Megjelent a Crysis Remastered, itt a launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Végre PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megjelent a Crytek legendás lövöldéjének felújított változata. Egy látványos előzetessel készülhetünk a trópusi kalandokra és az idegenek inváziójára.

Nintendo Switchen már szemügyre vehettük a Crysis felújított változatát - a tesztünket itt olvashatjátok -, most azonban eljött az idő, hogy PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is átéljük az alaposan modernizált, ray tracinggel megtámogatott játékot. Ha csupán az aggaszt benneteket, hogy a számítógépetek elég lesz-e a játék futtatásához, csekkoljátok le a nemrégiben közzétett rendszerkövetelményeket

27.
27.
kryszisz
#26: Hát most amúgyis divat a retro, csak próbált trendi lenni:D
26.
26.
Anti4730
#15: Azt hittem, az ilyen jellegu kommentek ugy 2009 korul kihaltak, de jo olvasni meg ilyeneket xd
25.
25.
Yanez
#23: Sajnos nagy a különbség fan és a fanboy között, de a legrosszabb, hogy nagyon sokan itt tévesztik az egyiket a másikkal és ebből vannak a nagy viták. A legjobban utálom, amikor egy rajongó szívből dicsér egy játékot, erre egyből beskatulyázzák fanboynak. A másik véglet sem a legjobb, amikor egy általad is említett logó fanatikus, vakon megvan győződve az elfogulatlanságáról, miközben foggal-körömmel véd egy műanyag dobozt, és szidja a másikat, s legyen bármi, kis túlzással golyó elé vetné magát azért a dobozért. Ez a fanatizmus szerintem nem normális és nem egészséges.
24.
24.
godach
#15: Amúgy nagyjából vágom mire gondolsz, csak én máshogy fogalmaznám.
Én pl tökre utáltam az UE3 motort mert minden (IS) csillogott és fullra steril volt a látvány minden játékban. Mintha a matt színekről megfeledkeztek volna a fejlesztők és designerek. Mondjuk nekem a szépséggel sincs bajom de amikor már valami túl csillogó akkor tudom ám utálni rendesen, főleg ha az a fizikára megy rá (és rámegy). Inkább legyen élettel teli csúnyácska valami, mintsem egy csillivilli cucc ami csak úgy van.

