Aranylemezre került a Cyberpunk 2077

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 5.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED bejelentette, hogy aranylemezre került a Cyberpunk 2077, ami azt jelenti jó eséllyel, hogy a játék már tényleg nem fog többet csúszni. Bónuszként megmutatjuk az anyag kiszivárgott térképét is!

A CD Projekt RED egy gyors tweetben jelentette be, hogy aranylemezre került a Cyberpunk 2077, és megkezdődhet a fizikai példányok sokszorosítása. Ezek után szinte biztosra vehetjük, hogy a játék többet nem fog csúszni, és november 19-én tényleg megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. (Bár a next-gen frissítés később érkezik, a játék PS5-ön és Xbox Series X/S-en is játszható lesz, illetve Stadián is tiszteletét teszi majd.)

Mondhatnánk azt is, hogy a Cyberpunk 2077 "elkészült", de ez manapság már nem igazán állja meg a helyét, hiszen a fejlesztők ezt követően is dolgoznak a játékon, a hibajavításokat és módosításokat pedig egy jófajta első napos patchben fogják tálalni nekünk. Nemrég derült ki például, hogy a CD Projekt RED hatnapos munkahetekkel hajtja majd az alkalmazottait a megjelenésig hátralévő időben, tehát szó sincs arról, hogy a lengyelek hátradőlhetnének.

Bónuszanyagként a játék teljes térképével tudunk szolgálni, amely a minap szivárgott ki, és részleteiben bemutatja Night City korábban már sokat emlegetett helyszíneit:

31.
31.
br1Koo
Nyílván azért nagy a hype, mert amit a játékmenetből eddig láttunk már magában elégnek tűnik ahhoz hogy a játék elképesztően odaverjen (az art style-ról nem is beszélve).. Én kicsit meglepődve látom, hogy a város ilyen "kicsi" lesz, nagyobbnak tűnt a videók alapján, de nem zavar ha lesz mellette egy szép nagy, kidolgozott vidéki térkép.
30.
30.
Vamosz
#23: Egyébként szerintem is jobb lenne a tpp nézet,egy rpg-ben a karakter is sokkal látványosabban pimpelhetőbb.
27.
27.
delphijos
#25: Hát ez nálam olyan ( már többször írtam ) hogy kevés időm van, így is van még bőven bakancslista, és nincs készítés arra hogy bármelyik játék “azonnal” kéne. Pár hónapot simán tudok várni ( addig is van más ) ha cserébe nem huszonezer a game.... mellette viszont “kütyübuzi” vagyok, szóval a gép rajtkor jön...
25.
25.
godach
#24: Fura, mert engem annyira nem érdekelt a Cyberpunk stílus sosem (na jó, ha a Total Recallt ide lehet venni, akkor valamennyire igen) és bár minden téren szimpatizálok a CDPR-el, a Witcher játékaik sem, mégis több példányt vettem, csak támogatás miatt is mindegyik részből úgy hogy még az elsőt is most vittem végig, idén év elején, de engem nagyon meggyőzött a játék.
A Keanu féle MS show pedig annyira meglepett és olyan "tökéletesre" sikerült annó, hogy elkezdtem követni a játékot és már most majdnem ott tartok, hogy megveszem első nap.
Igazából ami taszít, az ez a bar a fejük fölött és a kiugró számok, mint egy mmo-nál. A Division is nagyon tetszene, de ez a fajta tálalás nagyon nem jön be, ezért is ódzkodok kicsit a vételtől.
24.
24.
delphijos
#21: Nekem is így lesz meg. Többet nem is adnék érte megmondom őszintén.
23.
23.
dvs00
Nem értem hogy mi a faszért lett ez fps a Witcher után, de persze próbát mindenképpen megér majd.
21.
21.
crashpipi
Szerintem kipróbálom, de mivel a Witcher sem volt az én műfajom, lehet lesz az első hetekben egy jóárasított eladó. :) A Series X előrendeléshez lehetett az előleg fizetésekor plusz 7 ezer Ft-ért hozzáadatni. :) Kár, hogy a Sony masinájával zsidóskodtak, pedig oda is illet volna valami grátisz... :S
17.
17.
Vamosz
#16: Nekem is nagy a kísértés még az előrendelésre is,de talán egy pár tesztet meg gameplayt meg kellene várni.Meglátjuk sikerül e. ;)
16.
16.
kopic
Premierkor veszem megfele!
15.
15.
Ps fanboy
A csapatot ismerve és amilyen rég csinálják valószínűleg ez egy új standard lesz az ow játékok terén. Legalábbis remélem, ha már másért nem is, de legalább leváltja a Witcher 3-at, mint általános hivatkozási alap az amúgy szokásos fárasztó vitákban. :D
10.
10.
#8: Szerintem pont azert mert hatalmas a hype, szinte kizart hogy bukta legyen, vagy hogy egyaltalan hogy negativ benyomasok is legyenek, meg akkor se ha lesznek hibak, varjak mintha Jezus jonne el, ugyhogy mindegy mar milyen lesz,jo lesz. Ez latszik, es végülis valamilyen szinten igaz is lesz. Eleg csak ranezni az Avengersre, amit imádok, 45 oranal jarok, Widow maxon valami agymenes de kiraly, megis az a bughalmaz, memory leak, amit akarsz, technikailag kb hulladek. Es mikrotranzakcio stb. Igy nezve tenyleg lehet barmilyen a Cyberpunk, egyszeruen tudom hogy meloztak vele, es fognak melozni vele a cdpr sracok, beletettek amit tudtak.
9.
9.
Turley
#3: Ez kemény steam főoldal stresszroham volt
8.
8.
mdr88
Én imádom a CDPR-t a Witcher 1 óta... a Wild Hunt első napos előrendelés volt... de itt még mindig az az érzésem, hogy akkora a Hype vonat, hogy szinte ziher, hogy arccal a padlóra érkezik a játék... na de ne legyen igazam.

Az már egyéni szociális probléma, hogy FPS-ről beszélünk... nálam egy RPG legyen 3rd person view-ban... nem is értem minek cifrázzák a személyre szabható külsőt, ha kizárólag az átvezető videókban látom majd a karakterem... ideig, óráig el voltam a DeusEx játékokkal is, de pontosan a fent említett FPS miatt váltak számomra élvezhetetlenné egy idő után... még egyszer mondom ez szubjektív vélemény... könnyen lehet, hogy csak én vagyok ennyire szemellenzős a témában.
4.
4.
Josi21
#2: Vannak akik kb éve várnak rá... Még 3 hét és játszhatunk vele. Kb én sem értem miért jó Multiban Codozni, mégsem fikázom, van akinek az tetszik. ;)
3.
3.
Rókalesőcipő
#2: Semmi baj, menjél vissza keresgéld az imposztort a színes gagyi űremberkékkel, vagy nézzed ahogy dugják a macskafülű anime csajt valamelyik 2564896odik visual novell-ben.
2.
2.
Oistrakh01
Kb.. nem tudom miért vannak annyira oda ezért a játékért ..
1.
1.
DragonBleacPiece
na remek, megy majd a zámbó árpi és balázs pali aranylemezeim közé xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...