Hyrule Warriors: Age of Calamity - harcra, bajnokok!

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
A Hyrule Warriors: Age of Calamity azoknak a szörnyű eseményeknek a krónikája, amelyek térdre kényszerítették Hyrule királyságát. Egy új előzetesben összehívják a legendás Bajnokokat, bemutatkozik Impa, és még egy kis gameplayt is kaptunk.

Szeptember elején leplezték le a Hyrule Warriors: Age of Calamityt, amely a The Legend of Zelda: Breath of the Wild történései előtt játszódik száz évvel. A most futó Tokyo Game Show 2020 Online-on ismét megmutatta játékát a Koei Tecmo. Az új előzetesben például láthatjuk összeállni a Bajnokokat, akik felveszik a harcot a Hyrule-t fenyegető gonosszal:

Van egy közel negyedórás gameplay-felvételünk is, ezt a livestream részeként láthattuk. Azon túl, hogy jócskán kaptunk akciót, a fejlesztők bemutatták a Breath of the Wildból ismerős Impa karakterét is. A fiatal lány kora ellenére szakavatott Hyrule ügyeiben, Zelda feltétlen bizalmának élvezője – és ahogy a gameplayből látjuk, a harctól sem retten vissza.

A felvétel 1:23:50-kor kezdődik, a japánul tudók előnyben.

A Hyrule Warriors: Age of Calamity november 20-án jelenik meg Nintendo Switchre. Apróbb extraként mindazok, akiknek megvan a Breath of the Wild mentése a Switchen, megkapják Link gyakorlókardját az Age of Calamityben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...