Játékok a China Hero Projectből

  • Írta: gorien
  • 2020. október 1.
  • Rendezvény
Link másolása
A Sony sanghaji részlege tegnap tartott livestreamet. A China Hero Projectre keresztelt kezdeményezés zászlaja alatt kínai fejlesztők jelenleg is készülő játékaiból válogattak.

ANNO: Mutationem (PC, PlayStation 4)

A ThinkingStars játéka egy 2D-s és 3D-s látványt keverő ARPG lesz, amely során a cyberpunk világban kalandozó Annt irányítjuk. Az ANNO: Mutationem az augusztusi State of Playen már megmutatta magát, most a harcból és az Asamizu Avenue nevű területről kaptunk látnivalót. A PlayStation 4-es megjelenése decemberben esedékes, a PC-s 2021-ben.

Boundary (PC, PlayStation 4)

A Boundaryben az űr a harcterünk. Egy éve írtunk erről az FPS-ről, amelyben a másik lepuffantása mellett arra is kell ügyelnünk, hogy ki ne fogyjon az üzemanyagunk, míg a súlytalanságban siklunk. A megjelenése még idén várható.

Convallaria (PlayStation 4)

A Loong Force a Convallariával egy olyan online lövöldét kíván a játékosok elé tenni, amely realisztikus élményt és gördülékeny játékmenetet kínál. Az előzetes alapján lövöldözésből tényleg nem lesz hiány.

Evotinction (PlayStation 4)

Az Evotinction mögött négy veterán játékfejlesztő áll, akik a lopakodós játékok szerelmesei. Ennek a szellemiségében készül a játékuk is, amely a lopakodást hackeléssel és kütyükkel keveri. A játék történetének központi témája az evolúció és a kihalás kapcsolata: lehet, hogy épp a technológiai fejlődésünk hozza el a vesztünk?

Hardcore Mecha (PC, PlayStation 4, Nintendo Switch)

A Hardcore Mecha új DLC-t kap Gurren Lagann-nal crossoverezve, amit 2021. március 31-ig lehet majd letölteni. Ez az oldalnézetes akció-platformer ütős mechabunyókat ígér, és október 15-től Nintendo Switchen is játszható lesz.

In Nightmare (PlayStation 4)

Ugyan az In Nightmare egyelőre csak munkacím, a mögötte álló csapatnak konkrét elképzelése van arról, mit készítenek. Ebben a horror-kalandjátékban egy álomvilágot kell felfedeznünk, és túlélnünk a benne létező, a valóság és a képzelet találkozásából születő rémeket.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...