A Crysis véleményeddel viszont nem értek egyet. Az a játék mai napig megéri a pénzét, a nanosuit (főleg első részben) használata kreativitást és ügyességet igényel, míg ha a szori nem is első, de a gunplay, rombolás és fizika az valami eszméletlen.
23.
23.
godach
#22: Ez van akkor, mikor indulatból ír az ember.
Sokan azt hiszik, hogy a hozzászólásukkal van baj, holott nem ezzel hanem a túlzással. Van akit nem érdekelnek a PS exek mégis minden cikk alatt megjelenik és ha valami eszméletlen játékot raknál elé, akkor sem lenne jó neki. Ugyanezt érzem az MS-nél, Bethesdánál és még sok helyen is. Van pár ember, akikkel még vitázni is tök jó itt de a 90% túloz, lekezel vagy rosszabb esetben le is hülyéz.
Elég csak megnézni a visszatérő regisztrációs arcokat vagy a tényleg fanatikusokat (akiknek meg minden jó, mert van egy logó) a szemük előtt.
22.
22.
Yanez
#15: Régebb óta vagy regisztrált tag, mint én, szóval nem vagy valami kis pubi. Ezt figyelembe véve még én is megtorpantam ezen a kommenten. Legalább mond, hogy csak hülyéskedtél, hombre!
21.
21.
kryszisz
#15: Megszaladt egy picit a borosüveg mi? Mindegy, vasárnap volt, akkor szabad;)
20.
20.
Huf93
#15: Azt hittem a ps vs xbox kommentek a legdurvábbak
De ez a komment veri az egész xbox vs ps témát pedig ott is olvasni bődületes faszságokat de EZ ...
18.
18.
Ooorky
#15: Nem gyenge hiszti XD
17.
17.
Turley
#15: Tesa ennek a játéknak régen is ez volt a lényege, nem jelenti általánosítva, hogy az összes PC játék így néz ki lol, azért nincs annyira sok ex cím, hogy ekkora határvonalat húzzhass a kettő között
16.
16.
CitromH
#15: Blablabla bla bla a szar az jobb bla blabla..
15.
15.
shatterhand
#13: Pont ez a tipikus pc látvány ami nem tetszik. Leragad ott,hogy minden legyen unrealisztikusan tűéles, tükröződjön minden szilankon az egesz vilag. Semmi stilusa nincs a latvanynak, csak legyen minden high,meg ultra. Ez a pc latvany. A konzol igen szaggatni is tud, meg rece is van. Ellenben a 10ed ennyi bokorbol felhuzott erdő igazibbnak hat mint ez a labortisztasagu crysis. Ugorj már be a vizbe. Szar konzolon legalább igazinak tűnik,mert nem bir kirajzolni 50meternel többet. Itt meg a pcs beugrik a viz alá, azt katja,hogy tukorsima pohár vizben úszik és fel se tűnik neki mi a gond.
De a robbanások is pont eleg gagyik.
Ha ezt mind elengedem a csucs ez a neoruha. Mint egy leeresztett michelinbaba. Pont annyira ötlettelen mint masterchief fegyvere ami leragadt vagy 25 évnél stilusban.
14.
14.
kryszisz
#3: "kis cégeknek" hát nemtom, a Spidert lehet a kb. 20 főjével kicsinek nevezni, a Cryteket azért nem:D na jó, egy R*-hoz képest mondjuk kicsik, ezt aláírom. Amúgy nem tudom, hogy miért nem a Sabert szidja mindenki, tudtommal ők végezték a felújítást. Persze rájuk nézhettek volna, hogy mit alkotnak, de ez úgy vettem észre nem túl gyakori AAA körökben mostanság.
13.
13.
CitromH
#5: Hunyorogj kicsit, és máris megkapod az elmosott, életlen, low res konzolos grafikát :D
12.
12.
FekaFOB
#4: Pont így jártam el én is, annyit megért a játék, még ha nem is vagyok maradéktalanul elégedett a végeredménnyel. Nekem valahogy a vízeffekt nem adja, ray-tracing ide vagy oda. Ha a Ray-tracinget teljesen kikapcsolja az ember akkor a screen-space reflection-t is lekpacsolja a játék és úgy pedig már végképp rusnya a víz. Az eredrtiben is sokkal szebb volt annál. Az egész olyan mintha valami olajfestékes maszatolás lenne.
11.
11.
crytek
#10: A Mafia az remake ami még új küldetést is kapott. Ez egy újrakiadás. A kettő között látjuk mekkora a különbség.
10.
10.
bitbandita
#5: Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy 13 éves játék... remastered ide vagy oda, ez nem olyan felújítás, mint a Mafia, hogy kapott egy tök új motort.

#6: És mit vártál egy akció-fps-től? Ez olyan volt, mint ha azon nyavalyognál, hogy halíze van a tonhalas szendvicsnek...
9.
9.
KopyAti
Úgy hallottam, hogy elég bugos a játék.
8.
8.
hedzsooo
#6: Tipkusan kommenteltél 1 előzetes alapján. Egyébként igen, van benne bőven ilyen amit írtál. Elvégre akció FPS... Ugyan mit vártál, logikai, + ügyességi feladatok végtelen sorát ettől a játéktól??? :-)))
7.
7.
hedzsooo
#5: " tipikus pc latvanya van. Steril, száraz az egész."

A kommented alapján meg tipikus konzolos lehetsz. XD
A PC-s kiadása minden játéknak sokkal részletgazdagabb mint bármelyik másik verziója.;)
Amelyiknél ez a fentebbi állításom nem igaz, az a játék nem kapott 1 korrekt PC-s kiadást, ennyi
6.
6.
Aanash
Hát nem ájultam el.
Ölj halomra mindent ès mindenkit, robbants fel mindent mert az olyan jó.
5.
5.
shatterhand
Trailer alapjan is tipikus pc latvanya van. Steril, száraz az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...