Crysis Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

A 2007-es Crysis felújított kiadása.

Ez vár a márciusi PlayStation Now-ban

Ahogy márciusra váltunk, a PlayStation Now kínálata is frissül. Ezúttal négy játékhoz férhetünk hozzá, ha van előfizetésünk, köztük a ma megjelenő Shadow Warrior 3-mal vagy a Crysis Remastereddel.

Ingyen Crysis jár a GeForce Now-előfizetés mellé

Van egy jó hírünk: most már lényegében bármi képes a Crysis futtatására, miután a GeForce Now is támogatja a játékot. Az NVIDIA most ezt be is bizonyítja, ugyanis ajándékba adja a remasterelt verziót az előfizetőinek.

Crysis Remastered Trilogy teszt

A Crysis felújított változata csak a kezdet volt, a Crytek a Saber Interactive segítségével most modern köntösbe öltöztette a legendás FPS-széria összes számozott epizódját. Mi is futottunk velük egy kört.

Pergős előzeteseken a felújított Crysisok

Utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálókat kapott a Crysis második és harmadik felvonásának újrahangszerelt kiadása, amelyeket nem csak külön, de a Crysis Remastered Trilogy oszlopos tagjaiként is beszerezhettek majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is érkeznek majd újdonságok bőséggel. Szokás szerint listába szedtük az aktuális premiereket, és még a filmes szekciónkon is igazítottunk kicsit!

Utolsó előzetesen a Crysis Remastered Trilogy

Jövő héten fut be a teljes Crysis-trilógia ráncfelvarrott kiadása, ami a közeledő premier alkalmából megkapta az ilyenkor szokásos utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálóját.

Premierdátumot kapott a Crysis Remastered Trilogy

Tegnap kiderült, hogy pontosan mikor is vehetjük a kezünk közé a Crysis Remastered Trilogyt, valamint a Crysis 2 Remastered és a Crysis 3 Remastered önálló kiadásait. Szerencsére nem kell már sokat várni rájuk.

Steamre tart a Crysis Remastered

Egy évvel ezelőtt jelent meg a Crysis felújított verziója, ami PC-n idáig az Epic Games Store exkluzív vendégszeretetét élvezte, azonban hamarosan a Valve digitális áruházában is elérhető lesz az FPS.

Ennyit szépült a Crysis Remastered Trilogy

Vadonatúj videóval jelentkezett a Crytek, amiben a Crysis-széria epizódjait egymás mellé állítják Xbox 360-on és Xbox Series X-en, és bemutatják, hogy mennyit fejlődött a lövöldözős sorozat az évek alatt.

Ősszel érkezik a Crysis Remastered Trilogy

Idén ősszel ismét lesz rá alkalmunk, hogy maximális erőre kapcsolva felhúzzuk a nanoruhát, a Crytek ugyanis bejelentette a Crysis Remastered Trilogy érkezését. A felújított csomag a teljes trilógia számozott epizódjait tartalmazza majd.