Bloodborne - egy modder javítaná fel 60 fps-re

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
Lance McDonald neve nem ismeretlen a Bloodborne-rajongóknak, hiszen korábban ő volt, aki - egy kisebb hackelés árán, de - 60 fps-re turbózta fel a játékot. Most hivatalosan is kiadná a modot, viszont először megvárja, hogy mit lép a Sony.

McDonald még április végén hívta fel magára a figyelmet, amikor sikerült megoldania, hogy az eredetileg 30 fps-re korlátozott Bloodborne végre dupla képfrissítési sebességgel fusson. A megoldás még a Digital Foundry érdeklődését is felkeltette, akik később részletesen is elbeszélgettek McDonalddal, hogy miként tudta ezt megvalósítani.

Miután a Sony nagyban hallgat a korábban pletykált PC-s és/vagy PS5-ös verzióról, McDonald maga adná ki a jövőben a patchet.

"Azonnal kiadom a javítást a nagyközönségnek, amikor megjelenik a PlayStation 5, és a Sony tisztázta, hogy szeretne egy frissített Bloodborne-t kiadni az új gépre, vagy sem. A Sony iránt érzett tiszteletből persze meghagyom nekik, hogy első kézből ők adják a játékosok kezébe a Bloodborne-t ebben a formában."

Érdemes megjegyezni, hogy Lance McDonald modja tökéletesen csak a PS4 Prón futott, ahol a játék így is 720p-ről skálázta fel magát 1080p felbontásra - tehát a framerate oltárán be kellett áldozni valamennyit a látványvilágból. Arról nem is beszélve, hogy a mod működéséhez egy nem hivatalos kódot is futtatnunk kell a konzolon, amit általában nem szokott jó szemmel nézni a Sony. 

Végezetül pedig McDonald szavaival zárnám a hírt: "Remélhetőleg a Bloodborne jövője fényes lesz a PlayStation Studios és a PlayStation 5 karjaiban, de ha mégsem, akkor is itt van ez a megoldás nekünk."

10.
10.
Fata Morgana
#6: A Sekiro-t most pergetem NG+6-ban, ez amolyan bosszú hadjárat, most 73-as az "attack power" úgy hogy kapja minden enemy és Boss ahogy illik.
Ma meló van, de holnap a Guardian Apes-el kezdek móresre tanítom azt a szemtelen majmot.:)
9.
9.
Fata Morgana
#4: Lehet hogy nem pontos a becslés, mivel van kb. 4-5 karakter amivel NG+6-ig mentem.Legutóbb 3 hete pörgettem ki, de új karaktert kezdtem törölni is kellett egyet, mert már nem volt mentési hely, olyan 600-700 óra körül járok játékidőben.
6.
6.
Darksiders84
#5: Az szép grat ! Nekem a Sekiro elég volt egyszer. Ezt majd bepótlom PS5 -ön hamár elvileg Ps+ba lesz Megjelenéskor hamar abbahagytam tovább adva mert előtte nem voltam hozzászokva az ilyen típusú nehézséghez és stílushoz.
5.
5.
Caleon
#4: 4-5 karakter new game plusszokkal nekem is kiadott vagy 15 végigjátszást, szóval ez bizony benne van ebben a játékban.
4.
4.
Darksiders84
#2: Na ne már 20-25 végigjátszás? Más valami esetleg?
3.
3.
Fata Morgana
#1: Lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=LvGKFn-oXZU
2.
2.
Fata Morgana
Kb.fél évvel ezelőtt olvastam erről én örülnék neki de inkább egy Bloodborne 2-nek mert az első részt kb.20-25x kipörgettem.

https://www.gamestar.hu/hir/bloodborne-60-fps-mod-hack-277989.html
1.
1.
crytek
Lehet játékot moddolni konzolon? Nem is tudtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...