iOS-en is streamelhetjük majd az xboxos játékainkat

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 29.
  • Hardver
Link másolása
Sajnos arról még nincs szó, hogy iOS-re költözhet a Microsoft felhőalapú szolgáltatása, de arra nemsokára az iPhone- és az iPad-tulajdonosok is lehetőséget kapnak, hogy a mobileszközeikre streameljék az xboxos játékaikat.

A The Verge jelentése szerint hamarosan elrajtol iOS-en az Xbox alkalmazás legújabb verziója, amely lehetővé teszi, hogy az Apple operációs rendszerét futtató eszközeinkre streameljük az xboxos játékainkat.

Ez nem a Microsoft felhőalapú szolgáltatása: itt a játékok az Xboxunkon futnak, közös hálózatra csatlakozva pedig átküldhetjük azok képet az iPhone-unkra vagy az iPadünkre. Az androidos változat bétás verzióban egyébként már elérhető néhány napja, a hírek szerint ez kompatibilis az Xbox Series-konzolokkal is.

Arról továbbra sincs hírünk, hogy az xCloud mikor veheti be az Apple eszközeit - már ha beveheti egyáltalán. A Microsoft továbbra sem tett le erről, bár tény, hogy erősen nehezített pályán kell mozognia, az App Store szabályzata ugyanis szigorú feltételeket szab az efféle szolgáltatásoknak.

Arról itt írtunk bővebben, hogy a PS4-es vagy Xbox One-os remote play miért lehet érhető el a platformon mégis.

1.
1.
delphijos
Az nem gond hogy azt nem tudja csekkolni az Apple hogy mit Stream-elek ? Hogy elég minőségi-e ? Csak akkor gond ha a felhőből csinálom ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...