a játék egyébként is hajmeresztő sebességét, ami a Legendary Dark Knight új nehézségi szintjével biztosan komoly kihívást jelent majd. A bővített változat a PS5 megjelenése napján, november 19-én érkezik.

Oddworld: Soulstorm

Abe hiába szabadította ki a mudokonokat a Rapture Farmról, az igazi kalandok csak most kezdődnek. A klasszikus puzzle-platformer gyönyörű 3D-s környezetben, de a megszokott kétdimenziós fejtörőkkel és csapdákkal tér vissza.

Five Nights at Freddy's: Security Breach

Egy hátborzongató teaser jelentette be a legújabb Five Nights at Freddy's-játék érkezését. Freddy Fazbear családi szórakoztatóközpontja, a Mega Pizza Plex mindennek tűnik, csak éppen mókásnak nem, hiszen az életre kelt antropomorf állatok ezúttal is ránk vadásznak majd. Habár a ray tracing jót tett a játék sötét árnyainak, amitől igazán félnünk kell, az a PlayStation 5 új 3D-s Tempest hangrendszere.

Fortnite

Valószínűleg senkit nem fog meglepni, hogy a PlayStation 5-ön sem maradunk Fortnite nélkül. Azt azonban mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a játék jelentős vizuális tuningot kap az új masinán, amit természetesen az Unreal Engine 4 támogat meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...