2021-ben jön a Syberia: The World Before

  • Írta: gorien
  • 2020. október 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microids és a Koalabs fejlesztői keze alatt készülő Syberia: The World Before jövőre fog megjelenni. Dana Roze-t és Kate Walkert hetven év választja el egymástól, a történetük mégis összekapcsolódik.

Tavaly kaptuk hírét, hogy folytatódik a Syberia-sorozat, méghozzá a The World Before alcímű résszel. Ebben egyszerre két főhősünk is lesz, két különböző idősíkban: a fiatal zongorista, Dana Roze 1937-ben és Kate Walker 2004-ben. Kettejük történetét megoldatlan rejtélyek kötik össze. Benoît Sokal világát a Prince of Persián és a Syberia 3-on is dolgozó Inon Zur szimfonikus dallamai egészítik majd ki.

A Syberia: The World Before jelenlegi ismereteink szerint kizárólag PC-re jelenik meg 2021-ben, de a prológusa demó formájában épp elérhető most a Steam Game Festivalon.

4.
4.
csoki0619
Mellesleg aki szereti a régi kalandjátekokat, annak kötelező az első két játék. Az első olyan játék volt életemben amit megkönnyeztem.(Oscaros jelenet a második részben, aki játszotta tudja miről beszélek).
3.
3.
csoki0619
#1: Ugyanezt akartam írni, ráadásul ha akartam volna se tudtam volna végigjátszani, mert olyan optimalizálatlan volt, mint a szar. Eleve nem is értem minek kellett ezt a sztorit folytatni. Szépen le lett zárva a második résszel, kit érdekel Kate h jut haza kukutyinból.:-D
2.
2.
TrishtanAG
#1: Szerintem szintekkel jobban néz ki, mint a 3.Grafikailag a szájanimáción túl teljesen rendben van. Nem nextgen persze, de kis csapat játékaként teljesen jó. Sőt, néhol egészen szép is (pl. a zenés jelent a téren a tipikus Syberia-s robotokkal). A demóban fejtörő még nem volt, de a játékmenet többi része is modern, rendben van.
1.
1.
DarkLord
Csak ne olyan legyen, mint a 3. rész, mert az szörnyű volt, minden tekintetben... se a történet nem volt jó se a grafika se a fejtörők se a figurák mimikája se a szinkron... az első két rész után szerintem arcon csapás volt minden régi rajongónak. (mondjuk látványban ez sem nagy szám, amit most mutattak, de a többi legyen jó, akkor átsiklunk efelett :D vagy nem...).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...