Élőszereplős film készül a Yakuza alapján

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Yakuza-játékok egyik fő ismérve, hogy dugig vannak filmszerű átvezető animációkkal, ezek után gyakorlatilag adta magát, hogy élőszereplős adaptáció készüljön a sorozat alapján.

A Variety számolt be róla elsőként, hogy a Sega élőszereplős filmet készítene a Yakuza-sorozat alapján, mégpedig a 1212 Entertainment és a Wild Sheep Content közreműködésével. A film producerei Erik Barmack, Roberto Grande és Joshua Long lesznek, jelen pillanatban a forgatókönyvírót keresik hozzá.

"A Yakuza egy olyan játszóteret biztosít számunkra, amely korábban ritkán látott, impozáns történeteknek ad otthont komplex karakterekkel, egy egyedi környezetben. Kazuma Kiryu sagája már eleve rendelkezik filmes vonzerővel: mozgalmas akció, humor, több összefonódó sztoriszál és egy izgalmas, a megváltás felé tartó utazás keveréke" - szól a közlemény, de ezenkívül az adaptációról ennél több részletet nem tudtunk meg egyelőre.

Egyébként érdemes lesz vasárnap résen lenniük a Yakuza-rajongóknak, a készítők ugyanis aznap helyzetjelentenek a sorozat kapcsán. Habár a híreknek helyet adó Tokyo Game Show-stream műsorvezetője véletlenül arról tweetelt, hogy a legújabb játék is itt mutatkozhat be, erre egyelőre ne vegyünk mérget.

1.
1.
Cloudbreaker
Már volt egy film belőle.. De az sem lett nagy durranás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...