Adaptációt kap a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: gorien
  • 2020. október 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warhorse Studios 2018-as szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance élőszereplős adaptáció előtt áll. Ugyan azt még nem tudni, film vagy sorozat lesz a végeredmény, de a projekt előkészítését már megkezdték.

A prágai Warhorse Studios a Deep Silverrel összefogva 2018-ban dobta piacra négyévnyi munkát követően a Kingdom Come: Deliverance-t, amelyben a középkori Cseh Királyságban kell helytállnunk sok-sok harc és politikai játszma közepette. Ugyan a rajongók azóta várják, hogy a folytatásról jöjjön már valami infó, a Variety egyelőre arról kapott hírt, hogy a csehek a játék élőszereplős adaptálásán dolgoznak.

Ebben az egykori netflixes executive, Eric Barmack és cége (a Wild Sheep Content) a játékfejlesztők partnere. Ő az egyébként, aki nemrég a Yakuza-játékok adaptálását is leboltolta. Hogy a Kingdom Come: Deliverance-ből film vagy sorozat lesz, azt még nem tudni, de már keresik hozzá a lehetséges írókat és rendezőket.

Barmack szerint az ehhez és a The Witcherhez hasonló játékok azért különlegesen alkalmasak az adaptációra, mert olyan történetre támaszkodnak, amely egyszerre egy kis közösségé, de globális jelentőségű is. Szerinte a videojáték- és a tévéipar bizonyította, ma már nem kell valaminek Amerikából jönnie ahhoz, hogy világsiker legyen.

4.
4.
Extol
László, te süket félnótás,egy lány van odabent!
3.
3.
hedzsooo
"Szerinte a videojáték- és a tévéipar bizonyította, ma már nem kell valaminek Amerikából jönnie ahhoz, hogy világsiker legyen."

Hát ez kb. így van pl. a zenében is, + kb. 1ébként mindenben.:)
1.
1.
Ooorky
Már a játékba is belekötöttek, hogy nem polkorrekt, lesznek még itt hős fekete csehek és pakisztáni magyarok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...